kuruz Posted August 18, 2015 Report Posted August 18, 2015 Depaj odličan i ajmo Lacio, ona publika zaslužuje LŠ
truliandedzombileš! Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 sramota da ovaj bate igra ligu šampiona moramo ih tući sa 2-3 razlike ne zbog nas, već zbog evropskog fudbala I DA JEBEMO VUČIĆA 1
Hail Metal Posted August 19, 2015 Report Posted August 19, 2015 Samo nas Mađar sudija može uvesti u LŠ. 2
Мајор Гашпар Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Селтик попушио. Јокан избацио Базел.
KazimKazim Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 (edited) Kao sto sam rekao - Jokan naibolji trener u novioi eri Partizana...rezultati napolju ne lazu...sutra Kizito treba da pokae dae drugi naibolji Edited August 25, 2015 by KazimKazim
kuruz Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 odličan potez Jokana nije pritisak kao u Engleskoj ušao u LŠ uživa u Izraelu bole ga kurci
Јарослав Posted August 25, 2015 Author Report Posted August 25, 2015 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/ls-spaniji-15-grupne-faze-226089.html
serblackbeard Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Milinkovic je obeco da cemo da udarimo po belorusima iz svih oruzja. Ja nesto ne vidoh te napade. Kiza smrad poltron i neznalica.
Salvation Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Lose bre ovo komsije, opet ce ovi evridzi izgleda da se usmrde u LS. Ajde mora midzet u drugom poluvremenu da napravi neku magiju, Bozinov bolje sto je sam izasao da vam skrati muke, Saponjic je za njega trenutno doktor. 1
serblackbeard Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Bozinov kad god je tvrdo sam izadje. Zajebanciju na stranu, meni nije jasno zasto uopste igra covek koji nije spreman. Izasao je isto ovako i protiv rumuna tamo, Druga stvar, sta Trujic treba da uradi da bude u 11. Fizicki je jaci od Saponjica i dao je neke golove. Za ovu utakmicu daleko najbolje resenje za poziciju "devetke".
Мајор Гашпар Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 2 паса не можемо да саставимо. Бате докторски, види се да годинама играју по Европама.
Мајор Гашпар Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Фудбалски алхемичари из Партизана. Уме и Недељко да га шукне. Иначе, Младеновић спаковао Живковића. Пријатно ме изненадио. Немамо тим за ЛШ. Пуна капа је и ово што су урадили.
truliandedzombileš! Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 na kraju rezultat još i dobar, ni ovo nismo zaslužili na terenu. nemmao mi tim ni za LE, al nas bole kurci.
Salvation Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Da, jbt, jedan od jacih utisaka Mladenovic aka zivi dokaz da svako procveta cim ode iz Zvezde. Nakantavace ovaj BATE u LS, mnogo su sranje, ali umeju da igraju na rezultat, ako nista drugo.
truliandedzombileš! Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Da, da, sjajan Mladenović, mada ni Žile sam nije bio na svom nivou - pritisak.
KazimKazim Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 (edited) Jbg, predosecao sam i pre zreba sta bi moglo da bude...da su fizicki spremnii i hitrii od nas...cini mi se bolje da smo Bazel izvukli...esmo mi dobar deo utakmice odigrali kao kurac, ali ovi likovi su neverovatni...toliko se dobro postavljau, na terenue delovalo kao da ih ima 13 na 11...igrau katanaco kao Italiani iz naiboljih dana...oni ce i u Ligi sampiona uzimati bodove na defanzivu...i naseie poeo pritisak...kad tandem Vule-Zivkovic ne zna gde bie glavom, nie se moglo vise ocekivati...trebaoe Sale od pocetka da krene, ali pitanje da li bi izdrzao 90 minuta...sa napadacem smo naivise usrali, bolje da smo forsirali Saponju kao nase dete, nego debelog Azisa koi hvata sturu cim ga malo 'pomaze' po nogama Edited August 26, 2015 by KazimKazim
Јарослав Posted August 26, 2015 Author Report Posted August 26, 2015 Božinov teška prevara od igrača, došao da splavari i da se druži sa starletama
Salvation Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Odavno ja to rekoh. Odlucio da se utesi sto mu Dimitrov teslaci zenu Ali, cinjenica, Zivkovic i Umaru su vrhunska krila za nase prilike, sva sreca pa nemate nekog zapravo krstenog napadaca, inace bi bilo jebeno. Umaru vam je realno najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku.
Мајор Гашпар Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Ја и даље мислим да је ок, али да одиграо на позицији коју је играо Данко.
KazimKazim Posted August 26, 2015 Report Posted August 26, 2015 Bio bi svakako bolji kao tai neki povuceni spic, iza napadaca sidrasa...ali, dzaba sve, dok ne bude fizicki spreman, ocaino se krece po terenu
Recommended Posts