miter Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 budimo realni, srpski šampion je sad ščepao bod u lizi i nikad više kvalitet fudbalske predstave takav, kao da su igrali klubovi iz nekadašnjeg renomiranog takmičenja kupa pobednika kupova iz neke tamo 87 godine, kada su mučeni klubovi iz trećih liga dospevali u evropu, a velike klubove bolelo kurac za to takmičenje 1
darkonet Posted October 2, 2018 Report Posted October 2, 2018 ajax bio za klasu bolji u minhenu, tadic par minijatura bajerna nema nigde, bezopasan real ce brzo nogu u dupe lopetegiju
Мајор Гашпар Posted October 2, 2018 Report Posted October 2, 2018 Jbg, velika greska je Kovac, a jos veca Salihamidzic. Ozbiljan klub se kocka sa Balkancima.
obsessed by cruelty Posted October 2, 2018 Report Posted October 2, 2018 (edited) ja gledao multiprenos, a baš mi krivo sto ne odgledah to od početka do kraja kovač neće zimu da dočeka u Bajernu Edited October 2, 2018 by obsessed by cruelty
darkonet Posted October 2, 2018 Report Posted October 2, 2018 u pravu si Majore, ja bre ne znam sta oni vide u Balkancima, mora da im Cajkovski ustaje iz groba pa suflira kovac i braca bili ok igraci roma fino nakantala cehe, benfika je u igri sto mi se svidja ako bih voleo da jedna nasa ekipa od nekoga kopira stil igre a da to nisu ove velike ekipe to bi bio Sahtjor pravi majstori
Мајор Гашпар Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Treba Bajernu par top pojacanja, dosta su cuvali novac. Ne mogu Riberi i Roben 10 god da guraju ekipu.
Sreta Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Danas overavamo drugo mesto u grupi, posle klanje sa liverpulskim govnima za prvo.
miter Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 zvezdo jedi govna, sad će da krene lavina golova ako im se prohte tek što napisah, već krenula
Мајор Гашпар Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Nije valjda da ste se ponadali? Eno, komentator rts-a se ubija ponavljajuci kakav tim ima PSG i koliko to kosta. 2
miter Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 kakvu kolosalnu šansu je propustio čaušić umesto da je primio na grudi, lagano spustio i šutnuo s'poljnom pravo u rašlje
vudun Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Kavani, Nejmar i Di Marija su se baš zaleteli u smrdljivi rektum cigančice mlade. Tripl-penetrejšn ZASAD
Koroviev Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Nadam se da će uslijediti i poslijeponoćna repriza ovog spektakla.
Мајор Гашпар Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 hahaahha ladno Mumin Cesto je peva.
kuruz Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 ma okej za pesmu, nego nisam znao da je gostovao na Pinku i pevao tamo
obsessed by cruelty Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 da je dao Čaušić, osvojili bi LŠ
vudun Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Nadam se da će uslijediti i poslijeponoćna repriza ovog spektakla. I to na svim kanalima sa nacionalnom frekvencijom, uključujući i vođinu omiljenu ružičastu viziju. 1
obsessed by cruelty Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 ovo “priceless” na reklamama nikad tačnije 2
miter Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 da polako sumiramo utiske dok ne padne peti slažem se sa komentatorom, greška zvezde kod pravljenja faula, gol iz slobodnog udarca preokrenuo je igru EVO GOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Recommended Posts