ShinigamY Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Haha kontrola i tajming ... Ovde na poslu imamo PS3 i Mortal Kombat Komplete edition. Fajtamo se sigurno dva sata dnevno, kada se sracuna ... Kad dodju devojke, ukljuce svoj berzerker mod kliktanja dugmica kao lude i ne mozes da igras sa kontrolama i tajmingom, samo blok, aperkat i to je to. Kontam da takva igra nece biti izvodljiva u ovom novom, zbog svih tih animacija i samog gempleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Imate devojke na poslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Pa skoro polovina firme xD Uglavnom biznis tim i dizajnerke Programerki ima tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 3, 2014 Author Report Share Posted June 3, 2014 Kontam da je pola gameplay, a pola zbudženi neki kadrovi, poput onoga kad se šibaju u close-up, a nije u pitanju xray. Uglavnom svi budže te gameplay trejlere efektima koje na kraju ne vidimo u igrici, jer je ideja da se izreklamira I proda, a sto nije 100% autentično... koga briga. A jel se zna za kad je najavljeno ovo čudo? Meni samo gameplay da ne ujebu (recimo zakomplikuju I uspore) za ostalo me nije briga. Mada, ko što rekoh sa početka ove teme, I da mi se ne sviđa, nema veze. Meni je devetka dovoljna narednu deceniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 A jel se zna za kad je najavljeno ovo čudo? pominje se 2015a, bez preciznog datuma. uskoro ce E3 sajam, pa mozda bude vise detalja. Mada, ko što rekoh sa početka ove teme, I da mi se ne sviđa, nema veze. Meni je devetka dovoljna narednu deceniju. pravo u centar. napravili su toliko dobar posao sa devetkom da nema zime narednih nekoliko nastavaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Jedino me smara sto ne mozes da prekines animaciju dok igras kampanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 E to jeste smaranje. A i dosta zajebane kampanje moram reci. Nisam godinama igrao Mortal i onda sam poceo ovaj jer sam video da je bruka dobar. Preznojio sam se sto puta dok nisam presao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 4, 2014 Author Report Share Posted June 4, 2014 Ja mislim da može da se prekine. Čini mi se da je spejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Do jaja bi ti bilo da igraš MK kad bi se organizovao turnir, a MK bi ti bio poslednji izbor? Obrazloži deder,. leba ti. Tek sad videh, jesam napisao izuzetan post Znam da je MK popularan u tom zanru, pa sam mislio da je mozda najveca sansa da se igraju kod nas turniri u tome i u Street Fighteru, Tekkenu. Sto se mog izbora tice, voleo bih da igram turnir u Guilty Gear-u, Marvel vs Capcom, i sl. Street Fighter mi je ok, skoro isti kao MvsC, ali ima manje divljanja. Btw bacite pogled na ovu boles Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Mi na poslu sutra organizujemo turnir xD Posle 5, okupljamo se u break room, nas 16oro. Pravila turnira su da, svako ko pobedi rundu, mora da pije casicu domace radze na eks. Videcemo ko ce da prezivi do finala i osvoji turnir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 Mislim da niko neće da stigne do finala, nego do ispod stola. Čašica po rundi, minimum 15 do 30 čašica za svakog ko pređe prvi krug. Još ako su vam 'vake čašice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Nije to losa ideja, taman balansira snage igraca, zavidim vam na turniru xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Shingy, brate, kakav ti je to posao, gde radis, ocu i ja? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Cak ni Megadens doktorat nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Cak ni fax nemam Programerski mrski Pocinje turnir za pola sata, javim rezultate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prodjoh do polu finala sa Sindel, i tu me razbi kolega sa cyber sub zerom, i na kraju on i pobedio ... Jednostavno nisam mogao da prilagodim nacin igre, previse je sub zero defanzivan. Sledeci cetvrtak jos jedan turnir, pa se onda pobednici dva turnira takmice za finalnu titulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UxUIx7vMY4Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Hah... kakva brutalština. Kakav ripoff karaktera iz Mad Maxa 3 , to mi pomalo ima komičan šmek. Pravi MK, nema šta. Super mi je gameplay, jedino su mi malo bezveze slova Finish Him, al to je potpuno nebitno (bolje to da je bezveze nego nešto drugo). Je l' ovo provereno izlazi i za PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Jebanje!!! Bicu ovo cudo mnogo dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Očekivao sam nesto vise kao onaj prvi klip, ovako mi deluje samo malo bolje nasminkan prosli MK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Pa rekoh ja lepo gore da oni te gameplayere budže raznim efektima koji nisu realtime iz igrice, da bi bolje prodali. Tu su uglavnom kamera efekti (fokus, defokus), specijalni efekti poput magija koje verovatno rade u 3D softveru kao što se radi za film (a nešto što približbno imaju u engine-u), zatim kolor korekcije da što više ima taj filmski šmek, pravi motionblur, a ne onaj grafički hardverski, i td. No, meni i ovo do jaja izgleda... pogotovo što je još uvek u izradi, i očekujem da će još da ga peglaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Fali tu jedan Kikouken! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Ne fali. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qiu3RW29rA4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts