VoivodBG Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 Bromo su nastali u Beogradu. Cine ga Lima (Osmi Putnik Dva, Starface, Cockroaches), Skora (Dead Ideas, Sunshine, Ex-Yobo) i Srdja. (Overdose, Austerity, ex-Groovy Chickadee, Cockroaches) Quote
Јарослав Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 одлично је ово може још неки инфо, типа да ли ће бити каквих свирки, издања... Quote
VoivodBG Posted June 5, 2013 Author Report Posted June 5, 2013 (edited) slucajno sam nabasao na snimak putem youtube. nemaju jos nikakav demo ili fejsbuk. imali su prosle godine jedan nastup. sa pomenutog koncerta snimak Edited June 5, 2013 by VoivodBG Quote
Јарослав Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 чега се Лима до'вати, то не може да не ваља Quote
chess Posted June 5, 2013 Report Posted June 5, 2013 super bend, ako bude svirka neka ima se gleda i slusa Quote
VoivodBG Posted June 6, 2013 Author Report Posted June 6, 2013 Imao bih samo jednu zamerku za bend, previse zvuce na Cockroaches (ne znam ko im je tada bio za bubnjevima), samo sto je taj bend vise bio u southern metal fazonu. (kasniji radovi Corrosion Of Conformity dolaze na pamet, a i imali su par izleta koji podsecaju na The Sword) Znajuci koliko je Lima ozbiljan po pitanju bavljenja muzike (ne zelim da budem pesimista u ovom slucaju, ali naucio sam nesto iz Osmi Putnik Dva svirki, a to da je tip teski, ali teski zajebant) tesko da cemo videti ikada neki snimak ili dugosvirajuce izdanje u skorije vreme... Quote
VoivodBG Posted June 10, 2013 Author Report Posted June 10, 2013 Stari demo snimci Cockroaches-a, cisto da imate uvid u predjasnji rad ove dvojice. Quote
рогозуб Posted August 8, 2013 Report Posted August 8, 2013 (edited) uzeh da potrazhim na netu ovaj bend, i nadjem neke indonezhane x) dajte josh neke pesme Edited August 8, 2013 by рогозуб Quote
VoivodBG Posted November 30, 2013 Author Report Posted November 30, 2013 https://soundcloud.com/ana-d-w/sets/bromo-promo Quote
Recommended Posts