Dark_Elf Posted April 14, 2015 Author Report Share Posted April 14, 2015 Jok. Nisam se upuštao toliko, samo tako kad vidim neki klip, ja ga kopiram ovde. Ne verujem da će nešto drastično da ruše grafiku u odnosu na naprednije konzole (to je više kao reklama da bi kupio novi konzolu), a i da je gora grafika, koga briga ako je gejmplej dobar, odnosno isti? Meni je samo da je igrivost na nivou devetke, ostalo ne marim toliko. I naravno, jedva čekam novi story mod da odigram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Kad ga se docepas javljaj utiske ovde obavezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petruccci Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 evo ima ovde, super ide download pa ko voli nek izvoli https://kickass.to/mortal-kombat-x-premium-edition-2015-pc-steam-rip-%D0%BE%D1%82-r-g-steamgames-t10504638.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Da l' je moguće da je već okačen, odično. Hvala za tip, skida se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Preteraše ga ovi sa cenom kod nas. $60 vs 9k dinara za PS4, brate. Ide instal kopije za PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 17, 2015 Author Report Share Posted April 17, 2015 Je l' moguće da sa GTS 250 ne mogu da igram desetku? Jes' zastarela kartica, ali valjda nije toliko da ne mogu ni da pokrenem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Druze moj, slabo je to, vreme je da se menja. Ja imam GTX 650 pa se moze reci da imam slabica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 17, 2015 Author Report Share Posted April 17, 2015 Moraće onda da se menja, a ionako mislim da se pregreva. Ima li nekih dobrih grafika do tako 150 evra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Za te pare mozes uzeti neki GTX 750 na 2GB koji ce ti lepo raditi posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 17, 2015 Author Report Share Posted April 17, 2015 Verovatno ću te poslušati, deluje dobro... mada sam ja skroz ispao iz fazona.. uopšte ne poznajem grafike. Odgledah sad story mode na youtube. Nije loše (šteta što ne naprave pravi film, a ne one fuš filmove), ali mi je story mod ipak u devetci neprevaziđen. Ali ovaj unreal 4 engine... bem ti sunce kako kida... u pojedinim scenama u story mode-u, k'o pravi film izgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 igrao danas kod ortaka par sati, isprobao skoro sve likove, ono je fantazija. malo sam samo igrao devetku pa ne mogu da uporedim baš, ali ovde ima gomila modova i ne zna se koji je od kojeg bolji. priča takođe odlična, nastavlja se na devetku, jedino što kaže ortak da je prilično lak story mode. ja sam počeo malo da igram, nekoliko borbi odigrao sa džonijem kejdžom i onim novim kotal kanom (koji je čini mi se najslabiji lik, mada treba dosta navikavanja verovatno), jedva čekam da nastavim sledećeg vikenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 Deluje mrak igrica, nemam sad nesto vremena da je instaliram ali izgleda da je tacno ono sto i izgleda - najbolji MK ikada. Steta doduse ako je Kotal vunica, meni je on iz trejlera delovao kao najkulji lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Da, Kotal Khan kao da je iz nekog razloga nerfovan, mozda ce sa DLC da ga ojacaju ... Izgleda mocno lik, ali je totalno useless. Spor je, udarci su relativno slabi. Komboi su nikakvi, sta mi znaci onaj suncani disk i da secem vene, nista ... Ali zato novi sub zero jebe kevu koliko je brz, 1.5x brzi od sub zero-a u MK9. Isprobah Sonju, Deborah, onog lika sa strelama i Kenshijevog sina (koji je po meni bas vrh karakter za igru, zabavan do bola). Story mode je bas kul, igram maltene borbe samo da bih gledao cuscenes Odlicno je uradjeno sve. Prilicno je smooth igrica, brza i vezivna, interakcija sa okolinom taman koliko treba. Za sada sam vrlo vrlo zadovoljan, skroz ocekivanja ispunili. Sad samo da objave sve karaktere koji se javljaju u story mode-u i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 sta mi znaci onaj suncani disk i da secem vene, nista ... haha isto, i disk i onaj zrak jebeni, pokušavao sam razne kombinacije i ništa. i kenshi i takeda su mi do jaja skroz. erron black je isto ubica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 20, 2015 Author Report Share Posted April 20, 2015 Zavidim vam, ali nadam se ne zadugo. Čim legne prva kinta, kupuje se grafika. Meni je super isto story mode (odgledah na youtube), mada mi ona deca