Control Freak Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Bila ekstra svirka. U zadnje vreme ionako furam ADHD tako da im nisam zamerio Jedino i meni nije bilo jasno zasto sviraju novu stvar na bisu.
Face Of Melinda Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Ja prezadovoljna, zvuk bio savresen, iako sam bila skepticna zbog festa. Setlista sranje, ali posle jednog piva, 12 sati rada i naceta prehladom, bila sam u fazonu "sve moze" Dobre su mi nove stvari, opet mi je nedostajao taj momenat iznenadjanja... u smislu nadala sam se nekoj staroj stvari... do kraja, jer nada poslednja strada. Sustinski dva sata svirke sa fenomenalnim zvukom, me je dobro anestetisalo i ja zadovoljna, ali jednostavno ocekivala sam posto su ovde prvi put, raspalice nesto starije...
Lou Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 posle jednog piva, 12 sati rada i naceta prehladom, bila sam u fazonu "sve moze" Iju.
Face Of Melinda Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Iju. realno super je sto su zvucali dobro, ali i da nisu, prag za penisalgiu mi je bio sky high sinoc...
Chicken Little 420 Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 ja sam prvi put bio u festu i super je bilo, zvuk odlican, brzo proletelo 2 sata svirke. i popunjeno taman koliko treba.. 7 ljudi iz ki, nije lose
johnnyzzz Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 što se kluba tiče jedina zamerka na ventilaciju, previše dima za moj ukus...
truliandedzombileš! Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 meni nije bilo tako strašno, s obzirom na gužvu. kažu na fejsari ugasili jednu klimu zbog klavijaturiste, prodali 197 karata i opet se žale... rekao bih sasvim pristojna poseta za naše uslove i ovaj bend.
MegaDave90 Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Dvesta ljudi je puna kapa, sta su hteli, koji djavo vise?
truliandedzombileš! Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 ma može, dok se ne pada u nesvets komforno je. logika srpskog promotera.
MegaDave90 Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Jbt, dvesta ljudi je taman. Kamo lepe srece da je toliko bilo na POS-u, a ovi tu kukaju nesto.
Angelystor Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Prvi put posetio Fes', iznendjujuce dobar zvuk bio, samo ne bih u onom prostoru gledao nesto sto bas volim. Poljski PTree imao fino vece, ali lista smorena, sto je vec i apsolvirano. A i zesce se ovaj israo za 'improvizovanje'.
ZheX Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Iako nisam neki preveliki fan Riverside-a i nisam znao celu listu, sinoc sam se proveo odlicno. Razbili ga ljudi!
Chicken Little 420 Posted June 6, 2013 Report Posted June 6, 2013 (edited) http://www.serbian-metal.org/koncerti/docekasmo-i-riverside.html http://www.youtube.com/watch?v=TbLJX88CxzM&feature=player_embedded Edited June 6, 2013 by Chicken Little 420
Dominator Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 Samo kukate, ja biJo na pola certa i bilo mi nikad jače!
Recommended Posts