Jump to content

Recommended Posts

Posted

vi ko Repesa Kosti Perovicu

vise verujete igracima nego oni sami sebi

glavne pozicije u timu su vam suplje, tj odbrana plus sapunica sa leonardom i sumom

cini mi se da je ipak kljuc bio ocajni everton, pustili vas poluvreme, videli gde ste skroz suplji i to je to

i mi i vi cemo igrati evropu kad u timu budemo imali 11 igraca kao sto je leonardo iz solidnih do najboljih dana

Posted

nadanje se tvoje zakopalo na Kosovu u jednu grobnicu

pravi si Ljubo Milos Andjuse, nema tebi pomoci

Zvezda za divno cudo korektna, nismo dugo odigrali ovakvu utakmicu

ipak nisam jos uvek siguran u prolaz, vratice se Rosicki pa ce biti bez' te noge posra vas guzica

Posted

Kljaic isti Zivko...skinuce neke zicere, imati dobre parade...ali dzabe kadie coek linias (i kad ako se vratimo u proslost i setimo namestanja zivog zida u Bilbau) - jasno dae coek tempirana bomba i da ce kad-tad uebati, dje ne bi smeo ni u ludilu

Marko Jankovic mentalitet Brasanca...trudi se, 80% stvari dobro uradi, ali kad treba zavrsni sah-mat odraditi - tropa...i to se nikada nece promeniti...mada, ruku na srce, da ne bese njega i Tavambe, 90% nasih sansi i golova ne bi postoialo u ovom dvomecu

Ipak previse amatera u timu, cak i Everton koi sve krpi, ali dzabe i to kad mue priem ocaian, nece ni od njega biti neka prevelika korist u Evropi, pogotovo protiv timova koi ce izaci visoko na nase stopere i srednjake

Fizicka sprema isto dovoljna za 55 minuta maksimalno

Dok se mi zaukcemo, ostace nam uvek neugodna borba sa ciganima za titulu i kup

• Upvote 1
Posted

slažem se za jankovića u principu, to sam posebno mislio prošlo leto kada su svi hvalili njegove driblinge i sranja... ali u dvomeču sada je bio konkretniji dosta.

kakav takav, partizan bolji napad nije imao nekoliko sezona unazad, mada je i olimpijakos šupalj pozadi.

ali sa klajićem, ostojićem, ćirkovićem, jevtovićem... ćemo teško u i u grupu LE.

Posted

Zvezda samo treba rutinski da privede igru kraju, i da sačeka kog će narednog protivnika da izvuče iz bubnja

Posted

I Partizan ispada, jak je Videoton, Madjari su to....

Zvezda takođe.

A i bolje tako nego d oba kluba prođu, najbolje bi bilo da Partizan prođe a Zvezda ne plus još da predsednik odapne.

• Upvote 3
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

brate al me sere nerealno ovih dana, uhvaćena dvojka lajv, kvota preko 14. što bi Sreta rekao, kladionice rade i na poluvremenu :D

za Juve kažem btw

To burazeru :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Ja dok sam trcao do kladze ispadne mi 8 soma izdepa :D Uplatim posle dva soma na kvotu 4.25 ne znam sta je bilo, mozda Real i kao nisam lose prosao hahahhaha

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...