Salvation Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 Tja, kako god, ali ne znam nikoga ko je fan i SF-a i MK-a u isto vreme, to mu nekako dodje polarizujuca tema, ono Resident Evil vs Silent Hill varijanta. No, jeste realno da nas ukupno na forumu i nema bas nesto nerdova, pa kako god..
Demon Seed Posted August 28, 2014 Report Posted August 28, 2014 (edited) Prenesoh odgovor Hefestu na novu temu: http://www.yumetal.n...37-vs-fighting/ Sto se polarizacije tice, ja mnogo vise volim Street Fighter. Jeste MK vise badass muthefoko, ali mi mnogo vise lezi SF gameplay, mada moram da priznam da u MKu bas nisam toliko zasao u dubinu gameplay-a, pa mi mozda zato ne odgovara. Kao klinac igrao Trilogy na kompu sa burazerom i posle toga ponekad u igraonici odigrao s nekim i to je to. Odigracu nekad malo detaljnije pa cemo da vidimo, mozda mi i legne. Edited August 28, 2014 by Demon Seed
Dark_Elf Posted September 2, 2014 Author Report Posted September 2, 2014 Pređoh danas 300-ti challenge tower. Najviše me kučka Millena namučila.
Dark_Elf Posted September 9, 2014 Author Report Posted September 9, 2014 (edited) MK X , najavljen za 14-ti april 2015. Ko poruči sada, stiže mu verzija da može da igra sa Goroom. http://youtu.be/x0e50kUk_lA Btw, da li zna neko je l' moguće piratsku verziju MK 9, igrati preko neta? Danas baš završih story mode na expert nivou, tako da sam u principu sve prešao (Ladder na expert sa jednim kreditom, story mode expert, i ceo challenge tower). Sigurno ću kupiti MK 9 (zaslužili su), ali mog'o bih neke od vas odavde da odeljem, ako postoji način pirat da se igra preko neta. Edited September 9, 2014 by Dark_Elf
Demon Seed Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Koliko je bolji MK9 od Armageddona? Sad igrasmo Armageddon, smece.
lemmy sixx Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 MK9 je najbolji MK jos od trojke.Meni licno je uz 2 i 3 najbolji MK ikada.
Dark_Elf Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 I meni je MK 9 najomiljeniji. Pre toga mi je bio MK 2, a devetka je kao rimejk dvojke (pa i trojke, i keca). Na stranu i grafiku, i sve, igrivost je neverovatna.
Salvation Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Pa zar se postavlja pitanje? Devetka je sabila, jedino ovaj novi moze da je ugrozi.
Demon Seed Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 A kakav vam je pomenuti Armageddon?
Јарослав Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 meni je Armageddon sjajan Deception isto ali igraj na Soni dvojci
Demon Seed Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 (edited) Da, da, na ps2 igram. Armageddon je ocajan, u skoku na svako dugme isti udarac, udjes da pogledas special moves, svako po 4 poteza i vozi. One igre sa pocetka 90ih sto smo kacili na VS fighting temi imaju raznovrsnije poteze. Da ne pricam sto ne mozes 2 udarca da vezes, svaki lik ima po 3-5 kombinacija, ne dao bog nesto svoje da probas da iskombinujes. Ne znam koji aspekt igre moze da se pohvali, lozenje sa oruzjima je kul, al' se to opet svodi na dizajn, a ne na gameplay. Da, moze da se pohvali i veliki broj likova. Mada bih vise voleo da ih ima 20 kompletnih nego 60 ovakvih. Edited September 10, 2014 by Demon Seed
Dark_Elf Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 Ja nisam igrao Armagedon (nemam konzolu, samo PC), ali gledajući na youtube (koliko se može tako skontati), nisam nešto oduševljen. Ponavljam, devetka je ispeglana koliko se može. Bukvalno nema mana. Skini za PC, i obavezno odigraj story mode (na nekoj lakšoj težini za početak), i uživaj, ne samo u odličnim partijama, nego i u odličnoj priči. 1 1
Demon Seed Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Ma nije problem tezina, uhodacu se, verovatno bi mi bilo dosadno na nizem od normal, samo da ima nekog materijala sa kojim mogu da radim, da mi se ne svodi na nekoliko udaraca i cekanje dobrog trenutka i razdaljine da ga mlatnem. Ali nema nista od igranja toga na PCu dok ne uzmem novi komp, verovatno tamo oko novogodisnjih popusta Ako nista od Deadly Alliance do Armageddon ne valja, odigracu MK3 na PS2 i bole me brige.
Dark_Elf Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 Oprosti, ali lupaš. Igraj story-mode na najlalšoj težini (a ovo to govori neko ko je to prešao na expert nivou), i videćeš koliko je lako.
Demon Seed Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Je l' bi bio ljubazan da mi pokazes na koji deo mog posta mislis sa lupanjem i na sta si konkretno odgovorio ovom drugom recenicom? xD Verujem da je lako na najlaksoj tezini
Dark_Elf Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Pa to oko težine. Ja imam staž u MK-u od jedno 15 godina (i više), pa kad sam prvi put prelazio story mode na normalnoj težini, ispizdeo sam kod nekih partija, a pogotovo kod zadnje. Zato i kažem da uzmeš neku od lakših težina, da bi uživao u priči story moda, a ne da bi se isfrustrirao pojedinim partijama. Kasnije naravno, cepaj expert.
Guest HEFEST Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Ja na najlaksoj nisam mogao da predjem bez urlanja i nerviranja. Nisam igrao MK od trojke da kazem aktivno i nisam toliko vican ni potezima od 16 dugmica. Ogulio sam se na najlaksem. Vezba za ovo treba sinak.
Dark_Elf Posted September 19, 2014 Author Report Posted September 19, 2014 (edited) Meni su lično take stvari sranje, i nimalo smešne. Žalim (ako je ovo uopšte istina, i nije neki veliki fejk), što nije neko bio tu, i zavalio mu pesnicu zbog, ne glupe fore, jer se to ni glupom forom ne može nazvati... nego samo... što ga nije zavalio. Retard u Mortal Kombat kostimu koji plaši devojke po liftu... i šta ja sad treba da kažem? Vauuu! Mnogo si smešan. Edited September 19, 2014 by Dark_Elf
Demon Seed Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 (edited) Sescu nedelju dana da navezbam tu devetku kad stignem, specijalno da te oderem. Samo nemoj da mi kukas kako igram samo sa 3-4 lika, nemam vremena da vezbam 250 komada, mada pretpostavljam da ce to da zahteva dosta manje vremena nego sto sam navikao u drugim tepaчinama, s obzirom na siromaštvo poteza i kombinacija Mortal Kombada i toga što postoje kompletici od po 5 likova koji se medju sobom razlikuju manje nego Ryu i Ken. Edited September 24, 2014 by Demon Seed
Dark_Elf Posted September 25, 2014 Author Report Posted September 25, 2014 Pa ne treba ti 3-4 lika. Jednog specijalizuj. Ja najbolje igram sa Scorpionom. Sa ostalima - manje više (premda sa sa gotovo svim likovima igraš u story-mode i challenge tower). Ideja je da znaš da igraš solidno sa svim likovima koristeći osnovne poteze (aperkat, saplitanje, hvatanje... refleksi uopšte)... a specijalnim potezima, koje su kod svakog lika drugačije, da se usavršavaš. Izaberi jednog, ne treba ti više. Možda okačim na youtube kako obrćem igru na expert, bez izgubljene partije, taman da mi "pohvataš" fazone i strategiju.
Recommended Posts