Jump to content

Recommended Posts

Guest HEFEST
Posted

Meni nista ne fali ovde. Nisam ni ocekivao novu Galaktiku. Fino za ubijanje vremena i jos uvek bolje nego bilo koji novi film.

Guest HEFEST
Posted

Па не знам колики је плус да личи на Аватар. Мени се он лично не свиђа. Битка за Теру ми боља много, а Аватар украо причу комплет.

Posted

MA, mislio sam na to da ovo pokushavaju da plasiraju kao ozbiljnu franshizu - valjda ce deshavanja iz igre da utichu na dalji tok serije.

A i nisam ochekivao da bude preslikano, ali... originalnije i epskije (ovim Iratijancima dodash malo plave boje i izvuchesh ih za ushi da porastu, budu pljunuti Na'vi... mozda mi ej to dalo ideju o B Avataru :haha: )

Guest HEFEST
Posted

Pa da je nastavilo u stilu prve dve epizode sve bi bilo ekstra i to bi bilo stvarno nesto posebno, ali ocigledno su imali dzebane samo za toliko, a ostatak budzeta od 5% krcaj na sve ostale epizode.

• 11 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Odgledao sam obe sezone.Meni je bas dobra serija.Ima tanjusnih delova,vidi se da im budzet nije velik (sve nabudzene scene su u prvoj sezoni spucane da privuku gledaoce,u drugoj toga nema),ali serija ima dobru pricu koja lepo tece.Likovi su interesantni (sem one indogen doktorice,ta je uzas) i bas raznovrsni sto je retkost u serijama ovog tipa.Jedina zamerka ide na manjak monstruma i uopste okruzenja u takvom svetu,ali to je do budzeta.Sve u svemu,meni je ovo mnogo bolje od Falling skies i definitivno ce se nastaviti gledati.

• 10 months later...
Posted

Jebote, ovo stvarno niko ne gleda?

Bas dobra 3.sezona, cak je i najbolja za sada. Ima patetike, jebiga toga mora biti u americkim serijama, ali ja sem toga nemam neke vece zamerke. Kraj sezone je malo zbrzan doduse, ali u principu bi ovo bio dobar kraj komplet serije.