Talvi Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 za ljude koji bi da se upoznaju sa najosnovnijom lektirom ovog žanra: http://www.dwidhellion.com/ http://gehenna.bandcamp.com/ Quote
Јарослав Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 'ладно на тјубу нема ништа са They Begged... Quote
Talvi Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 najbolja stvar btw potražite yumetal sobu na slsk-u, sad je napravih samo nisam siguran da li može svako da je vidi Quote
Talvi Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 onda ostavite usere pa da probam da vas ubacim Quote
Јарослав Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 е, не знам да ли ми је овде исти као код куће, пошто сам сада скинуо само да видим има ли собе. у сваком случају, нека буде Jaroslav, па турај то. Quote
Talvi Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 treba da uključite private room add, da Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 pricam ja,sabijaju. ali ipak da se ne zaboravi najbolja pjesma ekipe: 1 Quote
Talvi Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 to je ta produkcija kad smo već u toj priči Joutsenova zajebancija mimo Amorphisa Quote
Јарослав Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 мислим да је реално и овде да се спомену: http://www.youtube.com/watch?v=0ebpl5DnJiI Quote
Talvi Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 uh nego kako, ovaj poslednji album bukvalno otkida glave Quote
SkullKrusheR Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 http://a389recordings.bandcamp.com/album/a389-mmxiii-free-digital-mixtape-sampler ima swaga. 1 Quote
Talvi Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 (edited) ovo obavezno skidajte svi, pun kurac kvaliteta na tom tejpu i onaj iz 2011 je isto bio pizdarija Edited July 6, 2013 by Talvi Quote
Oak Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Talvi briši ove postove, zatrovasmo temu. Elem, ovaj YAITW black metal je super, fino odskače od ostatka kompilacije, takođe skinuh homewrecker, ova pesma je prebolesna. Quote
Talvi Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 jes vala, ova tema mora biti kao bombona uvek baš sam pre neki dan dosta pikao YAITW, odlični su, i nazivi pesama su im uvek interesantni Quote
Oak Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Ček bre tek sam sad skontao da je to young and in the way, ja mislio neki anonimni bend sa samo jednom pesmom, jebala ih skraćenica Quote
Talvi Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 inače, onaj Iron Reagan je bend pevača i basiste Municipal Waste Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 ja bas sad uzeo da slusam,sto ne spominjaste ovo zlo ranije jebem vas Quote
Talvi Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 mislim da sam ja šerovao tu kompilaciju na fejsari kad je izašla Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 (edited) uh jebem ti,otkad ovako zle gitare nisam cuo a tek ovo: auh kako se izasra po svemu Edited July 6, 2013 by BLAGOJE Quote
Oak Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 (edited) Kakav finiš kompilacije, jedna shoegaze pa jedan punk rock. Dakle izdvajam homewrecker, yaitw, pharaoh, junior bruce. Edited July 6, 2013 by Oak Quote
Talvi Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 e, moram da hajpujem Early Graves, mnogo potcenjen a strašan bend, naročito "Goner" album. kačio sam ih negde ranije, ali ovo je pravo mesto za njih: a da priča bude jezivija i u skladu sa imenom benda, albuma i tekstovima, dok su promovisali "Goner" tadašnji pevač im je poginuo na turneji, mnogo sjebano zvuči album kad ga sad slušaš u tom svetlu I hear the sirens call my name too many tears that I had to make just leave me where I lay Id rather burn out than fade away too many hellhounds on my trail just let me die just let me go let me die Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 idem da slusam yaitw,moj mozak ne moze odjednom ovoliko dobro muzike da podnese Quote
Oak Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Upravo to, jbt ja imam njihov album iz 2011 i am not what i am, ali gitare tu zvuče drugačije i nije ovliko bm i zlo, sada bacih ove splitove na slsk da skida. @talvi, zna se za early graves, motala se preporuka ovuda, mada ja još ne mogu da nađem njihov novi album u 320 a da nije transcode. Quote
Talvi Posted July 6, 2013 Author Report Posted July 6, 2013 (edited) dobar je i novi EG, mada su ga malo više metalizirali u odnosu na ranije a dosta ovaj žanr uplivava u black metal i obrnuto u poslednje vreme, baš pre neki dan videh najavu za neki fest u Norveškoj - Destroyer 666, Urfaust, Negative Plane, Aura Noir, ko sve ne iz tog tripa i Integrity Edited July 6, 2013 by Talvi Quote
Recommended Posts