gadget Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Poznati američki death metal/grindcore bend EXHUMED nastupiće u Domu Omladine u Kragujevcu 18. jula! Bend je već uveliko na evropskoj turneji koja najavljuje izlazak njihovog novog albuma "Necrocracy", a u Kragujevac dolaze pre nego što se upute ka zapadu i nastupima u Italiji i festivalu Metal Days u Sloveniji. Kao podrška će nastupiti domaći bendovi EMETICA, DOWNTRODDEN i ULIČNI BATINAŠI, svi iz Kragujevca. Ulaz na ovaj koncert je svega 250 dinara. Exhumed (USA) Grindcore / Death Metal Emetica (Kragujevac) Grindcore http://www.myspace.com/emeticagrind Downtrodden (Kragujevac) Grindcore http://www.myspace.c...owntroddengrind Ulicni Batinasi (Kragujevac - Beograd) Ultra Core Kragujevac Dom Omladine 18.07.2013. četvrtak, 21:00, Ulaz 250 dinara Klub je mali, prima do 150 ljudi, cena je simbolična, a imate polaske prilično često za BG, u pola 3 ujutru, u 4:15 za Sombor preko Beograda i Novog Sada. 2
VoivodBG Posted July 17, 2013 Report Posted July 17, 2013 slaba poseta na temi. zar je moguce da nema interesovanja za bend?
Guest HEFEST Posted July 17, 2013 Report Posted July 17, 2013 Cekaj ona je clan nekog benda? Recite gde da dodjem.
Demon Seed Posted July 17, 2013 Report Posted July 17, 2013 Mnogo joj je lepa frizura. Ja necu moci da dodjem
gadget Posted July 18, 2013 Author Report Posted July 18, 2013 EXHUMED SU PREŠLI BUGARSKU GRANICU I NALAZE SE U SRBIJI!!! VIDEĆEMO SE VEČERAS. KONCERT POČINJE U 21:30. DOM OMLADINE, KRAGUJEVAC. Vidimio se veceras
chess Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 vrhunski, potvrda se cekala, krecem iz beograda
[Nocturno] Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! (jos samo da obezbedim prevoz. Ide li ko kolima iz Beograda? )
VoivodBG Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 (edited) Pohodice se koncert. Vidimo se tamo. I da vas uveri ovaj solidan klip da ovi i dalje dobro rokaju. Edited July 18, 2013 by VoivodBG video
gadget Posted July 19, 2013 Author Report Posted July 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SCYRIEyEM9s ko ne ode zajebo se Ovo potpisujem, obzirom da je bila ludnica. jedino sto je pocelo malo kasnije, pa smo propustili treci performans sa zomi glavom iz koje siklja krv po publici, al eto, mozda sledeci put :-)
chess Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 @gadget - prvo matori, pozdrav za tebe sto si organizovao sve ovo, ja sam odusevljen, tek nas nekolicina se iscimala iz beograda da vidi ovo ludilo( ja(steven seagal majica), onaj decko pored mene sa havajkom(VoivodBG sa foruma) sto te smarao za rostilj , romac i mozda jos par ljudi). e da i hvala na besplatnom Obscene Extreme disku! au jebem ti sveti kurac kakvo je ovo bilo kidanje, skroz sam bio mokar, noge su mi izgazene, oba skocna zgloba, jedva hodam, bendovi isprebijali. neverovatno je kako je exhumed izneo svoje bubnjeve i gitarske glave i ustupio ih svim predgrupama te su ovi zvucali svi sjajno bili, stvarno su carevi i super likovi. Exhumed je odvalio, utegnuto, masinerija, razvaljivanje, totalni lom nemam reci. voivod se prekinuo od stvarnosti, popio je preko 5L piva uz to jos i neke rakije tamo sto su nam ustupali, pili zajedno sa bendom i svi smrdeli na znoj. unutra je sve smrdelo nije bilo kiseonika, valjda je lik koji je bio u kostimu doktora sa motornom testerom koji je odrzavao mini performanse bio utopljen u neki znoj i zasmrdeo je sve zivo mene je cela akcija izasla 1000 kinti - 640 din mi je bila studentska povratna busom + cena karte 250 din to je 900 din. plus kupis malo nesto da pijes i to je malo preko 1000 sto je smesno za ceo ovaj cim 1
VoivodBG Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Exhumed su neverovatni uzivo. Pogotovo kada imate priliku da ih slusate u prostorji od 40 kvadrata, a vi ste na metar od njih. Zao mi sto nisam poneo diktafon jer sam imao jedan od zabavnijih razgovora sa gitaristom o svemu zivom. Cestitke i organizatoru, ako budes dovodio jos neke solidne kultove doci ce se ponovo. @Chess, strah i prezir u Kragujevcu.
gadget Posted July 20, 2013 Author Report Posted July 20, 2013 (edited) Evo nas na Limb from Limb http://www.youtube.com/watch?v=oOpTewRD0QA&feature=share Edited July 20, 2013 by VoivodBG youtube format 2
S.R.T. Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Ljudi, svaka vam cast! Kragujevac je zakon za ovakve kultne svirke!!! Beograd i razmazeni metalci ne zasluzuju ni jednu svirku. 4 2
Recommended Posts