In The Flesh Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 samo sto vole da ubace te jebene sviracke forice mnogo vise od Isisa. = Mastodon. Quote
azal Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 mastodon se uopste ne uklapa u taj post metal fazon. oni su bas cisti metalci od pocetka, nikakav hardcore post rock stagod uticaj nikad nisu imali realno. Quote
Grobodan Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 Molim Lemija da se nadoveze na ovu poslednju recenicu. Mastodonova izdrkavanja su skroz brutalna, Intronautova totalno jazzy. Quote
lemmy sixx Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 Slobo ubuduce me obavesti o ovakvim postovima, ne zalazim na avangardne totalno jazzy teme. oni su bas cisti metalci od pocetka, Mogu da ti puse Bakmazeee, Bakmazeeee, Bakmazeeeeeeeeeeeeeee!!!! Quote
Saša Grbić Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Dobar je ovo bend. Novi album još nisam čuo. Čekam da se pojavi flac rip. Quote
chess Posted November 26, 2015 Author Report Posted November 26, 2015 bog osluskuje i nadgleda situaciju Quote
Grobodan Posted July 11, 2019 Report Posted July 11, 2019 Metal Blade Records has announced the signing of INTRONAUT. Currently working on the follow-up to the critically acclaimed "The Direction Of Last Things" (2015), the band plans to release its new album in 2020. Quote
Talvi Posted August 29, 2019 Report Posted August 29, 2019 https://lambgoat.com/news/31972/Intronaut-recording-new-album Quote
Haos sam ja Posted August 29, 2019 Report Posted August 29, 2019 (edited) Hm, nisam znao da je Danny Walker izbačen iz benda prošle godine zbog navodnog nasilja nad ženom. Bubnjeve za novi album će im na novom albumu svirati Alex Rudinger (ex-Good Tiger, ex-the Faceless). Edited August 29, 2019 by Haos sam ja Quote
chess Posted August 31, 2019 Author Report Posted August 31, 2019 Ma cela ta prica je sumnjiva.... mnogo su izgubili njegovim odlaskom, on je jedan od najboljih bubnjara na svetu rln, rudinger deluje kao dostojna zamena Quote
Talvi Posted January 29, 2020 Report Posted January 29, 2020 https://lambgoat.com/bits/14167/INTRONAUT-Premiere-New-Song Quote
Talvi Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 izašao novi http://intronautband.bandcamp.com/album/fluid-existential-inversions Quote
Haos sam ja Posted March 6, 2020 Report Posted March 6, 2020 Nije loš novi, nikako loš, ali nema neke magije ili nečega što već nisu ranije odsvirali. Muziciranje i dalje odlično, pevanje i dalje dosadno, nekako ubija bilo kakav catchiness albuma. Alex je odradio dobar posao ali Danny Walker je ipak ozbiljan zalogaj, nema te njegove fluidnosti, malo je više mehaničarsko bubnjanje, a tako je i producirano. Gitare jebu standardno. Više mi se sviđa druga polovina albuma. Sve u svemu, prošli i Valley of smoke imho ostaju njihov vrhunac uz neke fine radove sa Prehistoricisms. Prvi je Mastodon made in China, a Habitual Levitations mi je nekako previše kilav i bezub. Slušaće se još novi svakako. Quote
Haos sam ja Posted March 7, 2020 Report Posted March 7, 2020 A evo i novog spota u međuvremenu: Quote
Recommended Posts