vudun Posted May 1, 2017 Report Posted May 1, 2017 оплети, тигре. Čizme orginal Lale Gator леми да му позавиди. Quote
Runner Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Warriors svirali kao predgrupa Maidenima 1984, da se ne zaboravi. Slobodan Svrdlan i ekipa. https://jugosvirke.f...05/maidenbg.jpg Quote
kuruz Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 zapravo, nisu, iako je trebalo ne znam zbog čega nisu bili na koncertu, ali to se nije desilo Quote
Runner Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Čovjek se uči dok je živ. Sve ove godine sam živio sa informacijom da su bili pregrupa Maidenima. Quote
Dead Man Drinking Posted August 5, 2017 Report Posted August 5, 2017 Nemam ništa da kažem, samo 'oću da se pohvalim da sam bio ovde (mada nisam odslušao Hammerfall do kraja, ne može se s konja na magarca) Quote
Demon Seed Posted September 23, 2017 Author Report Posted September 23, 2017 Zihernadla mi se najviše sviđa! 1 Quote
Angelystor Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Fun fact, najbolja Eternal Champion pesma nije na albumu Quote
Texas King Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Top 50 metal albuma rangiranih prema ocenama na sajtu RateYourMusic. Hteo sam da pokrenem posebnu temu za ovo u Opštim metal diskusijama ali nažalost nije odobrena, nije mi jasno zašto. Pa pitam vas ovde šta kažete na ovu listu? Posmatrajte od Paranoida pa sve do South of Heaven (taj je 50-i na listi): http://rateyourmusic.com/customchart?page=1&chart_type=top&type=album&year=alltime&genre_include=1&include_child_genres=1&genres=metal&include_child_genres_chk=1&include=both&origin_countries=&limit=none&countries= Jeste li upoznati sa svim albumima? Quote
Angelystor Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Top 50 metal albuma rangiranih prema ocenama na sajtu RateYourMusic. Samo sam hteo da uletim sa komentarom pre DSida Quote
Demon Seed Posted April 16, 2018 Author Report Posted April 16, 2018 Haha, mene i 'oće da trigeruje trolčuga centrala pogreši jednom Korektna lista, bolja od svih raznoraznih zajnova, štampanih i digitalnih ali nažalost nije odobrena, nije mi jasno zašto. Quote
kuruz Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 kakva su prva dva solo Dikinsona u odnosu na kasnija tri? ta tri volim, prva dva nikad nisam slušao Quote
Grobodan Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Bolji su kasniji, vrhunac Accident i Chemical. Prvi su nekozistentni, ima super i filler traka, i vise rock. Quote
Grobodan Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Slusaj Tyranny pod obavezno. Trebalo bi ipak i prva dva zbog monumentalnih pesama tipa Quote
Demon Seed Posted April 25, 2018 Author Report Posted April 25, 2018 Ima Dickinson solo jedno 3 semi-monumentalne pesme Quote
kuruz Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Tyranny sam svakako slušao mnogo dosta hitova ima na njemu Quote
Grobodan Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Ima Dickinson solo jedno 3 semi-monumentalne pesme Ima dva bas monumentalna albuma i dosta dobrog materijala. Quote
HUMAN Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Da i meni su Accident i Chemical najbolji njegovi solo albumi, čak su mnogo bolji i od većine Mejden albuma nakon osamdesetih.. Prva dva i Tyranni sam manje slušao, trebao bi možda da ga obrnem, kao i posledni Halfordov, nešto mi ranije nisu legli.. Kad već pomenuh Halforda, kakav vam je odnos izmedju njegovih solo albuma i Dickinsonovih? Meni su Resurrection i Crucible fenomenalni, čak možda i bolji od Accidenta i Chemicala, pogotovo je Crucible potcenjen, totalno nezasluženo, meni je album vrhunska metal rokačina, a opet ima i nekih mračnijih momenata, koji svakako doprinose atmosferi (kao i Chemical), baš mi čudno da se većini fanova i ne svidja nešto i većina stavlja Resurrection daleko ispred ovog, po meni remek dela. Inače, mnogo je dobro što ova dva metal velikana imaju u svom opusu ovako odlične albume, koji u većini slučajeva, čak i prevazilaze kvalitet materijala matičnih bendova, koji da se ne lažemo dobijaju na značaju isključivo zaslugom starih albuma, a u suštini su čist prosek, ili pak totalni promašaji (turbo,virtual, dance, nostradamus, frontier). Jedino loše kod ovih gorepomenutih albuma su užasni omoti, ne znam koji je gori od kog Quote
Grobodan Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Resurrection je za Halforda što je Accident za Brusa, Crucible je zanimljiv ali meni isto ipak iza debija. Turbo je remek delo, o ostalim navedenim albumima možemo raspravljati. Hot for love Quote
Divlji Tigar Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Tyranny sam svakako slušao mnogo dosta hitova ima na njemu Tyranny jebe kevu koliko je dobar, bolje od ovih sranja od poslednja 4 Maiden albuma. Accident i Chemical su još bolji. Quote
Demon Seed Posted April 26, 2018 Author Report Posted April 26, 2018 Bolji mi je bolji Halford solo no Dickinson Quote
miter Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Bolji u svakom pogledu, kao solo, vokal i kao peder Quote
HUMAN Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Turbo je remek delo, o ostalim navedenim albumima možemo raspravljati. Hot for love Hahaha, daleko, daleeeko je taj album od remek dela, jedino što valja sa njega je Reckless, ostatak blagi žasu.. I super što su ipak odvojili Ram it Down album od tog govneta, to je trebalo da izadje kao neki dupli kurac, ali ipak napravili malu pauzu u izdavanju, nije ni RiD remek delo, ali meni jako drag album i svakako JP kako i treba da zvuči, minus par numera Quote
kuruz Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Turbo odličan ta tri pomenuta Dikinsonova albuma volim više od Mejdena, ne računajući BNW sve albumčine Quote
Recommended Posts