Jump to content

Recommended Posts

Posted

Велика штета, тај папак није одиграо добро велику утакмицу у животу. Направио име на разним Евијанима, Лећеима, Алмеријама.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Govno raspalo, oce uz ustasu da mi ogadi Atletiko. Svaka cast Mazicu, em je uspeo da smiri dve ciganije koliko je to moguce i sem par previda bude odlican, em je pustao da tuku ustasu kad god i kako god su stigli - gde ces bolje :haha:

Posted

Atletiko je od pocetka krenuo sa provokacijama, Simeone je majstor za to. Nastavili su i posle utakmice, pripremaju drugi mec.

Јуве 1-0 и никако другачије.

Pa kada su Tevez i Vidal reagovali u stilu Filipa Kasalice.

Posted

Najveći uspeh srpskog fudbala je kada naš sudija sudi utakmicu LŠ... Ovo je za jebem ti život. Toliko malo je potrebno da bi se osećali posebno...

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Nije Luis prevara, ima on nekih svojih talenata.. problem je sto decko treba da igra beka, a ne centralnog stopera, za to ne da nije, nego je fazon gori od povredjenog Subotica.

Posted

Luiz beka? Ajde nemoj zajebavati, kakav crni bek. Od kako je sveta i veka igra stopera. Niti brzine, niti pokretljivosti...Krneta bi bio bolji bek od njega.

Prevara je u smislu da ne vredi ni trecinu para koliko je placen...teska prevara.

Posted

To svakako. Ali realno to su ti predebilni transferi u rangu Kerola za potpuno prosek igrace. Bejl je recimo dosta bolji lik za svoju poziciju, ali opet je u istom kosu posto je opet duplo od Luisa placen. A znam da je stoper oduvek ali sta znam, ne mislim da je njemu toliko velik problem brzina, svakako ima pokretljivosti, koliko covek nema veze sa zivotom u anticipaciji, igri jedan na jedan sa napadacem, pokrivanjem coveka, sto su sve nekako bitnije stvari za stopera nego za beka. Ali realno, verovatno si u pravu, bio bi kurac i ko bek, nema veze sto zna da ga usere sut, slaba vajda od toga kada ne valja ostalo.

Posted

Svi smo ocekivali da Bajern prodje, ali 5 komada u prvom poluvremenu...i onda mi o namestanjima seremo po nasima, pa nasi su mala deca u poredjenju sa ovim uefa kriminalcima.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...