Lunar Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Mrzelo me da pisem bilo sta vise, zato sto ovo sve spada pod veoma subjektivno gledanje stvari. Nisam hteo vise da se trudim, samo da dam moje misljenje o Flojdima mi je bilo vazno, ali posto ITF zahteva od mene da nastavim... Rush, ali malo je problematican Hemispheres koji prvobitno nisam voleo, ali kasnije mi je i on postao odlican. Svako ko voli prog rock zvuk, zna zasto su ovi albumi tolko dobri. Ostali Rushovi variraju od loseg, solidnog i odlicnog, ali ovde su oni bili na vrhuncu kreativnosti. 2112 (1976) A Farewell to Kings (1977) Hemispheres (1978) Permanent Waves (1980) Moving Pictures (1981) Death, poslednji albumi. Samo onome ko genralno ne voli death metal, ili misli da Symbolic ima previse ispeglanu produkciju, neki od ovih albuma se nece dopasti, ali po mom misljenju odlicni albumi, gde je svaki album prica za sebe. Human (1991) Individual Thought Patterns (1993) Symbolic (1995) The Sound of Perseverance (1998) Quote
In The Flesh Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Bravo za Death. Rush, not so much. Samo mi je A Farewell to Kings savrsen. Mada i nijesam uber fan benda. 1 Quote
The3rdChildren Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) Meni je A Farewell to Kings manje zanimljiv od ostalih ali obavezno bih ubacio Caress of Steel na pocetku i Grace Under Pressure na kraju. Edited April 16, 2013 by The3rdChildren 1 Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 једини бенд за који мислим да има четири узастопна савршена албума 2 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 ma kakav slejer eventualno prva dva da su skoro savrseni a ovo ostalo iako je super i sve daleko je od nekog muzickog savrsenstva :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Jebote!!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: 1 1 Quote
azal Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Amorphis - Eclipse, Silent Waters, Skyforger, The Beginning Of Times (+Circle) Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 pig destroyer ne moze, A sta si ti,predsednik komisije za ocenjivanje kvaliteta pa odredjujes sta moze a sta ne? Koliko vidim,pitanje je koji bend je u prethodnih 10 godina izbacio 4 savrsena albuma zaredom,a ovde se prica o svemu u svacemu. U skladu sa tim: Motorhead,Slayer,Metallica,Ozzy Osbourne,Motley Crue...ma ima ih pun kurac,nema smisla raspravljati uopste o ovako necemu. 1 2 Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) ја убацих за 11, јеби га чак ми ни низ од Kill 'Em All до Justice није толико добар Edited April 16, 2013 by Underkuruz 3 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 aj posto se i nemetalni albumi pominju(licno meni) paket 1 Catch a fire Burnin' Nutty Dread Rastaman vibration Paket 2 exodus Kaya Survival Uprising ili jednostavno sve u paketu. Prva 4 albuma Public Enemy-a yo!Boom rush the show It takes a nation of millions to hold us back Fear of a black planet apocalypse 91...the enemy strikes black Led Zeppelin IV houses of the holy physical graffiti presence Marti Fridman,pola solo pola Kakofonija 1987-Speed metal symphony (sa bejkerom) 1988-Dragon's kiss(solo) 1988-Go off(sa bejkerom) 1992-Scenes(solo) 1 Quote
In The Flesh Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ma glupo je to ogranicenje na 10 godina, upravo zbog takvih slucajeva. Bitno je da su 4 albuma zaredom. 1 Quote
Talvi Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 baš to, Tool-u treba 100 godina 1 album da izbace, ne 4, a Vader zato izbaci 4 za godinu dana Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 ili u slucaju Baketheda-nadjite 4 savrsena albuma od 10 koliko izbaci godisnje. Quote
