vegeta Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 Kupujem jednu kartu. Pustite mi pm sa ponudom.
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 (edited) Vrlo uskoro ulaznice na Eventim prodajnim mestima bice rasprodate! Nakon toga ulaznice ce biti nabaljive samo u Felixu (BG) i Mungosu (NS) Edited November 4, 2013 by Knjaz_Ovoga_Sveta
Lady in Black Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Ишла бих да чујем старије ствари, а и толико ме Алекси нервира у последње време да морам да одем да видим какав је уживо и потврдим свој анимозитет Туга ми је да дам оволике паре, поготову што сам имала прилике да их гледам пролетос, али десила се олуја и извисих и ја и пола фестивала. Ма нек' иде живот, идем.
j.b.tito Posted November 9, 2013 Report Posted November 9, 2013 prodajem ulaznicu za ovu svirku,cena 2.000 din. ako nekome treba neka posalje poruku u inbox
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Pretprodaja ulaznica do subote u 16h, na dan koncerta cena je 3000din. Vidimo se \m/
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Ostao je jos odredjeni broj ulaznica u pretprodaji i pretezno mogu da se nadju u FELIXu Beograd, MUNGOSU Novi Sad. Takodje, za sam dan koncerta ostavljene su ulaznice koje ce biti pustene u prodaju od 19h na ulazu u salu Amerikana. Vidimo se!
LazaGNR Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 @Torture Killer:jel dolazis? Ne verujem da ce e ova koncert odrzati jer su jako skup bend Videcemo
Xibir Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GkS_g5n5Be4&feature=youtu.be Јебем им леба због оне мапе Србије без Косова. 3
Talvi Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 teško da ćeš tamo naći drugačiju kad su oni priznali Kosovo, kakve će druge mape imati?
Xibir Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Па знам. Сад ће таква слика о Србији полако да се увлачи у културу. Иначе, изваљује се да чита однекле то што изговара на српском. Ал добро, бар су се потрудили. Чека се сутра за концерт. Сет листа добра.
kuruz Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 @Torture Killer:jel dolazis? ne, sutra se igra Partizan - FMP u Pioniru, svrati na to moraš da se prebaciš na novije bendove de si na Leprous, čoveče 1 6
Xibir Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Partizan - FMP svake godine, Bodomi sad i ko zna kad
kuruz Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 pre desetak godina sam ih mnogo slušao, sad me baš i ne interesuju previše 1
LazaGNR Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 moraš da se prebaciš na novije bendovede si na Leprous, čoveče Nisam ja bas neki njihov fan. A i gledao sam ih vec sa Ihsahn-om letos. Ako dodjem nesto ranije u Beograd,mozda svratim i na utakmicu (ne znam kad pocinje?). Iovako mi je Pionir usput (kad se dolazi iz ZR-a).
kuruz Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 20:45, s tim da ćemo biti tamo već oko pola 8, najverovatnije 1
LazaGNR Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Hm,malo knap sa vremenom.Mislio sam da utakmice pocinju ranije.Jer ako predgrupe pocnu na vreme (ko na Hypocrisy-ju,negde posle 8),onda kasnim na svirku. Ajde videcu kako budem stajao sa vremenom. 1
Mita Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Da li cu ja prvi pisati kako je bilo? Bilo je dobro mrzi me vise da kucam, set lista standardna, standardno su ok svirali (malo su i ubrzavali), muljav zvuk, nije bilo Angels Don't Kill , ali primetio sam da je bilo bas dosta dece sto znaci da ima kao neke nade valjda.
Mita Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 (edited) Da da dobri su bili, jebali su kevu sa sviranjem i imali su dosta energije, i cela sala se drala da jos sviraju ali nisu se vratili :'( Edited November 19, 2013 by Mita
chess Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 seks, pa jebiga moraju striktno da prate pravila tajminga na turnejama, ja nisam uspeo da izdejstvujem da upadnem samo na njih jbg, makar sam ih gledao u jebenom ciklonu pre par godina, to je bio pokid
marko.nocturne Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 http://nocturnemagazine.net/galerije/386/medeia-dom-omladine-beograd http://nocturnemagazine.net/galerije/387/decapitated-dom-omladine-beograd http://nocturnemagazine.net/galerije/388/children-of-bodom-dom-omladine-beograd
Angelystor Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 OK koncert, na kome je pre svega carovala atmosfera. Em bilo izuzetno fino popunjeno (600+ ?), em smo bili glasni kad trebalo, jos sutke letele kroz celih, tricavih, 75 minuta. Jedino...je l' sam ja jedini izasao sa utiskom da je Decapitated imao bolji zvuk od Bodoma? Decaf bio bas dobar, lepo zagrejavanje, daleko bolji utisak nego onomad u Ciklonu (nije da je tad bilo lose, samo...Ciklon ). Sami Bodomi...eh, ok. Kazem, zvuk je bio ok, izvedba uglavnom ok, setlista mogla mnogo bolje (ali je zato moglo i mnogo gore, tako da cu da cutim). Sve u svemu, solidna tezga pred uzarenom masom. Jedino sto mi je onako sjebalo utisak je bis. Izvedes 4 klasika za redom, i onda se vratis na bis sa jebenom "In Your Face", srednji prst u lice muzike. Liste (za decap nisam 100%) Pest 404 Lying and Weak A View From a Hole Flash-B(l)ack Homo Sum Spheres of Madness Sixpounder Living Dead Beat Silent Night, Bodom Night Halo of Blood Scream for Silence Bodom After Midnight Lake Bodom Hate Crew Deathroll Dead Man's Hand on You Are You Dead Yet? Blooddrunk Everytime I Die Towards Dead End Hate Me! Downfall In Your Face
ShinigamY Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Decap jeste zvucao bolje. Ocekivao sam Bodomi da sabiju nakon sto je Decap zvucao savrseno, kad ono kurcina. Krcat dom omladine je bio, koliko je to ljudi odprilike? 800 - 1000 ? Sve u svemu, razocarao sam se u sve jerbo je otkazan The Ocean juce par sati pre koncerta COB, i onda dodjem tako na koncert i vidim masu klinaca koji skandiraju prvu predgrupu koju realno niko i ne zna. Samo se zapitah, gde su svi ti metalci kada treba lokalna svirka Rain Delay, Draconic, Infest i ostali, koji sviraju za 150 - 200 din, a ovamo se daju 2-3k za COB. I to ponedeljkom. Bez izgovora. Al' ok, ocekivano je bilo da ce da se napuni. 6 3
Recommended Posts