Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Sreta mi je sredio jednu kučku pre neki dan

Guest Bata Životinja
Posted

Murinjo faca, biće polivanje po Atletiku u Londonu

• Downvote 1
Posted

dje je salvejsn da kaze kako je sramna igra celzija

inace,kako ga svarcer sam sebi nije dao meni nije jasno,ako mogu razumjet' kako covjek od 41 godinu se onako gubi ne trebalo mi

Guest Bata Životinja
Posted

hehe, ne udara grom u isto mesto dva puta!

Posted

tako sto nisu imali sta i dje drugo,tako se ostavljalo bar 5 posto sanse da ce da padne povratna pa jos pas dva do gola.igra preko krila bi bila jos manje efikasna,a i nema atletiko neka ni krila ni bekove,a kroz sredinu ne bi sinoc prosao ni damper.

veci je problem sto ali ama bas niko sem koke ne pravi razliku u sredini,dijego se isprdio i tu se vidi koliki je majstor murinjo,njega je pustio a kokea uhapsio i cao zdravo.mada sve je ovo colo znao i prije,sinoc je bilo ako prodje prodje,ja se kladim da on planira da proba da uzme loptu u londonu i tu sjebe sisteme,ali mislim da ili da dijego odjednom prestane da siluje i pocne da razmislja kako da razigrava (sto nemam pojma kako da se desi) ili da od starta krene i sa dijegom,turanom i koke-om,ali onda nece stici da pokriju celzijevu sredinu u slucaju da azar bude igrao.mislim da bi atletiko lakse ako ne i bajern prosao,sa realom bi se nasalio,ali zapala ih je jedina ekipa koja fizicki moze da se nosi sa njima plus su raznovrsniji.ja da sam colo nakrljao bi srednjake i raspalio po svarceru,na kraju ce ga on sam sebi dati.

Posted

Realno, sta imam ja da pricam kada je sve sem apsolutnog autobusovanja Celzija bilo u domenu fantazije. Samo, nisam siguran da je ovo tako dobar rezultat za Celzi, Colo zna da se ucmari pred 16 maltene jednako dobro kao Murinjo, a samo jedna kontra Atletika u revansu da sevne i cao-zdravo. Imam osecaj da ce i revans biti smaracka tekma ako ne padne neki gol na vreme.

Guest Bata Životinja
Posted

nema Atletiko šta da traži u Londonu

danas Najlepši da štrca Bavarce i biće kao što sam rekao

finale Čelzi-Real

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Real ove sezone nije uspeo da pobedi Atletiko sem ono u kupu ili sta je vec bilo a Bajern ne moze losije da igra nego protiv Mancestera, da ne pricam da je Murinjo uvek aktuelan koga god da vodi. Mozda i osvoji Real, ali lagano nece biti svakako.

Edited by Salvation
Posted

ako prodje real (sto nema sanse) da.ako budu igrali finale sa bajernom opet ce da idu na penale,a sumnjam da njih moze dvaput da posere da ga osvoje na penale.

Guest Bata Životinja
Posted

danas Najlepši da štrca Bavarce

Najlepši me izneverio, ali Bajern je ipak rasturen, sažvakan, ispišan

Roben smešan jebote

svaka čast, odličan Real, nedovoljno oporavljeni Bejl i Ronaldo, ali opet su gazili

• Upvote 1
  • Downvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

gazili su, moglo ladno 3:0 na poluvremenu da bude, ispromašivaše se neverovatno

voleo bih da vidim Hajnkes-Anćeloti okršaj, dva boga fudbala, šteta što se neće desiti

Posted

Zgazio ih Real,steta sto nisu iskoristili one silne sanse u prvom poluvremenu.

Otvoren je drugi mec,ali Bejl i Ronaldo ce biti u top formi,ima da ih guze u kontri samo tako.

Real osvaja lagano.

• Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

klasično ponižavanje, još jebeni di Maria ne zna da igra desnom nogom, Koentrao ne zna da igra ni sa jednom nogom, Isko prevara, i opet su se išoravali po Bajernu

• Downvote 2
Posted

Dobija ovo Real ako ovi nastave sa ovim sviranjem kurca, dzabe dominacija na sredini i do 16-erca kada nisu tri krstene sanse zajedno spojili. U revansu ako ovako budu igrali a pritom se vise otvorili popice makar jedan iz kontre kad Fejl pretrci iz auta nekoga, i onda cao-zdravo. Mora nesto da menja Bajern, ako oce da prodju dalje.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...