KazimKazim Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Bice nezgodni...tvrdi su kao onai orah sto ga Njegos opisa u Gorskom Viencu, fizicki spremni, ne odgovara nam ta soviecka skola...a znau da ga metnu u gostima...obozavau da igrau na 0:0, 1:1 ili 2:1...da se provuku kroz iglene usi...mada, igracki sigurno ubedljivo naislabii tim
truliandedzombileš! Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 ja njih pored bazela jedino nisam želeo... još revanš u beogradu. ne sviđa mi se.
skulhead Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Ma dobro. Svi timovi su sličnog kvaliteta. Jedino je Bazel za klasu iznad ostalih.
Salvation Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Moglo je to i puno gore, nije ovo lose. Mada, mislim da su ovi likovi ipak iz klase timova koji karaju nase bez problema, ali videcemo. 1
Demon Seed Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 još revanš u beogradu. ne sviđa mi se. Gledaj to s vedrije strane, imate prednost domaćeg terena u produžecima
Elldamar Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Ne valja nikako. Bate je odličan klub. U zadnje 4 sezone 3 puta su igrali LŠ, imaju 11 pobeda tamo.
Мајор Гашпар Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Добро да није Динамо, не бих знао за кога да навијам. (Леми ). Ок је како смо могли да прођемо. Другим речима, ала нас сере.
Elldamar Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 A jbg šta je tu je. Nema lakih protivnika to je već valjda svakome jasno ko želi da igra LŠ. I taj Bate je pre par godina naduo Bajern sa 3-1 i to baš one sezone kada je Bajern osvojio LŠ. Tako da ono ... teško ćemo proći ovo, ali samo ofanzivno pa šta bude.
KazimKazim Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 U padu su oni od tad, prilicnom...ali svakako nema pocenjivanja...setiti se samo ebene Petrzalke Jbg, ako njih ne moemo da prodzemo - nismo za LS 2
truliandedzombileš! Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 ne treba srljati kao u beogradu protiv rumuna ovi ako nam zavuku jedan, dva komada mogu to lagano da brane do kraja dvomeča da odbijaju ingeniozne zamisli božinova
KazimKazim Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 (edited) Nemamo razlog da srljamo tamo, takticki i pametno kao u Bukurestu...i koncentracia, da ne bude onako budjavih kiksova (kao Debilkovi glupi faulovi u opasnoi zoni, saplitanje golmana i nemarkiranje igraca kod prekida) Edited August 7, 2015 by KazimKazim
vudun Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Ko god je iskop'o Kizu ub'o je u centar. Priznajem, ogrešio sam se o njega kad su ga imenovali za šefa stručnoga štaba. Dileme više nema, ovakav kormilar se čekao još od Tumbakovića.
KazimKazim Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 (edited) Moi neki redosled poslednjih godina - Jokan/Kiza/Grant/Stanoe Pocasno mesto za Jesu legendicu Edited August 7, 2015 by KazimKazim
vudun Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 (edited) Ješić je izvan konkurencije; po njemu da se da ime nekoj tribini. Sa Đukićem se baš gazilo, ali oteraše ga karakondžule. Edited August 7, 2015 by vudun 1
KazimKazim Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Djukic nie nas Ali, slazem se - dobar fuzbal bio Ješić je izvan konkurencije; po njemu da se da ime nekoj tribini.
KazimKazim Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Delovi istoka koi naginju ka jugu...dje se skupljau Koki i ostali neo-semenkari 3
darkonet Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 jebo vas pas, prizivate Dinamo, em ne bi znali za koga da navijate, em suzpenzija u najavi od sezonu dve, Oluja, ubij , zakolji i sl , verovatno bi i izgubili ..bolje sto je pao Bate mada su i oni jaki, bice vam zajebano...borba pa sta bude Vojvodina nema sanse, jak je Plzen...rekoh sinoc ako Samp da jos jedan da odmah u potpis stavim kako je Vojvodina seljacki klub ali provukose se, bezvezna utakmica, ich posebno
Tag Hoya Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Nema lakih protivnika to je već valjda svakome jasno ko želi da igra LŠ. Jasno je to čak i nekima koji bi da igraju 3. kolo kvalifikacija za LE
Hail Metal Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 (edited) Bice nezgodni...tvrdi su kao onai orah sto ga Njegos opisa u Gorskom Viencu, fizicki spremni, ne odgovara nam ta soviecka skola...a znau da ga metnu u gostima...obozavau da igrau na 0:0, 1:1 ili 2:1...da se provuku kroz iglene usi...mada, igracki sigurno ubedljivo naislabii tim Ок је како смо могли да прођемо. Другим речима, ала нас сере. Vaši se izveštaji očito ne slažu, Major kaže BELO, a Kazim crno, da li ti Kazime hoćeš crnim da me obeshrabriš, a ti Majore BELIM da me ohrabriš? Edited August 7, 2015 by Hail Metal 4
Мајор Гашпар Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Екипа је велика, али скупљена с коца и конопца. Хтели би снагу да надокнаде бројем. То и нису Делије и газије него левенте. 4
darkonet Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Celu noc se prevrcem s jednim pitanjem, u Bate B. ima i srpske vlastele, pitam se koliko im mozemo verovati, zar ce se Srbi boriti protiv Srba? Kako tudjinu moze da bude brat neko ko je tudjin rodjenom bratu? 4
Recommended Posts