azal Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Public Enemy samo It Takes... i Fear. Outkast je blizu sa Southernplaya.... do Stankonia. mozda da su malo skratili Stankoniu. Cube je isto blizu mada su samo prva dva savrsena. ako racunas Rza kao producenta, on ima veliki niz savrsenih albuma Wu Tang - 36 Chambers, Gza - Liquid Swords, Rae - Only Built, Method Man - Tical, Ghostface - Ironman eto to je 5 savrsena albuma za tri godine. Quote
chess Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 opeth - morningrise, my arms your hearse, still life, blackwater park stavio bih Tool da je Opiate LP, a posto mi je 10.000 days slab album, jbg ne mogu da napravim kvotu od 4 1 1 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Jebote,ovo je nekada bio metal forum... Ali ajde,nemetal: Stevie Ray Vaughan,Hans Thessink,Kemal Malovcic,Ac/Dc,Bajaga. 3 1 Quote
In The Flesh Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Darkthrone komplet diskografija. 1 Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Mrzelo me da pisem bilo sta vise, zato sto ovo sve spada pod veoma subjektivno gledanje stvari. Nisam hteo vise da se trudim, samo da dam moje misljenje o Flojdima mi je bilo vazno, ali posto ITF zahteva od mene da nastavim... Rush, ali malo je problematican Hemispheres koji prvobitno nisam voleo, ali kasnije mi je i on postao odlican. Svako ko voli prog rock zvuk, zna zasto su ovi albumi tolko dobri. Ostali Rushovi variraju od loseg, solidnog i odlicnog, ali ovde su oni bili na vrhuncu kreativnosti. 2112 (1976) A Farewell to Kings (1977) Hemispheres (1978) Permanent Waves (1980) Moving Pictures (1981) Death, poslednji albumi. Samo onome ko genralno ne voli death metal, ili misli da Symbolic ima previse ispeglanu produkciju, neki od ovih albuma se nece dopasti, ali po mom misljenju odlicni albumi, gde je svaki album prica za sebe. Human (1991) Individual Thought Patterns (1993) Symbolic (1995) The Sound of Perseverance (1998) Jel si ove Death albume stavio zato sto si se ti u to vreme rodio,pa te prva tri ne zanimaju uopste ili si stvarno ozbiljan u ovoj tvojoj tvrdnji!Stvarno ,ovo je ludo,kao da neko stavi zadnje Slayer albume pre prva 4 albuma!Malo ukusa nije na odmet! једини бенд за који мислим да има четири узастопна савршена албума Decace,ti mora da se salis kad nisi stavio prva tri! 2 2 Quote
Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Malo nemesanja u tudje misljenje nije na odmet. S'a tebe boli kurac sto je on to stavio? Tako mu se svidja. E'o recimo, ja vise volim novi Megadet nego stari. Vise volim novi Opeth nego stari. Vise volim solo Ihsahna nego Emperor. Problem? Mislim da su Mejdeni bulsit od benda. Placi malo? 12 3 Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Malo nemesanja u tudje misljenje nije na odmet. S'a tebe boli kurac sto je on to stavio? Tako mu se svidja. E'o recimo, ja vise volim novi Megadet nego stari. Vise volim novi Opeth nego stari. Vise volim solo Ihsahna nego Emperor. Problem? Mislim da su Mejdeni bulsit od benda. Placi malo? Ti se kao razumes u muziku,nemoj da me zajebavas molim te!Koja je ikada zenska osoba na ovoj srpskoj metal sceni ikad ista znala o muzici.Bile ste oduvek male pozerke i tako cete oduvek i biti!Pusi ga dete! 7 16 Quote
Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) ono bih da ga imas Edited April 16, 2013 by Хавочка 2 2 Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) Pusi ga Hefeste! То, брате! сад озбиљно, мени је Тhose Once Loyal убедљиво најбољи Edited April 16, 2013 by Underkuruz Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 :haha: havocka dominacija!SAMO BAHATO! :rockdevil: 1 Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 ono bih da ga imas Ne bih sad ovde o merama,nego da se vratimo na temu muzike!Ti se kao razumes u Death metal pa mozes da sudis o kvalitetu Death diskografije,bas bih voleo da cujem tvoje misljenje o tome ili cu te Baptised in blood! 2 1 Quote
Recommended Posts