Haos sam ja Posted February 25 Report Posted February 25 Tako je, imao sam i Reka majicu nekad, nestala u akciji Quote
Haos sam ja Posted February 25 Report Posted February 25 I da dodam da Cross Bringer kida, ja sam potpuni sucker za kombinovanje black metala i core-a posebno kad je ovako atmosferična kombinacija. Doduše, ipak manje jezivo i osobeno nego Machukha album iz prošle godine koji je u sličnom gasu. Quote
Talvi Posted March 1 Author Report Posted March 1 ne čuje se često da kada bendovi kombinuju hc i death metal izaberu baš onaj zagrobni najmrtvačkiji dm zvuk, ali ova braća su rešila baš to da urade Quote
Machiko Noguchi Posted March 23 Report Posted March 23 hardcore i crust i punk (i rock) i sve je i raw i dark i death i black ne znam kako uspeše, al sad smo tu gde smo bombonica, al gorka 2 Quote
Haos sam ja Posted March 24 Report Posted March 24 Kad imaš rif imaš sve. Šteta samo što ovaj pevač previše liči na Splačalu samo nije toliko glavat. Quote
Talvi Posted March 24 Author Report Posted March 24 (edited) ^ super je album, mada za moj ukus bi mogao da ima malo više težine a manje Social Distortion-a, daleko od toga da ja ne volim taj fazon ali njima toliko bolje leže Slayer rifovi da je to bože sačuvaj, ovako na albumu ukupno ima zakivanja za jedan EP otprilike nego, gledao sam baš finu svirku u petak pa ajde da se malo raspišem, nisam 100 godina: veče je počelo sa Pest Control, i oni se već solidno probijaju u tim crossover vodama i zaista su dobra žurkica i lajv, Leah je baš gotivna pojava sa sve onim engleskim akcentom i generalno brzo i konkretno isprašiše svojih desetak pesama, baš volim što sam ih video ovako rano u karijeri jer su ipak i dalje predgrupa rang benda, zato što kad su na binu izašli Harm's Way, kao svemirski brod da je sleteo, odnosno buldožer, jer je to uvek najbolji opis njihovog zvuka. lele majko kakvo drobljenje, kad bi Godflesh bili hardcore bend ovako bi zvučali. nenormalno navežbana svirka (oće to od skoro 20 godina obijanja bina od najmanje šupe do Hellfesta) i sjajan zvuk, evo ponedeljak je a meni vrat i dalje stegnut ali to je i do mojih godina već. setlista: Unreality Become A Machine Sadist Guilt Mind Control Temptation Human Carrying Capacity Infestation (da, desio se i "running man" momenat) btw Sadist Guilt i Mind Control su uletele umesto Terrorizer-a kojeg sviraju na ostatku turneje, ali su verovatno kontali da nije primereno svirati pesmu tog naslova u Bataclanu. baš kul od njih a i meni super jer mi je Mind Control među omiljenim njihovim, bukvalno mi taj rif krene u glavi kad god se spomene entombedcore tag. i poseban rispekt za to koliko su DIY i dalje, pevač do pred sam nastup prodavao majice na štandu, samo izašao gore da izurla svoje i opet nazad da rukuje aparatom za kartice i traži po džepovima 5 evra sitno dalje, slede Basement koje iskreno nisam slušao pre ovog koncerta ali bogami mnogo prisutnih jeste - na prvu loptu su delovali kao stilski čudan izbor između ostalih bendova jer sviraju taj ultra melodičan grungy emo 00s fazon, ali vrhunska svirka a i prijem publike, nisam pametan oko jačine setliste ali niko oko mene se nije bunio izgleda, sve se peva na max, btw što vole Francuzi da crowdsurfuju, čudo jedno i za kraj headliner a to su Knocked Loose, pa ajde da vidimo i taj hajp - krcat Bataclan bogami, malenih tiktok hc/metal klinaca na sve strane, a pritom su bukvalno pre godinu dana bili poslednji put. počelo nešto tiho, bio sam blizu onog displeja i negde oko 90 decibela je bilo ali ubrzo ih pojačaše na preko 100 i sve je bilo mnogo bolje. prošarana setlista fino, dosta novog materijala a i starijih klasika, sve eksplodiralo na Suffocate, zalajalo se na Counting Worms, prilično spektakularan dizajn bine i svetla, opet svako sem matorog mene nošen na rukama okolo, sve u svemu mnogima su KL naporan bend stilski ali meni je jako zanimljivo da neki bend ovog žanra postane tako masivan a da ni za zeru nisu smekšali zvuk, Far Beyond Driven momenat 21. veka otprilike. i kontam da Code Orange udare pesnicom o prvi komad nameštaja kad god vide snimke KL svirki i onda nazad na kišu i zapišane ulice Pariza, sve u svemu 10/10 would do again Edited March 24 by Talvi 1 2 Quote
Haos sam ja Posted March 24 Report Posted March 24 Super što si bio. Meni svi ti bendovi sranje, ali ko voli takav tupadžijski zvuk nema jače trenutno. Can relate za bol u vratu, upravo sam odradio poslednju fizikalnu terapiju juče, a nakon što sam proveo ceo koncert u pitu 1og jebenog februara, mlađi ja bi se oporavio od toga za par dana ali matori ja ni dan danas nema punu funkciju vrata. 1 Quote
Recommended Posts