Old Metalhead Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 003 do pevanja HIMNI!!! http://www.setlist.fm/setlist/iced-earth/2014/macka-kucukciftlik-park-istanbul-turkey-23c5d06f.html
Old Metalhead Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 0 0 2 ICED EARTH DZOMBA SAM JA!!! http://www.setlist.fm/setlist/iced-earth/2014/gagarin-205-athens-greece-3bc5c870.html 2
Old Metalhead Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 0 0 1 http://www.setlist.fm/setlist/iced-earth/2014/principal-club-theatre-thessaloniki-greece-3bc5c480.html 1
najjaci Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Ljudi. Putevi zatvoreni. Granica isto. Ovi kod Fegetića i dalje zavejani... http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=02&dd=02&nav_category=16&nav_id=807174 Kojim putem dolAze? Mislim baš bi bila ironija da ih zaleđena zemlja spreči da dođu... 1 1
Zlatko Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 (edited) Dolaze iz Sofije i imaju skoro dva dana da se dovuku odatle do Beograda. Valjda mogu napraviti takav poduhvat. U svakom slucaju tu je i serif Vucic da pomogne ako zatreba. A i ova zemlja ima teritoriju i juzno od Beograda a ona je prohodna. Edited February 2, 2014 by Zlatko
LazaGNR Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Za utorak su najavili smanjene vetra,uz prestanak padavina. A i evo,sneg se danas polako topi.Iako ovde vetar jos pici ko blesav.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Teli ste iced earth,eto vam ga... na! nego,ovo me poceti,kad sam se lozio na dolazak kanibala 1997, u srbiji.a ovi ih naši pederi vratili nešto zbog pasoša...ko zna šta će budne sovima.verujem da su prodali manje karata od doris albatros. 1 5
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Bendovi su uveeeliko u Beogradu, pa ko je sretan moze i da nabasa na njih jer su trazili adrese gde se: dobro klopa, cuga i pazari muzika Vidimo se \m/ 1
fenster Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Za "pazari" muzika ima adresa rutracker.org, ali nije u Srbiji 1 1
Old Metalhead Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 0 0 NOOOOC http://www.setlist.fm/setlist/iced-earth/2014/mixtape-5-sofia-bulgaria-3c53d6f.html
Old Metalhead Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 WELCOME TO BELGRADE!!! http://www.youtube.com/watch?v=wAZwFF67Gu8
bo88gdan Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Samo satnica da se postuje i bice epski 1
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Satnica kao i do sada, u minut!! \m/
bo88gdan Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Svaka cast na satnici , svi bendovi su rasturili 1
Havočka Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Luke mi spustio trzalicu u ruku taman kad sam mislila da cu proci bez trzalice Nem kondicije ja vise za ovo Publika srednje zalosna Zvuk u prvim redovima srednje zalosan Prvi bend meh drugi bend gadi mi se onaj pevac Iced Earth divan, al' kratko majko kratko Mada smo zasluzili, gomila stabala u publici 1 4
Thrasher Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Elm Street - dobar heavy/speed, Warbringer - RAZBIJANJE, Iced Earth - odlicno. Sve u svemu, super svirka i super provod!!! 1
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Kad ćovek vidi ovu listu,i nije moglo a da ne bude žalesno.Šta ste oćekivali,svadbarsko veselje i kupus?ovde ni 3 pesme pošteno nema da ćoek uz nji može da djipa.bem ti kurac na opanak.Heller je za ove redbull energija.Sledeći album,izbacuju ovo malo majmunće,dovešće neku poznatu pederćinu za jedan album,koji će budne govnjaja i raspušće se.kraj priće.Bem ti ćoveka kad obradjuje pesmu svog sisajd projekta.ego,ego ko slinac dug. Iced Earth Plagues of Babylon Democide Dark Saga V If I Could See You Disciples of the Lie Among the Living Dead Burning Times Blessed Are You Vengeance Is Mine Cthulhu My Own Savior A Question of Heaven Dystopia Watching Over Me Ipak,najviše me intresuje Angelystorovo vidjenje celog hapeninga.al oprilike išlo bi to vako: Koncert je poćeo sa Plagues,i zvuk je zaista bio dobar,al mogao je biti bolji,pa sam rakiću podigu limenku i pokazo da još malo pojaća zvuk.on me otero u kurac.pokazao mi srednjak,al već u tom momentu,nastaje haos u publici,jer kreće democide,sam sam u krugu WTF?kad namah osetih nešto kako me probada otpozadi.pijani meda,zabio mi prstenac.samo srednjakom namsetih đozle i jebaćki mu se nasmejah.meda mi šanu da će da me ćeka u klozetu-napalio se,srećom,zajebo sam ga. omg,kreće disciples,kakav rif,ali stu je sranje,ne može da izvuće one falsetoe,ta odurnost u njegovom vokalu mi stvara ćireve na kićmi.odlazim po još jedno pivo,dok kreće among the living dead,najbolja pesma na albumu,i troo prezenter današnjeg power-a.Jonove gitare probadaju ko pikamer,jon dette lupa ko da mu je poslednja svirka u životu,eh,kad bi samo ovako i attacker sviro,punili bi marakanu,al dick!ni iced earth ne može da napuni marakanu.tišina u publici.završila se pesma,neki pijani likovi dobacuju SLAAAAAAAAAAAAYYYYEEEEER! ćuje se oloja i zvona,kreće burning times,opšte ludilo,ljudi su za šankom,ja sam u centru,soliram.after toga,pale se upaljaći blessed are you.himna većeri,20 duša peva ko jedna.i ceca bi na ovo pozavidela,yeah! onda,sledi omaž lovkraftu sa lyricsima koje bih ja better napisao,al ajde,wtf,nije loša pesma btw.question of heaven,bolje da su svirali par pesama sa stormridera,jer ju je stu totalno izblowowo.suck my dick stu!uništio si pesmu.sledi dystopia,sve se ćulo od prošli put,moje uši pamte,i onaj jonov hod,i cim ramenima tokom izvedbe dystopia.mislim puši ga i ti jone,što si to maznuo od kaia! i sledi kraj,završnica,u fazonu najbolje tekme ćelzija,ICEDMOTHERFUCKINGEARTH!ali omg! ne završavaju je sa trooper introm,već sa kerberovim uvodom u hajde da se volimo??? WTF BRE!?Ali Jon dette me gađa palicom i na tećnom engleskom mi kaže:fuck off degenerik!-ja ućuto.Pijani jaroslav odpozadi mene simulira nadamnom doggy style.Upoznajem Oldmetalheada sa YUM-a,pružam mu ruku da se zdravimo,al on me tera u kurac. Kraj. Izlazim napolje,vetrić mi pirka preko ušesa.vidim Medu,ćeše se za jaja,i ćeka me.pored njega taksi,otvorena zadnja vrata.kaže mi ''udji,highway man'',i u istom propeva tiho i lagano: ''ovo će biti luda noć...'' 18 4
Guest HEFEST Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Kakav divan nacin da zapocne dan. 3
ShinigamY Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Prvi koncert u Bg-u bio duplo bolji od ovog. 400 ljudi sa sve bendovima, zvuk uzas gde god da stanes, Stu gresio gde je stigao, svirka mrljava, publika jos mrljavija, lagano se probijes do prvog reda bez da se poguras sa nekim ... Elm Street zvucali bolje i energicnije dva puta od IE i Warbringer-a po mom misljenju, momci pokidali za sve pare. Ostalo, bacen novac apsolutno. 1 2
Recommended Posts