Јарослав Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ок, сада морам да упаднем. Моја девојка је српска металка и нити је позерка, нити тражи курац. Quote
Antikristina Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 sa jedne strane me prozivka na temu sisa ne uzbudjuje preterano, dok me ovo drugo izuzetno vredja. E, meni je samo ovo nejasno. Realno, da ja imam sise, bol'o bi me kurac da budem pismena. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ок, сада морам да упаднем. Моја девојка је српска металка и нити је позерка, нити тражи курац. A nas boli kurac za sve to. 9 1 Quote
Vic Rattlehead Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ova tema tek dobija smisao posljednjim dvjema stranama. Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 овај се појави чим се помену дебели људи 11 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 A sa tvojim postom dobija na gabaritu. 3 Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ок, сада морам да упаднем. Моја девојка је српска металка и нити је позерка, нити тражи курац. Mlad si i neiskusan,bice ti jasno jednog dana,sve su iste,veruj mi!Setices se jednog dana ovih mojih reci!Mislis da ja nisam imao ribe koje su slusale metal,hiljade su prodefilovale kroz Masinac i Kalis.Od sredine devedestih, nijednu vise nisam sreo ni na jednom koncertu!U to vreme su se vrzmale oko Bloodbath ekipe,sve su se kao lozile na Slayer,isle sa nama na koncerte....itd! 1 2 Quote
Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) E, meni je samo ovo nejasno. Realno, da ja imam sise, bol'o bi me kurac da budem pismena. Pa nisi u toku, nemam sise. Drugo, excel fane, sve pare koje zaradim potrosim na hranu, struju, vodu, telefon, grejanje, cipele i odecu jer mi mama i tata nisu bogati, a bas me ni ne vole puno pa zaradjujem koliko mogu i trudim se da zavrsim fakultet pored svega toga, pa mi vinil kult nije najbitnija stvar na svetu. Pravopis je, sa druge strane, medju bitnijim. A sto se koncerata tice, ne secam se kada sam rekla da me neki koncert interesuje a da nisam otisla na njega, pa makar posle jela suv 'leb narednih dve nedelje... Posto ne znam ko si, a nadam se da necu morati ni da saznam, ne mozes sam da posvedocis o tome, al' ima ljudi ovde koji idu poslednjih 10 godina sa mnom na svirke, pa ce ti reci. Edited April 16, 2013 by Хавочка 2 2 Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 U to vreme su se vrzmale oko Bloodbath ekipe није него на Хелер, аматерчино 1 1 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Tako je Sale Heler jebao 138 riba...i sve su bile dobre. Setices se jednog dana ovih mojih reci! Ako je pametan,u tvojim godinama se nece secati tvojih reci niti ce se opterecivati pozerima i vinilima. 3 Quote
Генеральный Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 осећам снажну џентлменску потребу да се заштитнички бацим у одбрану сиса Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 vinil kult nije najbitnija stvar na svetu. Pravopis je, sa druge strane, medju bitnijim. Sto se da primetiti po tvojim postovima...a bogami i potpisu.Niti pocetnog velikog slova,niti tacke na kraju recenice. осећам снажну џентлменску потребу да се заштитнички бацим у одбрану сиса Kojih sisa? Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 замисли себе како фотографишеш своје дискове, уместо да играш хексбол страшно 1 Quote
Antikristina Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 није него на Хелер, аматерчино Ali sem Saleta niko ništa nije jeb'o, brate. @Havočkinja Shvatila sam, nego kažem da nedostatak sisa mene više brine nego (neki tamo) pravopis . Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Bolje heksbol,nego dzepni bilijar na suvo. Pravno nepismeni banacanine. Quote
Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 A, bolokur je preveliki. (Citaj neki vole i dupe ) 3 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) kad nema sisa, dupe uskace.... ja imam samo dve ploce. Edited April 16, 2013 by sale 83 Larry Flynt Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Pa nisi u toku, nemam sise. Drugo, excel fane, sve pare koje zaradim potrosim na hranu, struju, vodu, telefon, grejanje, cipele i odecu jer mi mama i tata nisu bogati, a bas me ni ne vole puno pa zaradjujem koliko mogu i trudim se da zavrsim fakultet pored svega toga, pa mi vinil kult nije najbitnija stvar na svetu. Pravopis je, sa druge strane, medju bitnijim. A sto se koncerata tice, ne secam se kada sam rekla da me neki koncert interesuje a da nisam otisla na njega, pa makar posle jela suv 'leb narednih dve nedelje... Posto ne znam ko si, a nadam se da necu morati ni da saznam, ne mozes sam da posvedocis o tome, al' ima ljudi ovde koji idu poslednjih 10 godina sa mnom na svirke, pa ce ti reci. Pa o tome ti sve vreme i pricam,to je vase najvece dostignuce,odlazak na metal koncert.Prosto vam nije u krvi da pravite kolekcije i da se dublje udubljujete u materiju.Sve ste uvek imali te iste izgovore,nemam pare,ma idi molim te,srpske metalke,sta je to,utopija! 2 2 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Utopija je komunizam. Srpske metalke su tuga. Srpski metalci jos veca tuga. 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) al imaju ploce....koje imaju rupu Edited April 16, 2013 by sale 83 Larry Flynt Quote
Генеральный Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 ja imam samo dve ploce. колко сам разумео Хавочка и Ивет се жале на исти проблем. 6 Quote
MegaDave90 Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Pa, realno gledano, nemaju ljudi pare, i ono sto zarade trose za neke potrebnije stvari u zivotu, a ne za diskove i vinile. 1 1 Quote
Recommended Posts