Лука Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 (edited) Strašno šta lupaš. Edited April 3, 2014 by Лука Quote
Лука Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 (edited) Haha my bad, pa Chess je stavio a Jare samo otkinuo koliko je dobro po običaju. Edited April 3, 2014 by Лука Quote
SkullKrusheR Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 da, ali jare redovno kači vesti/linkove/slike koje je neko već kačio, a neretko koje je i sam već kačio. Quote
M-16 Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 (edited) Očekujem da ponovo okači na sledećoj strani pa da se vadi kako je bio napušen kad je prvi put kačio Edited April 3, 2014 by M-16 Quote
Лука Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Da, da, skapirao sam sve naknadno, nisam neki forumaš još ali polako. Quote
Јарослав Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Očekujem da ponovo okači na sledećoj strani pa da se vadi kako je bio napušen kad je prvi put kačio u takvim situacijama uglavnom samo kenjam, retko kad nešto kačim Quote
VoivodBG Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 http://dopelord.bandcamp.com/album/black-arts-riff-worship-weed-cult Quote
SkullKrusheR Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 treba im čestitati jer su uspeli sve moguće stereotipe da strpaju na jedan album. Quote
Oak Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 A i što na ovu temu, ovo je za sludge stoner. Quote
Јарослав Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 upravo sam krenuo to da okačim univerzum će eksplodirati Quote
SkullKrusheR Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 specijalni gosti prve večeri>>>svi ostali. duvajte ga. Quote
SkullKrusheR Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 na prošlim albumima je bilo dosta sličnosti, ali ovde je muzika preslikani black breath. međed balu je ubedljivo najjači producent što se ovakvog zvuka tiče, ali gomila bendova mu zvuči isto. Quote
azal Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 pa black breath valjda na njih lice meni su svakako Trap Them bili najjaci na Seizures. ta prva dva albuma su bila odlicna, pre nego sto je bilo ko govorio entombedcore. bio je taj entombed zvuk, ali dosta haoticnija svirka, dosta grindcore-a i opste konfuzije. Quote
Berliner Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 na prošlim albumima je bilo dosta sličnosti, ali ovde je muzika preslikani black breath. međed balu je ubedljivo najjači producent što se ovakvog zvuka tiče, ali gomila bendova mu zvuči isto. sta ima veze, sound ionako ne moze biti bolji, bar ce se istaci kvalitet svirke Quote
SkullKrusheR Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 pa black breath valjda na njih lice do sad je bilo tako, ali ovo sad je maltene identično kao black breath zvuk, koji je koliko-toliko specifičan. više vuče na bb nego na prethodne tt albume. kad bih pustio ovu stvar bez vokala prvi put, a da ne znam čija je, ne bih pogodio da je tt u pitanju. Quote
Berliner Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 pa tako i treba, ovi uspostave jedan standard (u domenu svirke recimo), neki drugi uspostave drugi (u domenu saunda recimo) i onda dobijes sintezu to dvoje koja jebe keve. metal idila. Quote
SkullKrusheR Posted April 14, 2014 Report Posted April 14, 2014 evo vam vođa kulta, kurve... http://www.mediafire.com/download/11tu4188szedt4f/SP+119.rar Quote
Talvi Posted April 15, 2014 Author Report Posted April 15, 2014 http://store.deathwishinc.com/product/DW159v.html bog te jebo, kako dere Quote
Recommended Posts