Jump to content

Лига шампиона

Јарослав

Recommended Posts

prvih dvadeset minuta billa je ravnopravna borba dva evropska velikana, pravi evropski fudbal su prikazali

i u nastavku, doduše zvezda malo posustaje, ali nije umanjila kvalitet fudbalske predstave

danak je dao neiskustvo srpskog šampiona,i pored toga mora se priznati

zvezda je zasluženo izgubila

Sudija primio esenesovski mito na poluvremenu, svirao je ofsajde Kavaniju tamo gde ih nije bilo.

Spremite se sutra za spektakularnu vanrednu konferenciju za novinare i preostali živalj. Očekujte pomahnitalo urlanje u mikrofon, dosad neviđenu dramaturgiju, ponovno smanjenje penzija, naglo odvezivanje kravate dok pena na ustima viri.

• Upvote 1

hahahah usta vas jebem skrbava sve redom nije da se ovo od vas nije ocekivalo :P

jbt koja je ovo dimenzija, daleko smo mi od LS da igramo znacajniju ulogu koliko i bilo koji tim da uzme JSL osim nas i vas

Borjan je poceo da mi ide na zivce

Tuhel odvratan, morace Huanito stajl na Rajku

• Upvote 1

ma dobro, prdnjava je sastavni deo

secam se kad ste vi igrali sa Arsenalom pa je bila posalica da vas pitao Venger zasto igramo utakmicu na pomocnom

ili ono protiv Galaktikosa da dogradjujete semafor da bi svi golovi stali

bice podjebavanja uvek, veceras je na nas red da okrenemo guzicu pa trtite dok mozete

sto se mene tice, poraz boli ali pouke se mogu izvuci, Zvezda bi isto ovako morala da gazi na domacim livadama

bukvalno je to ta neka razlika, samo mi nemamo taj mentalitet da gazis protivnika i da mu das 7 ako mozes

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...