Demon Seed Posted March 27, 2015 Author Report Share Posted March 27, 2015 Obrnuo jedared. Pa drugačije je malo, dobar je trip, ne znam šta da ti pričam, a da ti ne spoilujem i da ne pominjem bag da se zaglavljuju neprijatelji po vratima (nije strašno, rešiće ga neki patch valjda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 30, 2015 Author Report Share Posted March 30, 2015 Je l' igrao neki kultadžija odavde Smash TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 igrao ja baš baš odavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 Na '256 igara' kompilaciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 mislim da je pre bila neka sa preko 300 a nešto mi se čini da sam je imao i u sklopu nekog emulatora u svakom slučaju, dok nisam zaigrao LoL, mislim da je to igra oko koje sam se najviše nervirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Igrao sam Smash TV, na raznim konzolama i kompjuterima, i u raznim inkarnacijama. Poslednja koju sam pikao je bila za ps3, u 3du, potpuno isti fazon kao i originalna igra, osim što su oružja bila neka laserska i raketna sranja, jedna od retkih co-op igara za 4 igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 Nisam ja to znao, ali sam je našao na Midway kompilaciji za ps2 Btw naleteh danas na neki review, čovek definisao igru na vrlo simpatičan način: Hotline Miami, at it's core, is a puzzle game of trial and error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Isto se može reći za Demons Souls, Dark Souls 1 i 2 i sada novopečeni Bloodborne. Ah! ljubav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Počeo da se igram. Čini mi se da je malo teži nego prethodni deo. Sjajne su novine sa novim likovima i maskama. Ali čudno boduje ocene, čak i kada osevapim sa velikim high score-om, daje slabe ocene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 1, 2015 Author Report Share Posted August 1, 2015 (edited) Ja nisam dobio taj utisak, na velikom broju staza na normal imam S i A+ Je l' znaš da se i vreme ocenjuje, da ga ne odužiš malo? Edited August 1, 2015 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Moguće, za neke nivoe mi je trebalo i po 10-tak minuta da pređem. Izgubih na oštrini. Na 23 nivou sam, nadam se da je kraj blizu, i moram priznati da mi se ne sviđa sama priča trenutno, previše likova, koji ne požive baš dugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 1, 2015 Author Report Share Posted August 1, 2015 Ja sam pisao u blokčetu koja se misija dešava koje godine Super je pričica, mož' mi sad cepidlačimo... Svakako su podrazumevali da igraš više puta, gadovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 moram priznati da mi se ne sviđa sama priča trenutno, previše likova, koji ne požive baš dugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 (edited) Na početku su naglasili da nam se kraj neće svideti. Smanjio sam očekivanja. Ali mora im se odati priznanje, ceo drugi OST sabiva, i sjajno su dizajnirali meni, na uzoru kaseta, odma me udarila nostalgija, kada lupim pauzu i krene sneg i izađe meni sa eject opcijom. Edit: Upade Lou, dont mix frogs with grandmothers. please. Edited August 1, 2015 by VoivodBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 igraoje remek delo bez ozbiljne mane priča je hipstersko istripovano post-moderno sranje <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Jebem vam sve, moraću na kraju ovo da igram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 1, 2015 Author Report Share Posted August 1, 2015 Naravno da hoćeš, samo moraš i prvi deo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Biće to pametno uloženo slobodno vreme. Nema greške sa oba dela. Dimon, pisao si godine? Posvećenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 1, 2015 Author Report Share Posted August 1, 2015 Teško pohvatati ko je ko i šta je kad ako ne udaraš beleške, barem prvi put kad prelaziš xD Ja sad gustiram hard, po jednu stazu dnevno, i to ne baš svaki dan, pri kraju sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 4, 2015 Report Share Posted August 4, 2015 Prešao! Nisam očekivao da će prirediti zajeban acid trip na kraju igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 Toliko su ga zakomplikovali da je jedina opcija za rasplet ostala atomska bomba Acid trip je jebao kevu, sa sve pesmom, zlo. Ja sam dok sam igrao bio u fazonu kako je igra baš duga, i sve vreme sam imao utisak da kraj nije blizu, i onda kad se završila bilo mi žao što nije duža xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Taman traje, da su nastavili posle onakvog kraja... Da bih bolje ukačio priču, isčitao sam i 5 stripova, pa su mi sada neke stvari malo jasnije. Kada gledam iz ove perspektive, nisu trebali da ubace one sporedne likove, tipa henchmen-a i Jake-a. Zauzimaju prostor ostalim likovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 Super su meni i Henchman i Jake, a pročitao sam negde da su stripovi non-cannon, da se ne uklapa skroz priča iz stripova sa dvojkom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 22, 2015 Author Report Share Posted August 22, 2015 Krenula su ludila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts