Jump to content

Recommended Posts

Posted

Obrnuo jedared. Pa drugačije je malo, dobar je trip, ne znam šta da ti pričam, a da ti ne spoilujem i da ne pominjem bag da se zaglavljuju neprijatelji po vratima :haha: (nije strašno, rešiće ga neki patch valjda)

Posted

mislim da je pre bila neka sa preko 300 :D

a nešto mi se čini da sam je imao i u sklopu nekog emulatora

u svakom slučaju, dok nisam zaigrao LoL, mislim da je to igra oko koje sam se najviše nervirao :haha:

Posted

Igrao sam Smash TV, na raznim konzolama i kompjuterima, i u raznim inkarnacijama. Poslednja koju sam pikao je bila za ps3, u 3du, potpuno isti fazon kao i originalna igra, osim što su oružja bila neka laserska i raketna sranja, jedna od retkih co-op igara za 4 igrača. :da:

Posted

Nisam ja to znao, ali sam je našao na Midway kompilaciji za ps2 :obrv:

Btw naleteh danas na neki review, čovek definisao igru na vrlo simpatičan način:

Hotline Miami, at it's core, is a puzzle game of trial and error.

:bigblue:

• 3 months later...
Posted

Počeo da se igram. Čini mi se da je malo teži nego prethodni deo. Sjajne su novine sa novim likovima i maskama. Ali čudno boduje ocene, čak i kada osevapim sa velikim high score-om, daje slabe ocene. :haha:

Posted (edited)

Ja nisam dobio taj utisak, na velikom broju staza na normal imam S i A+ :P

Je l' znaš da se i vreme ocenjuje, da ga ne odužiš malo?

Edited by Demon Seed
Posted

Moguće, za neke nivoe mi je trebalo i po 10-tak minuta da pređem. Izgubih na oštrini. :cry:

Na 23 nivou sam, nadam se da je kraj blizu, i moram priznati da mi se ne sviđa sama priča trenutno, previše likova, koji ne požive baš dugo. :haha:

Posted

Ja sam pisao u blokčetu koja se misija dešava koje godine :haha:

Super je pričica, mož' mi sad cepidlačimo... Svakako su podrazumevali da igraš više puta, gadovi :D

Posted
moram priznati da mi se ne sviđa sama priča trenutno, previše likova, koji ne požive baš dugo. :haha:

George-RR-Martin-thumb.jpg

Posted (edited)

Na početku su naglasili da nam se kraj neće svideti. Smanjio sam očekivanja. :bigblue:

Ali mora im se odati priznanje, ceo drugi OST sabiva, i sjajno su dizajnirali meni, na uzoru kaseta, odma me udarila nostalgija, kada lupim pauzu i krene sneg i izađe meni sa eject opcijom. :wub:

Edit:

Upade Lou, dont mix frogs with grandmothers. please. :haha:

Edited by VoivodBG
Posted

Teško pohvatati ko je ko i šta je kad ako ne udaraš beleške, barem prvi put kad prelaziš xD

Ja sad gustiram hard, po jednu stazu dnevno, i to ne baš svaki dan, pri kraju sam

Posted

Toliko su ga zakomplikovali da je jedina opcija za rasplet ostala atomska bomba :haha:

Acid trip je jebao kevu, sa sve pesmom, zlo.

Ja sam dok sam igrao bio u fazonu kako je igra baš duga, i sve vreme sam imao utisak da kraj nije blizu, i onda kad se završila bilo mi žao što nije duža xD

Posted

Taman traje, da su nastavili posle onakvog kraja...

Da bih bolje ukačio priču, isčitao sam i 5 stripova, pa su mi sada neke stvari malo jasnije.

Kada gledam iz ove perspektive, nisu trebali da ubace one sporedne likove, tipa henchmen-a i Jake-a. Zauzimaju prostor ostalim likovima.

• 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...