Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ne bih sad ovde o merama,nego da se vratimo na temu muzike!Ti se kao razumes u Death metal pa mozes da sudis o kvalitetu Death diskografije,bas bih voleo da cujem tvoje misljenje o tome ili cu te Baptised in blood! Verujem da bi voleo da cujes kako zelim da blajvam tvoj veliki kurac, al' ne obecavam sta se ne da ispuniti. Jasno mi je da te je sramota da pricas o merama. Sta znam, prvi si pomenuo, nije problem da ti 'vratim' na taj tvoj paorski nacin. Cekaj, zaboravih da stavim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Pretpostavljam da je recenica nepojmljiva ako nema znak uzvika na kraju, je l'?) Elem, u to kako ti to mene nameravas da 'krvavo krstis' u proslom vremenu, ne bih generalno da zalazim. Destined to burn. 2 2 Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Verujem da bi voleo da cujes kako zelim da blajvam tvoj veliki kurac, al' ne obecavam sta se ne da ispuniti. Jasno mi je da te je sramota da pricas o merama. Sta znam, prvi si pomenuo, nije problem da ti 'vratim' na taj tvoj paorski nacin. Cekaj, zaboravih da stavim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Pretpostavljam da je recenica nepojmljiva ako nema znak uzvika na kraju, je l'?) Elem, u to kako ti to mene nameravas da 'krvavo krstis' u proslom vremenu, ne bih generalno da zalazim. Destined to burn. Alo bre deriste,nemam ne palim se na gaborke,posebno ne metalke,zanima me samo sta ti u stvari ista znas o death metalu kad si bila pozvana da me vredjas. A Baptised in blood je pesma od Death,ne bih menjao njen originalni naziv,kad si tako visprena mogla si da zakjljucis sta sam hteo da kazem,ali cisto sumnjam!A to sto se hvalis da ti se vise svidjaju novi Megadeth albumi,takvo neiskustvo ide sa tvojim godinama. 3 2 Quote
DeadlyPollution Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Desaster: -Tyrants of the Netherworld(2000) -Divine Blasphemies(2002) -Angelwhore(2005) -Satan's Soldiers Syndicate(2007) Quote
Dioklecijan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Septic Flesh, The Chasm, Bathory, Limbonic Art, Incantation, Primordial... to mi sad pade na pamet... (Mada, po meni, Septic Flesh i Primordial, na primjer) nemaju loš album... Takođe, mislim da su rijetki black metal bandovi sa uzastopno dobrim albumima... 2 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 posle drugog burn-a posavetujte se sa vasim lekarom ili farmaceutom... 1 Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Takođe, mislim da su rijetki black metal bandovi sa uzastopno dobrim albumima... SotM држе стандард Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Jasno mi je da te je sramota da pricas o merama. Pa ti ga mozes najbolje razumeti. Takođe, mislim da su rijetki black metal bandovi sa dobrim albumima... Fixed. Quote
Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 ofc, ja sa svojim nepostojecim sisama problem neam, al' ih generalno ne spominjem u civilizovanom razgovoru 1 Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 To je to, klasican indijanac. Sobzirom da sam diplomirao na klasicnom vestern filmu,to poredjenje sa Indijancima mi nimalo ne smeta! 1 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Neko ko napise ovakav post... ofc, ja sa svojim nepostojecim sisama problem neam, al' ih generalno ne spominjem u civilizovanom razgovoru (gde je tacka na kraju recenice) ...nema pravo da sere o pravopisu.A jos ni sisa nemas. 12 1 Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) и то лаганезе ветеран не зна шта га је снашло Edited April 16, 2013 by Underkuruz Quote
Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Iritantno je jako to sto zna koliko sam pismena, i sa jedne strane me prozivka na temu sisa ne uzbudjuje preterano, dok me ovo drugo izuzetno vredja. Al' nebitno, navikla sam... 1 Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 је л' тебе заиста брига за било шта што Лени каже? Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 A sta je sada Leni skrivio? Nju je veteran napao,ne ja. Quote
Lunar Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) Prva tri Death su death metal za death metalce, ne osporavam da su i oni dobri albumi. Ali oni od Humana pa nadalje je metal za sva vremena, i za svakog ko voli metal. Pritom da ne pricam o tome kako je Chuck bio sve bolji i kreativniji kako je vreme prolazilo. Stvar je da treba slusati muziku, a ne trend. no ajmo dalje. Htedoh Neurosis da ubacim, ali kolko god ja voleo period od through Silver do Given to the Rising i mislio da su ti albumi odlicni, ni u jednom trenutku od kada sam cuo te albume nisam pomislio kako su savrseni. I nekad se desi, u retkim situacijama, da mi neke pesme ili generalno citav vajb albuma ne legne u tom trenutku. Dok npr. njihovi drugari Isis, kada sam cuo Oceanic progledao sam. Kada sam cuo Panopticon preodusevljen sam bio. Isto tako za In the Abscence of Truth, premnogo trenutaka koji su mi promenili kako gledam na muziku. I na kraju poslednji Weavering Radiant, koji mnogo volim, ali mnogi ne dele tu moju ljubav prema tom albumu. Tako da Isis ubacujem u tu kategoriju. Oceanic (2002) Panopticon (2004) In the Absence of Truth (2006) Wavering Radiant (2009) I naravno Pain of Salvation. Prva dva generalno odlicna, super prog metal albuma. Ali onda dolazi Perfect Element i Remedy Lane koji su veoma posebni albumi meni. Albumi koji su osmisljeni od pocetka do kraja i sa konceptualnom vizijom upotpunjenom sa talentima koji su tada bili u bendu. Sve sto vise slusas album to je bolji, i sve sto vise saznajas sta znace poruke iza albuma postajeti drazi album. Tako da. Entropia Released: August 1997 - - - 1998 One Hour by the Concrete Lake Released: July 1998 - - - 2000 The Perfect Element, Part I Released: 31 October 2000 - - - 2002 Remedy Lane Released: February 2002 Edited April 16, 2013 by Lunar Quote
Јарослав Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Извињавам се што прекидам, али да ускочим са он топиком - Voivod од War and Pain до Dimension Hatross. Quote
Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 је л' тебе заиста брига за било шта што Лени каже? Pa, krivo mi je uopsteno zbog ovoga sad... Al' dobro, nije nesto sa cim ne mogu da zivim. 1 Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 SOBZIROM da zajebi Jel ti stvarno mislis da ovde ramisljam o pravopisu,bitna je sustina a to je da su srpske metalke samo obicne pozerke koje jedino na sceni traze kurac i nista vise od toga. Uvek je tako bilo i bice i stojim 100% iza tog stava. Metal se kod vas shvata maksimalno do tridesetih godina,nakon toga,nestaje kao da nigeca nije ni bilo. Bas sam hteo ovih dana da pitam,zasto nijedna riba nije koliko se secam postovala na temi kolekcije,vinil kult ili koji sam poslednji disk kupio? 3 2 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Zato sto imaju pametnija posla u zivotu...kao doduse i vecina muskaraca koji predju 20 godina. 4 4 Quote
Recommended Posts