Jump to content

Лига шампиона


Јарослав

Recommended Posts

Koliko je onaj Bajer zalutao ovde, kao i Mancester i Olimpijakos, ali zbog glupih pravila Napoli ispada..Ibra dominira, iako ce opet verovatno gledati kako neko drugi osvaja LS.

 

U ovom Sitiju izgleda samo Ture i Kompani znaju da igraju odbranu, Demikelisa ne bih komentarisao, Leskot pogubljen a onaj Klisi igra ko Mladenovic iz najboljih dana u Zvezdi. Jel Kolarov povredjen ili im je samo trener idiot? Naravno da je opet sudjeno za Barsu (uklj. teatralan pad u 16 za nepostojeci penal) ali svejedno se ne bi Siti posebno dobro proveo, ako ne ovde, razbili bi ih u Spaniji. Ekcli, uz dodatak Silve, samo Kompani i Ture su veceras uopste i igrali fudbal, Negredo se jos nesto i trudio ali kada je Dzeko usao bilo je jasno da ce ga ugasiti. Ne mogu da kazem da mi je posebno krivo posto ne volim ni Siti nimalo, ali su mi prekurcili vise ovi cigani, nadam se da ce ih neko nakantati do kraja LS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

puši ga, Trlaja

 

Salvejšne, mogao si bar da odgledaš utakmicu, pre nego što si uzeo da komentarišeš. video bi i da je Kolarov igrao do nekog 60. minuta

 

Ja se izvinjavam, pratio sam samo na preskok, i to preko nekog shiterskog strima koji se stalno gasio, tek sam poslednjih 20ak minuta uhvatio u kontinuitetu i tu sam video kako se onaj Klisi gubi po terenu ko debil. Ali ostaje da je penal smesan, iako je faul i drugi zuti cist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bato, ja ovo malo sto sam gledao kako valja Negredo se makar trudio, ono sto je Dzeko uspeo da promasi (pa makar i sudija dodatno svirao igranje rukom) bi i brat Dauda ubo. Ali stoji da su bez Aguera neuporedivo budjaviji u napadu. Meni je na ovoj tekmi delovalo da je jedino Silva bilo kakva opasnost za cigane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

pa eo drugi gol Barse, Negredo iz istog ugla usro neki centaršut, a bio mu prazan gol

 

bar dva puta umesto da šutira nepotrebno komplikuje i gubi loptu

 

jednom ga Navas gađa posred tintare, on glavom baca neku invalidninu

 

i Kasalica bi uvalio koji Valdesu jbt

 

Buskec pokupio nekog igrača žestoko na sredini, žuti ko vrata

 

eo statistike

 

šutevi

siti 9 barsa 10

 

u okvir 3:4

 

nije moglo 0:2 a da bude pošteno

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...