VoivodBG Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 samo grube reci. on topic: spot je i vise nego dobar. primetio sam da se kvalitet kod metal spotova bas isfusario. najgore je kada prenabudze sve sa jeftinim 3d efektima, mnogo je to neozbiljno, bolje da se snime kako rokaju u nekoj garazi ili na koncertu, ako vec nemaju dobre ideje ili rezisere da ih pretoce u spot. Quote
Lou Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 na ovoj temi samo blagoje i ja razumemo ovaj bend Nešto kao Grob i Mita na ovoj temi. Quote
Grobodan Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 poduvaj kurac grobu i miti na kojoj god hoćeš temi 12 Quote
Lou Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 poduvaj kurac grobu i miti na kojoj god hoćeš temi Sa'rani me pošteno. Quote
chess Posted December 16, 2013 Author Report Posted December 16, 2013 ^ umro u jbt, razvija se diskusija Quote
chess Posted March 29, 2014 Author Report Posted March 29, 2014 (edited) Here is some drum cam footage of my first ever rehearsal with Cloudkicker. Intronaut will be Ben Sharp's backing band on this upcoming Cloudkicker tour. Ben Sharp - Lead Guitar Sacha Dunable - Guitar Dave Timnick - Guitar Joe Lester - Bass Danny Walker - Drums Edited March 29, 2014 by chess Quote
Oak Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Miloševa closet tema Odlično je ovo sa Sharpom. Quote
M-16 Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Stvarno mi nije jasno zašto niko ovde ne gotivi ovaj bend. Quote
truliandedzombileš! Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 pa taj neki tool fazon metala nije čak ni njima samima uvek polazio za rukom, a kamoli ovim nekim... mada može se posluša, ništa ne fali. 1 1 Quote
Phallusifer Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Intronaut i Cloudkicker su presjajni. Kad se spoje ne znam kako to moze da bude dosadno, moze samo da bude vr' i da jebe sto i radi. Quote
chess Posted November 8, 2014 Author Report Posted November 8, 2014 Svi u Intronaut su odlicni muzicari, jedina zamerka im je sto su sad malo staticni na bini pogotovo Lester basista, al to ide verovatno sa godinama, ja njih i ovako dozivljavam kao jazz bend, kao taj jazz metal fazon. Svi koji prde da kopiraju Isis nemaju pojma, mozda se se samo oseti uticaj u lejerima gitare, ovde fretless bass i kompleksno bubnjanje ih totalno odvaja od njih. Ne ocekujem nikakvu tekstualnu poruku od ovog benda, samo dozu kosmosa u mozak. 2 Quote
chess Posted November 17, 2014 Author Report Posted November 17, 2014 tripić, tabla included, kosmos imploded Quote
chess Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 <3 <3 <3 internet pobeda, koliko je njima do jaja Quote
Grobodan Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Novi album u novembru http://www.blabbermouth.net/news/intronaut-to-release-the-direction-of-last-things-album-in-november/ #chess Quote
chess Posted August 20, 2015 Author Report Posted August 20, 2015 dobar je artwork mada dosta lici na prehistoricisms, mada i to je nebitno ako bude album do jaja, neka ih ptice i fosili nek se mnoze Quote
Recommended Posts