idu na živce. Mnogo su mi "pojapanljeni". Ostalo je super, i kraj sa Raydenom je vrh. Opet, dajem prednost priči u devetci, ali samo neka ovako nastave. Kakav je gejmplay sa najvećom facom u igrici - Škorpionom? U odnosu na devetku? I meni se sve nešto čini da će u desetci da mi bolje legne Sub-Zero. I kakva je situacija sa komboima? Je l' isto mogu da se izvedu 10+ udaraca kombo, ili su malo unormalili to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Skorpion mi uopste nije legao, ne znam sto ... U 9ci je on bio brzi, sada je Sub Zero a Skorpion sporiji. Malo su obrnuli Nisam preterano igrao, treba se navici ocigledno. Sto se tice komboa, maximum koliko sam uspeo da vezem su 6 udarca, tako da kontam da je verovatno izvodljivo 10+ ako si bas lud Jos nisam odigrao story mod do kraja, degustiram polako, malo pred spavanje par partija cisto da se uveselim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 Preksinoc sam probao desetku, nas deset na turniru kod ortaka. Dobro je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Odličan je, na poslu se pika uveliko. Ferra & Torr. <3 Jedva se stiže na red doduše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted May 28, 2015 Author Report Share Posted May 28, 2015 Eto, konačno i ja pazario gtx 750, i malo odigrao (svega jedno obrtanje tower-a na medium, i par fajtova u story modu, isto na medium). Nemam vremena jbg da ga igram, nakupšilo se malo više posla. Utisci su odlični. Ne bih rekao ni da je brža, ni sporija od devetke. Taman kako treba, i odmah sam ušao u štos. Smeta mi malo (trenutno) što Škorpionu koplje sada ide nazad-napred... jbg... još od prvog dela je bilo nazad-nazad (ja kad pomislim na škorpiona, pomislim na nazad-nazad), al' dobro, ništa strašno, brzo se da priviknuti. Još mi refleksi vuku na devetku. Grafika je solidna (mada sam se dosta mačovao sa brigntess/contrast i gamom) da mi ništa ne bi gorelo, ili bilo pretamno. Opet, ja nisam neki preterani ljubitelj kada grafika po svaku cenu teži ka realizmu, pa mi se devetka, zbog svojeg preterano dobrog dizajna i stilizovanosti, u neku ruku i više sviđa. Ali i ovo je lepo videti, naravno. Ferra-Torr mi je onako, ostavio impresivan utisak. U jednoj rundi me je razbucao kao vola u kupusu. Moram da probam da igram sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Sabijamo se na poslu od Mortal Kombata, za sad sam nastrebao par likova, Sub Zero, Scorpion, Riden i onu malu Brigsovu. Jos uvek svi dovoljno ne znamo da moze da se desi da neko ko samo spamuje džojstik dobije borbu. Inače užasno me nerviraju oni specijalni potezi tzv "X-ray" i voleo bih da to sranje može da se isključi. Prvo je bilo interesantno videti ali stvarno su nepošteni. Teško ih je predvideti i izbeći i nemaju nikakav poseban loading time da se izvrše kao što je npr bilo u Tekkenu za takve poteze pa da možeš da ga presretneš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Ima kombinacija pri loading screenu koji iskljucuje x-ray. Proguglaj po netu, ne mogu da se setim kako tacno ide, prilicno je laka i brzo se ukuca. Obe strane moraju isto da ukucaju. Radi 100%, mi smo na poslu tako to resavali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Na desetci? Probao sam prvu stranu google rezultata, svi bitchuju o tome al' neko rece da je moglo u devetci ali ne u desetci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 U jbt, pazi stvarno, u devetci je imalo, obavezno smo to radili, ali desetku nisam isprobao (kontao sam da je isto jer ima kodove pri loading screen) ... Nadam se da ce ubaciti patch neki. Mozda komplete edition bude imao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Inače užasno me nerviraju oni specijalni potezi tzv "X-ray" i voleo bih da to sranje može da se isključi. Prvo je bilo interesantno videti ali stvarno su nepošteni. Teško ih je predvideti i izbeći i nemaju nikakav poseban loading time da se izvrše kao što je npr bilo u Tekkenu za takve poteze pa da možeš da ga presretneš. Aahahah, pa vidiš kada se protivniku onaj meter napuni i odradiš mu block X-ray-a! U tome je i čar igre Gubi smisao bez toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Kako blokiras x-ray? Bezveze mi je zato što generalno spušta nivo skilla da se igra MK, svaki n00b može da stisne jedno dugme i da ti skine 30% healtha, a osim toga posle nekog vremena igranja animacija užasno smara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts