lemmy sixx Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 I šta si time dokazao? xD Nista. Nisam ja dosao na Enforcer temu da dokazujem nesto, vec Azal. Ja sam tu da glorifikujem ove genijalce. Quote
Demon Seed Posted January 19, 2015 Author Report Posted January 19, 2015 vidim da hefest zna sta je grandz koliko zna sta je progessive metal od proga voli AOR Quote
kuruz Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 to što pesma nije metal znači da nije dobra? Quote
vudun Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 (edited) jedini likovi u svetu metala koje bih tukao žestoko - kao volove u kupusu. One norveške progere bih jeb'o. Edited January 19, 2015 by vudun 1 Quote
Guest HEFEST Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 pesma je čist Faith No More omaž, ali si ti valjda preveliki stručnjak da to izvališ И то је чини савршеном. vidim da hefest zna sta je grandz koliko zna sta je progessive metal Можете ви да причате шта хоћете, али мени тако звучи. могу они себе да сврстају и у техно, али мени ово њесра па га зато назвах гранџом. Има тај неки филинг буке без смисла. od proga voli AOR AOR je veci prog od ovoga veruj mi. Quote
Demon Seed Posted January 19, 2015 Author Report Posted January 19, 2015 (edited) verujem ali ne preterujem Samo histerični metali Edited January 19, 2015 by Demon Seed Quote
truliandedzombileš! Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 pričate o DEP na temi tradicionalnog hevi benda koji ne oseća potrebu za trunkom originalnosti Quote
Demon Seed Posted January 19, 2015 Author Report Posted January 19, 2015 Priču o DEP je pokrenuo stub borac za neoriginalnost u metalu Quote
Grobodan Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Bacio sam vam kosku a vi ste se iskusno upecali, volim ja DEP naravno ali stoji činjenica da znaju da preteraju. Naravno jebeš originalnost, kvalitet je najbitniji. Originalnost pre svega je kompleks. 1 Quote
KazimKazim Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 (edited) Da nisam napunio signacr sa Raikovim borbenim poklicima - ovo iznad bih stavio u potpis... Koncizno in corpore i apsolutno izneto cinjenicno stanje... Bra'o, neam vise pluseva Edited January 19, 2015 by KazimKazim 1 Quote
Angelystor Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Kako bre Enforcer power el si ti pri sebi 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Kako bre Enforcer power el si ti pri sebi isti djavo Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Nesa i Sloba objasnili...zato su oni metalci, a vi ste ldpovci. 1 Quote
Angelystor Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 isti djavo Izele ti droge mozak 1 1 Quote
Demon Seed Posted January 20, 2015 Author Report Posted January 20, 2015 Bacio sam vam kosku a vi ste se iskusno upecali, volim ja DEP naravno ali stoji činjenica da znaju da preteraju. Naravno jebeš originalnost, kvalitet je najbitniji. Originalnost pre svega je kompleks. Koja tuga od posta. Poseri se po svima koji su ostavili u muzici neki trag. Važno da će Grand Magus, Ghost, Amaranthe i Sabbaton za 20 godina da budu poštovani kultovi od strane excelfanova žanra. 1 Quote
Hail Metal Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Ima yumetal perspektivu, čim se polemike vode oko muzike. E žica od DeMaiove bass gitare > svi navedeni bendovi sa predhodnih strana ukljucujuci i Enforser 1 1 Quote
Guest HEFEST Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Tacno Hejle. Jednom i ja sa tobom da se slozim. DEP je isprdak obican. Nikakav trag oni nisu ostavili sem govnav po malo. Quote
kuruz Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 (edited) originalnost je uvek prednost, ali je precenjena kvalitet je bitniji od originalnosti evo, Hate su gotovo preslikani Behemoth, pa su izuzetni, čak sam ubeđen da će novi album biti bolji od poslednja dva Behemota isto važi i za Havok, recimo Edited January 20, 2015 by Underkuruz Quote
Grobodan Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Koja tuga od posta. Poseri se po svima koji su ostavili u muzici neki trag. Važno da će Grand Magus, Ghost, Amaranthe i Sabbaton za 20 godina da budu poštovani kultovi od strane excelfanova žanra. Izvini, ja to nisam rekao. Ja se serem na originalnost koja je sama sebi svrha, insistiranje na originalnosti per se i karakterisanje bendova lošim ako nisu originalni. Sabaton ne volim ali sva 4 benda će biti zapamćena, ovako ili onako. originalnost je uvek prednost, ali je precenjena kvalitet je bitniji od originalnosti Ovo. E žica od DeMaiove bass gitare > svi navedeni bendovi sa predhodnih strana ukljucujuci i Enforser Normalno. Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 originalnost je uvek prednost, ali je precenjena kvalitet je bitniji od originalnosti Radmiz objasanjava...video od Slobe. E žica od DeMaiove bass gitare > svi navedeni bendovi sa predhodnih strana ukljucujuci i Enforser Naravno. Izvini, ja to nisam rekao. Ja se serem na originalnost koja je sama sebi svrha, insistiranje na originalnosti per se i karakterisanje bendova lošim ako nisu originalni. To je Azal stajl razmisljanja. Nigde veze. Quote
kuruz Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 pederi, citirajte ovo za Behemoth! Quote
Talvi Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 evo ja ću: evo, Hate su gotovo preslikani Behemoth, pa su izuzetni, čak sam ubeđen da će novi album biti bolji od poslednja dva Behemota Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Behemoth je govno, sta tu da citiram. 5 1 Quote
Recommended Posts