Demon Seed Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 Žao mi samo što nisam počeo na vreme, Prekidi Stvarnosti i Deveti Život promo svirkice su bile bombonica Quote
metal guru Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 kad sam video da tema ima nove postove ponadao sam se da je procureo novi album samo nisam ocekivao da cu morati da kopam nekih 10tak stranica do istog Quote
Demon Seed Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 Nemoj se sekiraš, čujem da vredi da se skine! Quote
Berliner Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 jel ima ovaj softver sticky post? 1 Quote
Angelystor Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 kad sam video da tema ima nove postove ponadao sam se da je procureo novi album samo nisam ocekivao da cu morati da kopam nekih 10tak stranica do istog Koji album? Aj ne smarajte sa tim Državnim poslom. 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Jel vam radi srednje dugme na sajtu? Quote
Towards The Inevitable Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Grobodan nije mudar samo utoliko sto ucestvuje u ovom prepucavanju dok neka polugola baba iz Banje Koviljace ceka da je rashladi stetoskopom. 1 Quote
lemmy sixx Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Pa i jeste uglavnom Sta ti decko radis... 2 Quote
Talvi Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 lako se vidi ko je sve iz Arilja Quote
Divlji Tigar Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Ja sam čuo i da postoje ljudi kojima je Dio Sabbath bolji od Ozzy Sabbatha Ja sam jedan od tih, takođe mi je bolji Martin Sabbath od Dio Sabbatha. Headless Cross je nabolji album. Quote
Јарослав Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 ja da se izvinim Čmarliju, evo vidim vrstan muzičar, već ga svrstavaju u klasike, pa još jednom izvini, o Mocarte našeg doba šupičkumaterinu Quote
Kumodraski Vo Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Nemoj tako, trebao si da kazes da su glupi i da su naseli na trol Quote
KazimKazim Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Volim Drzavni posao, ali iz aviona se vidi dae precenjen do kurca... I to zato sto su im konkurencia serie koi pravi onai rodjak Mime Karadzica... Kace tako gleda - stvarno delue svemirski u odnosu na piene od mora isprdke... Ovako, globalno - dobra zabava na krau dana i toe to Quote
In The Flesh Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 jebo to feeling je sve. Feeling je 95%. Ali one 5% čine te tehničke zanimljivosti da je neko kroz nekonvencionalne ili uvrnute ideje došao do toga maksimuma. Jer je zanimljivije, moćnije, pamtljivije i šta sve ne. Napravi paralelu sa filmovima/ knjigama, zar nije zanimljivije kad ti nije sve "in your face" ma koliko dobar osjećaj bio, ako sve to imaš kroz nesvakidašnju formu, tj.ako je krajnji rezultat isti. Memento ne bi bio ni upola tako moćan film da nije rađen na takav način, već da je priča bila linearna. Na kraju krajeva, treba cijeniti to što se neko zapravo pomučio da ta 4 takta osmisli u poliritmiji, napravio jebenu simfoniju zvukova koju čuješ u pozadini, dok drugi izdrka tri akorda u 4/4 (ili 32/32) i banjaža. Ja kao neko ko 80% sluša prog cijenim super svirku, ali ako je samo rađeno radi tehničkog izdrkavanja, neću se oduševiti. Ideš u krajnost, kao i uvijek, kad se potegnu ovakve priče. 1 Quote
Grobodan Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Na kraju krajeva, treba cijeniti to što se neko zapravo pomučio da ta 4 takta osmisli u poliritmiji, napravio jebenu simfoniju zvukova koju čuješ u pozadini, dok drugi izdrka tri akorda u 4/4 (ili 32/32) i banjaža. Ma boli me kurac. Quote
In The Flesh Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Za one koje ne boli kurac, ono o čemu pričam na 0:40. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Na kraju krajeva, treba cijeniti to što se neko zapravo pomučio da ta 4 takta osmisli u poliritmiji, napravio jebenu simfoniju zvukova koju čuješ u pozadini, dok drugi izdrka tri akorda u 4/4 (ili 32/32) i banjaža. Ajde ne seri. Treba ceniti dobru pesmu, a ne taktove,simfonije i poliritmije. Ako je pesma govno, jebe mi se tacno koliko se ko pomucio stvarajuci je...sustina je da je govno. Mozes ti napraviti simfoniju zvukova koliko hoces, kada dodje Iommi rokne Into the void i unisti te. Za one koje ne boli kurac, ono o čemu pričam na 0:40. http://www.youtube.com/watch?v=7m7njvwB-Ks I, sta je tu toliko interesantno? Dzdzdzdzdz na jednoj zici. Eto ritam je malcice zajebaniji i to je to. Quote
Grobodan Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Za one koje ne boli kurac, ono o čemu pričam na 0:40. Ne razumeš ti mene, uhvatili ste me kao da sam neki kromanjonac a ja u stvari slušam i proga tone ali boli me kurac za simfonije i jednostavnosti podjednako, volim i ja da serem o tome po Yumu kad mi je dosadno, mogu pisati i je lepe postove ali u suštini me zabole kurac za sredstva ako je cilj postignut. Quote
In The Flesh Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Naravno da treba cijeniti dobru pjesmu. Zato je Venom govno od benda, a Motorhead više kult nego kvalitet. Quote
Grobodan Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Otprilike što Lemi kaže. Naravno da treba cijeniti dobru pjesmu. Zato je Venom govno od benda, a Motorhead više kult nego kvalitet. A Heritage najbolji prog rock album ikad. 1 Quote
In The Flesh Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 I, sta je tu toliko interesantno? Dzdzdzdzdz na jednoj zici. Eto ritam je malcice zajebaniji i to je to. Na dvije žice. 1 Quote
Recommended Posts