Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

biće 2:2 u revanšu i prolazi Barsa

sutra Real osvaja, al malo morgen

Posted

Odbrana odlično odigrala, bukvalno bez greške

Mi smo gledali istu utakmicu? Pa odbrana im se raspadala u prvom poluvremenu,Roben,Riberi i Alaba su im pravili malu decu po krilima,da nije bilo Vidica dobili bi barem 2 gola tada.

Felaini je smesan bio,covek je bukvalno svaku loptu izgubio.

U prvom poluvremenu su pravili majmune od njih,igrali se.Sem one kontre sto je usro cames Mancester nula.

Guest Bata Životinja
Posted

pa brate, taj Junajted je primao kuruz golova u PL, a večeras 1, i još izmaltretirali Švajnštajgera, sve u svemu solidan posao

ispušiće u Minhenu, ali bolji su utisak ostavili od Arsenala

Posted

Za drugo poluvreme ne znam,vise sam gledao Atletiko i Barsu,Bajernov gol nisam ni video.

pa brate, taj Junajted je primao kuruz golova u PL, a večeras 1, i još izmaltretirali Švajnštajgera, sve u svemu solidan posao

Pa dobro,jel to neki argument? Primili su jedan gol i to znaci da su odigrali bez greske?Budalastina.Ja takav haos u necijoj odbrani,kao sto je slucaj bio u u prvom poluvremenu ove utakmice,nisam dugo video kod nekog velikog kluba.

Posted

Mi smo gledali istu utakmicu? Pa odbrana im se raspadala u prvom poluvremenu,Roben,Riberi i Alaba su im pravili malu decu po krilima,da nije bilo Vidica dobili bi barem 2 gola tada.

Felaini je smesan bio,covek je bukvalno svaku loptu izgubio.

U prvom poluvremenu su pravili majmune od njih,igrali se.Sem one kontre sto je usro cames Mancester nula.

Odbrana koja je primila samo jedan gol i to iz direktne greške Felainija odigrala bez greške, ne znam šta ti nije jasno. Ovi jesu napadali i držali loptu ali je Mančester odlično branio.

Guest Bata Životinja
Posted

podsetiću te da je i Murinjov Real pravio sprdnju sa Junajtedovom odbranom i da je jedva prošao

naravno, to je bio Fergusonov Junajted, ovaj je kršina u poređenju s tim, ali ista je taktika bila i protiv Reala tada i protiv Bajerna sada

isto su se Ronaldo i di Maria useravali u život bekovima i ništa nije bilo do crvenog kartona Naniju

dakle, ako se sećaš tog dvomeča onda znaš da Junajted može još da namuči Bajern, mada ne dovoljno da prođe dalje

Posted

Velbek opravdao boju kože onim promašajem.

UČK se kukavički branio a Bajern igra izuzetno dosadno, obe utakmice su smarale, reakcija odbrambenog igrača Atletika kod gola Neimara je sumnjiva, kao da je namerno dozvolio ciganu da šutira.

Prolaze Bajern i Barseloneta.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Odbrana koja je primila samo jedan gol i to iz direktne greške Felainija odigrala bez greške, ne znam šta ti nije jasno. Ovi jesu napadali i držali loptu ali je Mančester odlično branio.

Vidic je odlicno branio,svi ostali su bili kanta.Ili sam ja mozda sanjao one silne duple pasove na krilima,prodore u 16 metara i jebanje njihovih bekova od strane Robena,Riberija i Alabe?Ako je to odbrana bez greske,onda imamo potpuno drugaciji pogled na fudbal.Da se razumemo,pricam o prvom poluvremenu,drugo skoro nisam ni gledao.

podsetiću te da je i Murinjov Real pravio sprdnju sa Junajtedovom odbranom i da je jedva prošao

naravno, to je bio Fergusonov Junajted, ovaj je kršina u poređenju s tim, ali ista je taktika bila i protiv Reala tada i protiv Bajerna sada

isto su se Ronaldo i di Maria useravali u život bekovima i ništa nije bilo do crvenog kartona Naniju

dakle, ako se sećaš tog dvomeča onda znaš da Junajted može još da namuči Bajern, mada ne dovoljno da prođe dalje

A kakve to jebene veze ima sa ovim sto ja pricam? Je si l ti autistican?

