darkonet Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 pa ozbiljno, kad je bilo ko od tih ljudi uspeo da razvije ljubav prema Liverpulu? Valjda u detinjstvu razvijes tu neku ljubav prema klubu, otuda ne cudi sto su ljudi nekada navijali npr za OFK ili Hajduk, Dinamo jer su ti klubovi imali nekog uspeha..ne racunam Zvezdu i Partizan a pricam o nekim starijim generacijama Interesuju me ove novije generacije u koje spadamo vecinom ovde mi prisutni koji smo poceli da navijamo za klubove u tim nekim 1990-pa na dalje a Luzerpul je da se ne lazemo tada bio gola kurcina..zna se da su tada bili najbolji Milan, Barselona, Real, Ajax, Bajern, Juventus, Dortmund i da ne nabrajam dalje I sad ti dodju neki kurci i pricaju aaaaaa Klopooo, Liverpul i YNWA i ta sranja...nemojte da se zajebavamo 1
kuruz Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 ti debili sa Engleskog fudbala su otišli u kurac plus pišu "klada" umesto "kladža", najveći prekršaj
KazimKazim Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Ja znam mnoge koi su zbog Ovena (medzu njima fin procenat zena ), poceli da naviau...Faulera, verovatno oni nesto starii
obsessed by cruelty Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 ti debili sa Engleskog fudbala su otišli u kurac plus pišu "klada" umesto "kladža", najveći prekršaj ono, igra se npr. el klasiko/polufinale LŠ/Srbija igra basket, oni u fazonu "jel gledamo Port Vejl-Svindon braćo?" lol a baš nemam šta da kažem po tom pitanju, ja i jesam mlađi ali nisam voleo Liverpul nikad znam tako neke ljude koji se lože kao ovi sa snimka, gora sekta nego cigani što prate basket od UPPRa
kuruz Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 da da, to usiljeno forsiranje nekih šestih liga Engleske je tek sprdačina
miter Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Vidal se povredio, možda propušta meč sa realom, tako da je ovima olakšan put do finala......mada ne bi voleo ni jedni ni drugi da osvoje
obsessed by cruelty Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 prilično je nerealan ovaj Salah jbg
kuruz Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 šta rade ovi pederi iz Reala više, vodi bre ovog mudžahedina već jednom
kuruz Posted April 24, 2018 Report Posted April 24, 2018 šteta svakako ni Jup ni Zizu neće dozvoliti ovakvu sprdačinu u finalu
obsessed by cruelty Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 ladno Jup i na Real sa veznim redom Martinez-Miler-Rodrigez srećno jbg valjda zna šta radi
obsessed by cruelty Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 al najveći car onaj Bajernov doktor matori, Gvardiola što ga terao. kad god ga vidim sinoć smešno mi svaki put, lik ima po 2,3 imena i prezimena i svako je nemačkije od prošlog, fazon Hans Miler Volfgang Majer Franc Peter Šmit mrzi me da gledam tačno kako je, al ta neka priča
Мајор Гашпар Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Тог доктора волим к'о себе, легенда. Убризгавао крв петлова. Има неке луде методе лечења. Реал искористио све своје шансе, Бајерн се испромашивао. Не бих дужио.
kuruz Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 je l' golman Bajerna cenio kod prvog gola Reala ili šta? čovek se bacio, a nije ispružio ruke
Мајор Гашпар Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 Ко ће га знати. Склон је киксу, као да је Пандуровићев син.
kuruz Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 kad se vraća Nojer? hoće li biti spreman za SP?
obsessed by cruelty Posted April 26, 2018 Report Posted April 26, 2018 trebalo bi https://www.bundesliga.com/en/news/Bundesliga/bayern-munich-goalkeeper-manuel-neuer-eyeing-comeback-and-world-cup-471466.jsp najskoriji report Levandovski prodao, sjebao Mileru 2 puta siguran gol
Recommended Posts