Haos sam ja Posted June 27 Report Posted June 27 Evo ga i spot. Meni je pesma go prosek i bezveze mi je ovaj clean vokal, vidi se da je na silu i da se lik muči. Quote
oʞɾoƃ Posted October 5 Report Posted October 5 Kakav je ovo jadni Depeche Mode tribute, šta je ovo hahahah Quote
Haos sam ja Posted October 8 Report Posted October 8 Uuu odlična ova Murder in red, sad sam se zainteresovao i za album. Ja mislio da se žanrovski okovi zbace posle 30-e. 1 Quote
Talvi Posted October 8 Report Posted October 8 meni ovo najviše liči na Moonspell, baš se upinje brat da zvuči kao Fernando kad krene distorzija Quote
Haos sam ja Posted November 15 Report Posted November 15 Sasvim solidan album, meni znatno bolji od neupečatljivog prethodnika, a sad kad su uspešno izvršili tranziciju na full ovaj fazon možda dobijemo u narednom periodu i neki album za sva vremena, ovaj to nije ali je dobar. Ova jesen je toliko prezasićena goth rock novitetima da ću morati do kraja godine sve to da varim. 1 Quote
Grobodan Posted Saturday at 09:29 AM Author Report Posted Saturday at 09:29 AM Meni i dalje fali Hulten, odneo je sa sobom taj otherworldly osećaj koji sad fura u drugoj formi solo. That being said, profi je album, mudro su rešili da ne mrse muda već da idu na kratke i jednostavne hitove. Meni miriše malo i na neko transition izdanje, svakako ovo im je četvrto novo ruho u karijeri, dobro je svakako što smo se rešili prog snobova koji i dalje smaraju s Formulas, idemo dalje. On 10/5/2024 at 3:06 PM, kuruz said: ovo samo Grob može da sluša Najbolja traka na albumu. On 10/8/2024 at 10:28 AM, Talvi said: meni ovo najviše liči na Moonspell, baš se upinje brat da zvuči kao Fernando kad krene distorzija Fernando je klin 1/1 i meni. E i growl mi fali, nikad nisam bio jedan od onih koji je plakao za klinom kod njih, batica ima super razumljiv growl. 1 Quote
Recommended Posts