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

ima veze brate kad tvrdiš da se Bajern poigravao sa odbranom, pa to je radio i Real ALI NIJE DAO JEBENI GOL

iskreno, radije bih imao ovakvu Junajtedovu odbranu nego nešto navodno stabilno a prime ga kroz dupe

da nije možda Ramos Pepe bolja odbrana? Koji kurac s viski laverom pričam...

Posted

Vidic je odigrao odlicno,ostatak odbrane nije,bili su katastrofalni,pogotovo po bokovima.Cinjenica.

ima veze brate kad tvrdiš da se Bajern poigravao sa odbranom, pa to je radio i Real ALI NIJE DAO JEBENI GOL

Ti si kompletan ludak.Nije ni cudo sto nisi jebao.

Guest Bata Životinja
Posted

ko je tebi kriv što si fudbalski laik pa nisi sposoban da pratiš razvoj nekog tima ni par godina unazad

tako si lupetao da ni van Galov Bajern neće doći do finala LŠ, iako ti je Hašim lepo govorio da hoće

prestani da piješ!

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

mozda bolje funkcionise sa alkoholom u krvi

da su se poigravali sa odbranom stvorili bi vise sansi, a osim gola i suta Robena sa 17m ja se ne secam drugih

izbace beka ali centarsut Vidic pokupi ko na treningu

Mancester se timski branio i bajern je imao malo pravih prilika, iako su imali ogroman posed lopte

bajern je svakako mnogo kvalitetniji, ali juce nisu bili bolji, Mancester se dobro drzao

Guest Bata Životinja
Posted

ma otkad sekvoja ima oči bre

Posted

Sekvoja jebe.Dok Trlaja suvog kurca moci po internetu.

izbace beka ali centarsut Vidic pokupi ko na treningu

Pa jebote,o ovome i pricam svo vreme.Po krilima su ih urnisali.Da nije bilo Vidica pusili bi kurca.Citali ste vi moje postove uopste?

bajern je svakako mnogo kvalitetniji, ali juce nisu bili bolji,

Bajernu nedostaje jedan jebacki dobar centarfor.Tu su slabasni.Mandzukic je prosek a Pizaro je ispusena mustikla.Levandovski ce im leci ko kec na desetku.

Guest Bata Životinja
Posted

problem je verovatno u tome što si gledao previše Juventusovih utakmica sa 12 igrača na terenu

u običnom fudbalu 11 na 11 Bajern juče ispušio

na kraju završio sa 10 igrača, umesto 12

Posted (edited)

Volim Baneta, ali mi je nevidjeno slatko kada Murinjov neki tim posle 90 minuta autobusa primi autogol pa gol u 90-tom minutu. Pastore doktor, bice veoma zabavan revans, posto ce Celzi zapravo morati da igra fudbal. Borusija totalno bezopasna bez Levandovskog, dobice ih Real i u revansu najverovatnije :/

Edited by Salvation
Posted

Real lagano,kako je i ceo svet mislio...sem Trlaje naravno.Odrali su ove sodere,mogli su im jos par komada uvaliti.

PSG iznenadio...odlicno su odigrali,potpuno zasluzena pobeda.Bice zanimljiva druga utakmica,potpuno otvoren par.

Guest Bata Životinja
Posted

nisam znao da će Borusija da igra bez Levandovskog, imali su brdo prilika ali nije imao ko da ubaci u gol jbt. Da je igrao Levandovski bilo bi bar 3:2

mada, oni su izgubili i prošle godine 2:0 u Madridu, videćemo šta će biti u Dortmundu

Murinjo usro motku, ne verujem da će se Čelzi izvući, nije ovo Napoli

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...