Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kao sto sam rekao - Jokan naibolji trener u novioi eri Partizana...rezultati napolju ne lazu...sutra Kizito treba da pokae dae drugi naibolji :D

Edited by KazimKazim
Posted

Lose bre ovo komsije, opet ce ovi evridzi izgleda da se usmrde u LS. Ajde mora midzet u drugom poluvremenu da napravi neku magiju, Bozinov bolje sto je sam izasao da vam skrati muke, Saponjic je za njega trenutno doktor.

• Downvote 1
Posted

Bozinov kad god je tvrdo sam izadje. Zajebanciju na stranu, meni nije jasno zasto uopste igra covek koji nije spreman. Izasao je isto ovako i protiv rumuna tamo, Druga stvar, sta Trujic treba da uradi da bude u 11. Fizicki je jaci od Saponjica i dao je neke golove. Za ovu utakmicu daleko najbolje resenje za poziciju "devetke".

Posted

Фудбалски алхемичари из Партизана. :haha: Уме и Недељко да га шукне.

Иначе, Младеновић спаковао Живковића. Пријатно ме изненадио.

Немамо тим за ЛШ. Пуна капа је и ово што су урадили.

Posted

Da, jbt, jedan od jacih utisaka Mladenovic aka zivi dokaz da svako procveta cim ode iz Zvezde. Nakantavace ovaj BATE u LS, mnogo su sranje, ali umeju da igraju na rezultat, ako nista drugo.

Posted (edited)

Jbg, predosecao sam i pre zreba sta bi moglo da bude...da su fizicki spremnii i hitrii od nas...cini mi se bolje da smo Bazel izvukli...esmo mi dobar deo utakmice odigrali kao kurac, ali ovi likovi su neverovatni...toliko se dobro postavljau, na terenue delovalo kao da ih ima 13 na 11...igrau katanaco kao Italiani iz naiboljih dana...oni ce i u Ligi sampiona uzimati bodove na defanzivu...i naseie poeo pritisak...kad tandem Vule-Zivkovic ne zna gde bie glavom, nie se moglo vise ocekivati...trebaoe Sale od pocetka da krene, ali pitanje da li bi izdrzao 90 minuta...sa napadacem smo naivise usrali, bolje da smo forsirali Saponju kao nase dete, nego debelog Azisa koi hvata sturu cim ga malo 'pomaze' po nogama

Edited by KazimKazim
Posted

Odavno ja to rekoh. Odlucio da se utesi sto mu Dimitrov teslaci zenu :haha: Ali, cinjenica, Zivkovic i Umaru su vrhunska krila za nase prilike, sva sreca pa nemate nekog zapravo krstenog napadaca, inace bi bilo jebeno. Umaru vam je realno najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...