VoivodBG Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 sve što vas zanima o netflixu, na jednom mestu: serijala o netflixu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Pa kažem ti, ni meni neki klijenti neće da plate na Payoneer, nego samo na Paypal, ali ja sa Paypala onda prebacim na Payoneer (i posle sa payoneer kartice dižem na bankomatu). Mislim... ja sam freelancer, nisam firma, i ne znam kako bi firma to trebala da radi. Kako funkcioniše Payoneer? Hajde mi malo pojasni, molim te. Prijavim se i onda - kartica stigne kako? Poštom, u banku...? Vezujem ga za devizni račun ili dinarski, ili oba? Kako dižeš pare, na kom bankomatu? Svoje banke? Ima provizije? Da li uplate u evrima dobiješ u evrima ili ti prebace u RSD? PayPal je inače meni počeo sve da skida sa dinarskog računa što pre nije radio. Kurs je besmisleno loš, tako da kad dodaš fees na to - stvarno su pederi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 12, 2016 Author Report Share Posted January 12, 2016 PayPal je inače meni počeo sve da skida sa dinarskog računa što pre nije radio. Kurs je besmisleno loš, tako da kad dodaš fees na to - stvarno su pederi. Imaš opciju Conversion Options i u profilu i prilikom samog plaćanja. Uvek možeš da odabereš da budeš charged in the original currency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Yes upravo sam to provalila i namestila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Zna li neko kako mogu da pošaljem pare kao poklon preko paypal-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Pa, preko email adrese. Tako bi trebalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Kada uđem na Send & Request Payments prikazuje mi samo opciju Pay for goods and services, nema da se izabere da pošaljem kao poklon. Gledao sam na youtube-u, postoji opcija Send money to friends and family ali kod mene ne postoji ili ja ne mogu da je nađem. Ja imam novac na deviznom računu u banci, moguće je da moram da imam sredstva na svom paypal nalogu da bi mi ta opcija bila dostupna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Nema to veze da li imas para, mora da postoji ta opcija. Jebem ga, ne secam se ni ja sad tacno gde se nalazi, davno sam slao, uglavnom placam robu. Edit: Ne trebas nista da odabiras. Kad kliknes na "Pay for goods and services" dole ti izbaci da upises ime ili adresu, dalje ides "Next" i upises sumu koju saljes. Imas tamo i da napises poruku onome kome saljes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Da, ali u tom slučaju uzimaju proviziju primaocu. Kada se šalje kao poklon onda nema provizije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Mislis da nema? Nisam bas siguran u to. Oni izvrsavaju transakciju i uzimaju proviziju bez obzira o cemu se radi. Jedino u slucaju povracaja para nema provizije. Ali, ne znam, mozda si i u pravu, ne mogu da garantujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Koliko sam shvatio, kada pošalješ kao poklon ne uzimaju proviziju, ali nemaš onu ''buyer protection'' opciju ili kako se već zove, nisi zaštićen u slučaju prevare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 šta ima da te prevari ako šalješ poklon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Tako sam se dogovorio da pošaljem da bi mi ispalo jeftinije, a već sam kupovao od tog čoveka, pa ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Definitivno uzima proviziju, proveravala sam. Ni ja nisam nasla opciju kao projatelj, ali nisam nista placala od kad su promenili sajt. Payoneer je super. Sasvim razumnu proviziju uzimaju. Kartica stigne za par dana. Zmu i ja bili u neverici i soku kad je stigla Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Gde se pojavljuju refund pare? Zajebao sam nešto, kontaktirao prodavca i otkazao narudžbinu, on je vratio pare, ali ih ne vidim na PayPal-u ni na Internet kartici (inteza). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Ako se dobro sećam ima neki delay period dok te pare ne legnu stvarno na karticu, 7-10 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 sagoreli majci fala, kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
excel fan Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Vec 6 dana cekam da mi legnu pare sa paypala (od momenta kad sam uradio withdraw) na moj racun u banci.Do sada sam cekao nekih 3-4 dana.Nerviram se jer je u pitanju veca svota,ali ne panicim.Da li je neko od vas isto toliko cekao da mu se pojavi novac na racunu? Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
excel fan Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Legla kešovina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Castis? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 na Amazonu sam odradio pre-order neke knjige, narudžbina je primljena, ali pare nisu skinute sa računa kad se to skida? tek kada predmet bude poslat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 mislim da se pare skidaju par dana pre shippinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 11, 2017 Author Report Share Posted January 11, 2017 neposredno pred slanje se skidaju pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 Jel VISA jedina kartica na koju mogu da prebacim pare sa paypala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted April 21, 2019 Report Share Posted April 21, 2019 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts