VoivodBG Posted February 13, 2021 Report Posted February 13, 2021 @Grobodan hoću kada procuri album. Voljan sam da dam šansu na stari kredit, pogotovo ako nije ponavljanje priče kao sa već rahmetli Tribulationom. Quote
Talvi Posted February 13, 2021 Report Posted February 13, 2021 taj njegov solo je baš folky fazon, ponajviše engleski folk rock neki otprilike, akustika i laganica ima već album od prošle godine, navali 😄 Quote
Angelystor Posted March 8, 2021 Report Posted March 8, 2021 Ovaj novi, sem što ima neke niotkuda straight heavy riffove i momente, je standardno Tribulation-style gothic nabadanje sa extreme vokalima. Najgore je što bi nekako čovek očekivao da posle ona prva tri albuma i promenom sa svakim nastave sa nekom "progresijom" (ili regresijom, kako ko već gleda), ali su upali već evo tri albuma u neki šablon i teraj. Ako ništa drugo, jeste fascinantno kako još neki clean vokal nisu ubacivali do sada. Uzeo usput da dam novu šansu "Children Of The Night"-u, nije mi ništa nit bolji nit gori nego kada je izašao, ali jes solidno bolji od ovog novog. Quote
VoivodBG Posted November 29, 2021 Report Posted November 29, 2021 Jebe. Malo mi je trebalo da uđem u tematiku kada se uzme u obzir da je poslednjih godinu i nešto dana uletalo uglavnom iz brutalnog miljea mjuza. A i ide na ove pošasti i krajeve svijeta, ne može drugačije. Baš prelep gothic vokal, i sve je svedeno pod cakum pakum, ogoljeno, bez nekih preteranih detalja. I još kada legnu pesme, lele lele lele. Bolje od poslednjeg Triibulation-a, sa kojeg se nažalost ne sećam nijednog rifa, aranžmana i pesme. Quote
Grobodan Posted November 30, 2021 Author Report Posted November 30, 2021 Ti snimci su mu nerealni. Brat nije s ovog sveta. Poslednji Tribulation ide u sam vrh godine bez problema u mojoj knjizi. Quote
Talvi Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 https://jonathanhulten.bandcamp.com/track/dance-of-the-water-spirits Quote
Demon Seed Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 On 11/29/2021 at 11:30 PM, VoivodBG said: Jebe. Malo mi je trebalo da uđem u tematiku kada se uzme u obzir da je poslednjih godinu i nešto dana uletalo uglavnom iz brutalnog miljea mjuza. A i ide na ove pošasti i krajeve svijeta, ne može drugačije. Baš prelep gothic vokal, i sve je svedeno pod cakum pakum, ogoljeno, bez nekih preteranih detalja. I još kada legnu pesme, lele lele lele. Bolje od poslednjeg Triibulation-a, sa kojeg se nažalost ne sećam nijednog rifa, aranžmana i pesme. On 11/30/2021 at 8:27 AM, Grobodan said: Ti snimci su mu nerealni. Brat nije s ovog sveta. Poslednji Tribulation ide u sam vrh godine bez problema u mojoj knjizi. Je li ovo neka zajebancija? Dobar humor Quote
VoivodBG Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 Sto si se odmah nasao prozvanim? Ne mora sve da bude u disonantnim neparnim ritmovima i da bude konstantna larma. Nekada je dovoljno da bude ogoljen glas i kamerna atmosfera da zavrsi posao. Quote
Grobodan Posted April 23, 2022 Author Report Posted April 23, 2022 Ne znam sta je problem zaista, ali sala nije. Quote
Haos sam ja Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 Ovaj demon seed šatro podprcava sa nekog patricijskog pijedestala a onda dole kaže da mu je do jaja Pejaković Kolja, ajde beži bre Quote
Grobodan Posted April 23, 2022 Author Report Posted April 23, 2022 Svakom se moze naci tako nesto, Radomir slusa Load Milan Bekfles itd. Svi smo mi metal heads. Quote
Demon Seed Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 36 minutes ago, Haos sam ja said: Ovaj demon seed šatro podprcava sa nekog patricijskog pijedestala a onda dole kaže da mu je do jaja Pejaković Kolja, ajde beži bre A 5 postova iznad kažem da mu je najbolja pesma Haljinica Boje Lila Ali tebi je dobar Vranjković, a Kolja je bolji od njega. 2 hours ago, VoivodBG said: Sto si se odmah nasao prozvanim? Ne mora sve da bude u disonantnim neparnim ritmovima i da bude konstantna larma. Nekada je dovoljno da bude ogoljen glas i kamerna atmosfera da zavrsi posao. Kako misliš odmah? Pa to je post od x meseci. Kako misliš prozvanim? Mnogo mi se sviđa kako za sve što kritikujem mislite da kritikujem jer nije Deathspell Omega, kao da nismo do sad na forumu zajedno milion puta komentarisali kamerne atmosfere i ogoljene glasove (ronili suze za Bouvijem) koji su dobri... I kao da nemam u sig-u link gde crno na belo može da se vidi da, pored (probrane!) disonante larme, jedan Darkwood Dub bleji u 5icama, ili na primer jedan Rhythm & Sound, dragulj minimalizma, skriveni biser berlinskog tehna. Quote
Grobodan Posted April 23, 2022 Author Report Posted April 23, 2022 Jednom sam odveo drugara na koncert Darkvud dab, dobio dve dzabe karte, umalo nisam umro od dosade. Quote
Demon Seed Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 16 minutes ago, Grobodan said: Svakom se moze naci tako nesto, Radomir slusa Load Milan Bekfles itd. Svi smo mi metal heads. Load je među najboljim hard rok i southern metal albumima svih vremena, Bekfleš je Mocart za svu muziku pod pop amrelom koja je izašla u ovom veku. 2 minutes ago, Grobodan said: Jednom sam odveo drugara na koncert Darkvud dab, dobio dve dzabe karte, umalo nisam umro od dosade. Pa dobro, ne leži svakome taj neki alt rock + downtempo chill kombo, ali ne znam kako možeš da ostaneš ravnodušan na Miloradove bass linije Quote
Grobodan Posted April 23, 2022 Author Report Posted April 23, 2022 Neka hvala za sve navedeno, posebno southern odrednicu. Quote
Demon Seed Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 Pa to sto zanrovski ne stima kod Loada, nit je hard rok, nit je hevi metal, a kao jes oba, toe ta southern odrednica. Doduse u southern metalu Load bas i nema neku konkurenciju, ali to je i logicno, jer Metalika je to. Quote
Kumodraski Vo Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 32 minutes ago, Grobodan said: Svakom se moze naci tako nesto, Radomir slusa Load Milan Bekfles itd. Svi smo mi metal heads. Neki metalheads su vise metalheadniji od drugih.. 1 Quote
Demon Seed Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 28 minutes ago, Kumodraski Vo said: Neki metalheads su vise metalheadniji od drugih.. Eto ti kao man of culture slušaš sve gorenavedeno sem kamernog Tribulation goth pantomimičara što koluta s' oči u snijegu. Quote
Kumodraski Vo Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 Ja za 10+ godina slusanja jedino taj goth metal nisam skuzio, niti je tesko, niti agresivno, niti depresivno, niti veselo, ne znam sto postoji.. Quote
Grobodan Posted April 23, 2022 Author Report Posted April 23, 2022 Na stranu sto mu je solo album muzicki izvanredan (i nema apsolutno nikakve veze sa ikakvom gotikom), meni je on do jaja jer tacno vidis da je brat visoko na tom sranju, stvarno se tripuje na te kurce i muda sto nosi. Bar ga ja tako vidim. 4 minutes ago, Kumodraski Vo said: Ja za 10+ godina slusanja jedino taj goth metal nisam skuzio, niti je tesko, niti agresivno, niti depresivno, niti veselo, ne znam sto postoji.. Ja recimo tako ne mogu da skontam zasto bi bilo koga iz Srbije u srce pogadjalo nesto sto je Southern American ali ok, to sam samo ja. Quote
Kumodraski Vo Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 Mene pogadja kad kaze AND IF I CLOSE MY MIND IN FEAR Quote
Demon Seed Posted April 23, 2022 Report Posted April 23, 2022 9 minutes ago, Kumodraski Vo said: AND IF I CLOSE MY MIND IN FEAR PLS PRY IT OPEN Quote
Recommended Posts