chess Posted May 15, 2013 Report Posted May 15, 2013 Vidim da nema teme a smatram da su je zasluzili, postali su dosta velik bend i bili su na turneji sa Tool i Meshuggah. Imaju neverovatnu ritam sekciju i jednog od najtalentovanijih bubnjara na svetu. They play in the style of progressive metal with some harsh vocals, as well as, more recently, melodic vocals and vocal harmonies, combined with progressive and jazzy instrumental breaks. Their sound incorporates traits from prog rock, sludge metal, Indian, African, and Afro-Latin rhythms, as well as a heavy jazz influence. EPs Null - Demonstration Extended Play Compact Disc (2005, self-released) Null (2006, Goodfellow) The Challenger (2007, Translation Loss) Studio albums Void (2006, Goodfellow) Prehistoricisms (2008, Century Media) Valley of Smoke (2010, Century Media) Habitual Levitations (Instilling Words with Tones) (2013, Century Media) Hteo da okacim ovo a vidim ne znam gde cu a nema teme pa ono: 2 Quote
BLAGOJE Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 sasa jedan od boljih gitarista koje ja ispratih jos od brenta. Quote
chess Posted May 17, 2013 Author Report Posted May 17, 2013 on i dave prave totalno psihodelicne organske prelepe gitarske harmonije, super akordacije. ritam sekcija ubija, taj jazz metal vajb me totalno radi... dosta su naucili sa turneja sa Tool i Meshuggah i to se cuje na poslednjem albumu. Quote
BLAGOJE Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 malo mi je basista previse u "radim tu k'o crnac" tripu za moj ukus,dejv mi je bas ono klasicni post/alt metal djitaros,ali ga sasa ubi,a i mjuza je savrsena. Quote
chess Posted May 18, 2013 Author Report Posted May 18, 2013 tu je danny walker najbolji muzicar, lik je neprejebiv kako svira bubnjeve Quote
BLAGOJE Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 vjerovao ili ne on je meni mljih generalno gledano ali se ok uklopio u sve ovo,mada za nijansu malo previse siluje,narocito kad pice harmonije.sasa je meni br. 1 adut benda,odavno ne cuh ovakav spoj tehnikalije i emocije i strasti istovremeno (ustvari jos od hevidevijevog earth day-ja).nesto kao edz metala plus vise nego korektno pjevanje (cak stavise odlican je,ponajvise zbog vec pomenute strasti i emocije,pogledajte ovaj emg snimak,bolji je nego na ploci). Quote
azal Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 meni je oduvek ovo jedan od onih bendova gde kapiram da je do jaja ali me muzika ne radi ni malo Quote
chess Posted May 18, 2013 Author Report Posted May 18, 2013 danny ima dosta fillera kad svira, kao da nema pauze, samo sije... on je po stilu nesto izmedju danny carey i brann dailora bubanj na jednoj slici Quote
BLAGOJE Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 brann je jedini uspio da silovanje dovede do viseg nivoa umjetnosti a meni je deni nekako najslicniji morganu,ali je to kul jer morgan ne svira ovakvu mjuzu. Quote
chess Posted May 24, 2013 Author Report Posted May 24, 2013 novi EMG snimak. neverovatno kako dobro zvuce, najbolja pesma sa novog albuma, levitiram Quote
BLAGOJE Posted May 25, 2013 Report Posted May 25, 2013 seks.mada je ova najgore izvedena,jer david ocigledno i slabije pjeva i slabije svira/pjeva od ovog manijaka.predhodne dvije su mi i bolje od studio verzija. Quote
chess Posted July 28, 2013 Author Report Posted July 28, 2013 <p> Intronaut · 45,733 like this15 minutes ago · sometimes we get awesome fan mail: "Ur band sucks ass its false metal u guys are fuckin sell outs and only play what the record company want s u to play ." Quote
Uruk Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 super je cela ta tribute to Syd Barrett kompilacija, bombona Quote
chess Posted November 10, 2013 Author Report Posted November 10, 2013 http://vimeo.com/72745641 Quote
azal Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 zaista predosadan bend meni idalje Quote
chess Posted November 29, 2013 Author Report Posted November 29, 2013 pitaj sanu dal je dosadan bend, ona ih je gledala bas na ovom linku gore ;'( jbg, ne osecas vajb, ja volim to jazz psihodelicno sviranje, ritam sekciju koja kida usi, uzivam u njihovoj muzici na nacin kao sto uzivam kad slusam jazz bend, nisu oni vise toliko metal, sad je to jazz prog tool vajb, nije ih tool dzabe zvao da sviraju sa njima na turneji 2 Quote
BLAGOJE Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 e'o spota: cak je i solidan.mada moze bit' da je zbog toga sto je pjesma toliko dobra. Quote
chess Posted December 6, 2013 Author Report Posted December 6, 2013 na ovoj temi samo blagoje i ja razumemo ovaj bend 1 1 Quote
VoivodBG Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 da li to znaci da ste odlucili da stanete na ludi kamen i pokazete metal zajednici, kako je gej biti ok? just askin'. Quote
BLAGOJE Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 ne odlucili smo da nam se napusis kurca 8 Quote
Recommended Posts