Jump to content

Mortal Kombat 9 PC, PS3, Xbox...

Dark_Elf

Recommended Posts

Ideja je da znaš da igraš solidno sa svim likovima koristeći osnovne poteze (aperkat, saplitanje, hvatanje... refleksi uopšte)... a specijalnim potezima, koje su kod svakog lika drugačije, da se usavršavaš.

Razume se, bilo bi baš patetično da te čalendžujem ne znajući to :P

Ajd' onda, jednog, i neću Scorpiona :D

• 2 weeks later...

Da, ali svakako do jaja sto se opet pojavljuje, jedan od kuljih MK likova, definitivno. Ne znam, toliko predojajno deluje ovaj deo da ne vidim kako bi mogao neki sledeci da ga prejebe, ova fora sa po 3 varijacije na svakog lika je fenomenalna.

Jeste, al' meni se ipak neke stvari ne sviđaju.

Na primer, pokreti mi deluju jako kruto. Nema velike anticipacije. Jeste to možda realnije, ali definitivno izgleda manje cool. Uporedi recimo škorpionovo bacanje koplja ovde, i u devetci.

Ovde ga nekako ofrlje baci, a u devetci, i kad privuče (come here), cimne ga onako muški. Ili aperkat.

Mada, moguće da su to ostavili za kraj da srede.

Grafika je brutalna, ali bi možda mogli malko da prosvetle neke najcrnje delove, i da desaturišu malo te efekte.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Kao po običaju, prve alpha nabudžene verzije i ove kada je igra (skoro) gotova, su nebo i zemlja.

Onaj prvi ((šatro) gameplay trejler sa sub-zerom i škorpionom je više ličio na film, nego na igru, ali kako vreme prolazi, i kako ubacuju sve više materijala, kontam da moraju da optimizuju.

Ovaj story trejler je mnogo bliži izgledu MK 9, nego što je u početku bilo za očekivati.

No, samo da igrivost bude nabudžena, meni ne smeta ništa drugo.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Elfe je l si čitao nešto oko ograničenja u igri kad su second gen konzole u pitanju? (PS3, XBOX 360)

http://www.cinemablend.com/games/Mortal-Kombat-X-PS3-Xbox-360-Being-Developed-By-Netherrealm-69951.html

Koliko sam ukapirao neće biti razlike već će istu igru optimizovati za obe konzole. Pitam jer sam planirao da uzmem igru za PS3 ali me ovo malo brine sada.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...