Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa kažem ti, ni meni neki klijenti neće da plate na Payoneer, nego samo na Paypal, ali ja sa Paypala onda prebacim na Payoneer (i posle sa payoneer kartice dižem na bankomatu).

Mislim... ja sam freelancer, nisam firma, i ne znam kako bi firma to trebala da radi.

Kako funkcioniše Payoneer? Hajde mi malo pojasni, molim te.

Prijavim se i onda - kartica stigne kako? Poštom, u banku...? Vezujem ga za devizni račun ili dinarski, ili oba? Kako dižeš pare, na kom bankomatu? Svoje banke? Ima provizije?

Da li uplate u evrima dobiješ u evrima ili ti prebace u RSD?

PayPal je inače meni počeo sve da skida sa dinarskog računa što pre nije radio. Kurs je besmisleno loš, tako da kad dodaš fees na to - stvarno su pederi.

Posted

PayPal je inače meni počeo sve da skida sa dinarskog računa što pre nije radio. Kurs je besmisleno loš, tako da kad dodaš fees na to - stvarno su pederi.

Imaš opciju Conversion Options i u profilu i prilikom samog plaćanja. Uvek možeš da odabereš da budeš charged in the original currency.

• 1 month later...
Posted

Kada uđem na Send & Request Payments prikazuje mi samo opciju Pay for goods and services, nema da se izabere da pošaljem kao poklon.

Gledao sam na youtube-u, postoji opcija Send money to friends and family ali kod mene ne postoji ili ja ne mogu da je nađem.

Ja imam novac na deviznom računu u banci, moguće je da moram da imam sredstva na svom paypal nalogu da bi mi ta opcija bila dostupna.

Posted

Nema to veze da li imas para, mora da postoji ta opcija. Jebem ga, ne secam se ni ja sad tacno gde se nalazi, davno sam slao, uglavnom placam robu.

Edit: Ne trebas nista da odabiras. Kad kliknes na "Pay for goods and services" dole ti izbaci da upises ime ili adresu, dalje ides "Next" i upises sumu koju saljes.

Imas tamo i da napises poruku onome kome saljes.

Posted

Mislis da nema? Nisam bas siguran u to. Oni izvrsavaju transakciju i uzimaju proviziju bez obzira o cemu se radi. Jedino u slucaju povracaja para nema provizije. Ali, ne znam, mozda si i u pravu, ne mogu da garantujem.

Posted

Koliko sam shvatio, kada pošalješ kao poklon ne uzimaju proviziju, ali nemaš onu ''buyer protection'' opciju ili kako se već zove, nisi zaštićen u slučaju prevare.

Posted

Definitivno uzima proviziju, proveravala sam.

Ni ja nisam nasla opciju kao projatelj, ali nisam nista placala od kad su promenili sajt.

Payoneer je super. Sasvim razumnu proviziju uzimaju. Kartica stigne za par dana. Zmu i ja bili u neverici i soku kad je stigla :haha:

• 1 month later...
Posted

Gde se pojavljuju refund pare?

Zajebao sam nešto, kontaktirao prodavca i otkazao narudžbinu, on je vratio pare, ali ih ne vidim na PayPal-u ni na Internet kartici (inteza).

• 4 months later...
Posted

Vec 6 dana cekam da mi legnu pare sa paypala (od momenta kad sam uradio withdraw) na moj racun u banci.Do sada sam cekao nekih 3-4 dana.Nerviram se jer je u pitanju veca svota,ali ne panicim.Da li je neko od vas isto toliko cekao da mu se pojavi novac na racunu?

Hvala unapred.

• 4 months later...
Posted

na Amazonu sam odradio pre-order neke knjige, narudžbina je primljena, ali pare nisu skinute sa računa

kad se to skida? tek kada predmet bude poslat?

• 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...