excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ali sem Saleta niko ništa nije jeb'o, brate. @Havočkinja Shvatila sam, nego kažem da nedostatak sisa mene više brine nego (neki tamo) pravopis. Ne znam da li si bila prisutna na orgijama u Stacinoj kuci?Mada je Sale bio magnet za ribe ali smo se i mi malo sa strane omastili,ha,ha!Sta nam preostane od Vlade Staklenca! 1 1 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ali sem Saleta niko ništa nije jeb'o, brate. Znas ono,fazon djubre komunisticko.A riba muslimanka polukrst. Quote
chess Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 http://www.metalsucks.net/2011/10/04/public-service-announcement-girls-do-not-like-metal/ - osetio sam potrebu da se ubacim sa ovim linkom Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) колко сам разумео Хавочка и Ивет се жале на исти проблем. :haha: :haha: orgije metalaca-gramofon do daske, ploce u celofanu....ciste, svi slemuju i hedbenguju a obe ribe otisle kucama. Edited April 16, 2013 by sale 83 Larry Flynt Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) http://www.metalsuck...not-like-metal/ - osetio sam potrebu da se ubacim sa ovim linkom Super,sada oseti potrebu da odes sa teme. Edited April 16, 2013 by lemmy sixx 4 Quote
Antikristina Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 колко сам разумео Хавочка и Ивет се жале на исти проблем. Tako je. Ne samo što su gabori i pozerke, nego ni sise nemaju. => Srpske metalke zaista jesu tuga. Quote
Havočka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 ajme hahaha generalni vecito prajsles 1 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Ne znam da li si bila prisutna na orgijama u Stacinoj kuci?Mada je Sale bio magnet za ribe ali smo se i mi malo sa strane omastili,ha,ha!Sta nam preostane od Vlade Staklenca! Preostane vam da drkate.I to je to. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 to kad je neki przacki solo Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Preostane vam da drkate.I to je to. Pa nije bas tako,pretera ga.Secam se ajd sad ko Broj Jedan,smuvao se sa preslatkom plavom ribicom koja se lozila na Napalm death,cela soba izlepljena sa death metal posterima,ja se primio ko kuce.Sto na ribu em sto pomislih,jebote ova se stvarno lozi na ziku.Poneo brdo noviteta ,da riljamo a posle da se karamo uz Harmony corruption.Jebiga,njena zelja za muzikom je trajala koliko i nasa veza.Unistih devojku,ha,ha! 1 1 Quote
kuruz Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Pa nije bas tako,pretera ga.Secam se ajd sad ko Broj Jedan,smuvao se sa preslatkom plavom ribicom koja se lozila na Napalm death,cela soba izlepljena sa death metal posterima,ja se primio ko kuce.Sto na ribu em sto pomislih,jebote ova se stvarno lozi na ziku.Poneo brdo noviteta ,da riljamo a posle da se karamo uz Harmony corruption.Jebiga,njena zelja za muzikom je trajala koliko i nasa veza.Unistih devojku,ha,ha! ха,ха! Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Pa nije bas tako,pretera ga.Secam se ajd sad ko Broj Jedan,smuvao se sa preslatkom plavom ribicom koja se lozila na Napalm death,cela soba izlepljena sa death metal posterima,ja se primio ko kuce.Sto na ribu em sto pomislih,jebote ova se stvarno lozi na ziku.Poneo brdo noviteta ,da riljamo a posle da se karamo uz Harmony corruption.Jebiga,njena zelja za muzikom je trajala koliko i nasa veza.Unistih devojku,ha,ha! Koliko si riba jebao?Vise od Saleta helera? 1 Quote
Toki89 Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 ja sam jebao vise od razbijaca sve death metalke sise ko ceca majke mi Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Koliko si riba jebao?Vise od Saleta helera? Malo manje od Tose sa Dedinja,ja sam ribe muvao na berzi ploca nedeljom,pozovem ih kod mene da satro riljamo novitete,po principu da im pustim neke nove grupe,ha,ha! 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Pa nije bas tako,pretera ga.Secam se ajd sad ko Broj Jedan,smuvao se sa preslatkom plavom ribicom koja se lozila na Napalm death,cela soba izlepljena sa death metal posterima,ja se primio ko kuce.Sto na ribu em sto pomislih,jebote ova se stvarno lozi na ziku.Poneo brdo noviteta ,da riljamo a posle da se karamo uz Harmony corruption.Jebiga,njena zelja za muzikom je trajala koliko i nasa veza.Unistih devojku,ha,ha! da nije ovo Quote
Antikristina Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Fazon dođi kod mene da slušamo ploče,ha,ha! 1 Quote
lemmy sixx Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) Malo manje od Tose sa Dedinja,ja sam ribe muvao na berzi ploca nedeljom,pozovem ih kod mene da satro riljamo novitete,po principu da im pustim neke nove grupe,ha,ha! A jebiga sada,otkud ja znam koliko je srpski Tose Proeski jebao...koja je to cifra,znas ono u brojkama brate?Vise ili manje od 138? Edited April 16, 2013 by lemmy sixx Quote
MegaDave90 Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Po meni, savrseni. Tiamat: The Astral Sleep - Clouds Wildhoney A Deeper Kind of Slumber Quote
excel fan Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 A sad malo ozbiljnosti,mislio sam da ce se u raspravu uvuci vise riba ali jebiga,one se ne pojavljuju na ovim temama! Znaci bendovi sa 4 vrhunska albuma u nizu: Slayer,Death,Suicidal Tendencies.D.R.I.,Cro-Mags,Voivod,Kreator,Razor,Testament,The accused,Bad religion (od Suffer-Generator),Exodus 1 Quote
Recommended Posts