Simadin Posted October 24, 2023 Report Posted October 24, 2023 Evo je i jedna dosadna, cisto da razbije monotoniju Quote
Haos sam ja Posted February 24 Report Posted February 24 Ne sviđa mi se novi album. Opet povratak dominantnoj elektronici i industrial vajbu a meni se mnogo više sviđa akustična Čelsi. Puno prenemaganja i slabo me ovo vozi. Ima sjajan rif pred kraj prve pesme koji je imao potencijal za mnogo bolji rasplet nego što se desio. Ovaj album će se svideti onima koji su voleli Abyss, meni takvi radovi ne leže jednostavno. Quote
Talvi Posted July 31 Author Report Posted July 31 https://chelseawolfe.bandcamp.com/album/undone-ep Quote
chess Posted Saturday at 09:42 PM Report Posted Saturday at 09:42 PM Novi Unbound EP je odlican, akusticni aranzmani 4 pesme sa novog albuma plus obrada, maltene slicno kao na klipu iznad. 1 1 Quote
HellAwaits Posted Saturday at 10:08 PM Report Posted Saturday at 10:08 PM Lepo radi ovaj živi snimak, ali samo zvuk. Izvin'te ako sam malo oslep'o sa nepunih 50 ljeta, ali čini mi se da je pozadina foto-tapet ili zeleni ekran, ne? Da nije toga, usvojio bih je bez pardona. Quote
Recommended Posts