darkonet Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 vi ko Repesa Kosti Perovicu vise verujete igracima nego oni sami sebi glavne pozicije u timu su vam suplje, tj odbrana plus sapunica sa leonardom i sumom cini mi se da je ipak kljuc bio ocajni everton, pustili vas poluvreme, videli gde ste skroz suplji i to je to i mi i vi cemo igrati evropu kad u timu budemo imali 11 igraca kao sto je leonardo iz solidnih do najboljih dana
Hail Metal Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 Više bih voleo da Zvezda umre nego da Partizan uđe u LŠ. Ali bih više voleo da predsednik umre nego Zvezda, mada to bi mu došlo na isto. 3 1
darkonet Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 nadanje se tvoje zakopalo na Kosovu u jednu grobnicu pravi si Ljubo Milos Andjuse, nema tebi pomoci Zvezda za divno cudo korektna, nismo dugo odigrali ovakvu utakmicu ipak nisam jos uvek siguran u prolaz, vratice se Rosicki pa ce biti bez' te noge posra vas guzica
Hail Metal Posted July 28, 2017 Report Posted July 28, 2017 Izgubio je mnogo krvi pa mu se muti, mada bih više voleo da je predsednik izgubio toliko da mu je potrebniji grobar nego hećim. 1
Мајор Гашпар Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Коректно смо одиграли оба меча. Утакмица слична оној у БГ. 3 шансе, 2 гола.
KazimKazim Posted August 2, 2017 Report Posted August 2, 2017 Kljaic isti Zivko...skinuce neke zicere, imati dobre parade...ali dzabe kadie coek linias (i kad ako se vratimo u proslost i setimo namestanja zivog zida u Bilbau) - jasno dae coek tempirana bomba i da ce kad-tad uebati, dje ne bi smeo ni u ludilu Marko Jankovic mentalitet Brasanca...trudi se, 80% stvari dobro uradi, ali kad treba zavrsni sah-mat odraditi - tropa...i to se nikada nece promeniti...mada, ruku na srce, da ne bese njega i Tavambe, 90% nasih sansi i golova ne bi postoialo u ovom dvomecu Ipak previse amatera u timu, cak i Everton koi sve krpi, ali dzabe i to kad mue priem ocaian, nece ni od njega biti neka prevelika korist u Evropi, pogotovo protiv timova koi ce izaci visoko na nase stopere i srednjake Fizicka sprema isto dovoljna za 55 minuta maksimalno Dok se mi zaukcemo, ostace nam uvek neugodna borba sa ciganima za titulu i kup 1
truliandedzombileš! Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 slažem se za jankovića u principu, to sam posebno mislio prošlo leto kada su svi hvalili njegove driblinge i sranja... ali u dvomeču sada je bio konkretniji dosta. kakav takav, partizan bolji napad nije imao nekoliko sezona unazad, mada je i olimpijakos šupalj pozadi. ali sa klajićem, ostojićem, ćirkovićem, jevtovićem... ćemo teško u i u grupu LE.
Мајор Гашпар Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Косовић, па остали. Не могу очима да га видим.
miter Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 Zvezda samo treba rutinski da privede igru kraju, i da sačeka kog će narednog protivnika da izvuče iz bubnja
darkonet Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 ne pamtim kad su ex yu klubovi ovako dobro prosli u evrokupovima
Hail Metal Posted August 5, 2017 Report Posted August 5, 2017 I Partizan ispada, jak je Videoton, Madjari su to.... Zvezda takođe. A i bolje tako nego d oba kluba prođu, najbolje bi bilo da Partizan prođe a Zvezda ne plus još da predsednik odapne. 3
Мајор Гашпар Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=08&dd=24&nav_id=1296576
kuruz Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 samo za najlepšeg http://www.youtube.com/watch?v=bpPLxKjxVgE 1
obsessed by cruelty Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 brate al me sere nerealno ovih dana, uhvaćena dvojka lajv, kvota preko 14. što bi Sreta rekao, kladionice rade i na poluvremenu za Juve kažem btw 1
KazimKazim Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 Nie citao doktorove kolumne o srednjim bekovima vezano nekim tamo crncima
Sreta Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 brate al me sere nerealno ovih dana, uhvaćena dvojka lajv, kvota preko 14. što bi Sreta rekao, kladionice rade i na poluvremenu za Juve kažem btw To burazeru :rockdevil: Ja dok sam trcao do kladze ispadne mi 8 soma izdepa Uplatim posle dva soma na kvotu 4.25 ne znam sta je bilo, mozda Real i kao nisam lose prosao hahahhaha 1
23/16 Posted March 14, 2018 Report Posted March 14, 2018 Kakva je murinjo picka. Dobro je pa su ispali.
Recommended Posts