Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Napoli je bio odličan, možemo sad da pričamo o kartonima ali i bez toga je Napoli mogao da pobedi, jednostavno je Benitez odlično uigrao ekipu i prilično umrtvio Borusiju

• 2 weeks later...
Guest Bata Životinja
Posted

budući pobednički tiket

Arsenal

Porto

Šahtjor

Siti

Čelzi

Posted

odgovorno tvrdim da arsenal trenutno igra najbolji fudbal u evropi. em shto od prvog kola imaju sve pobede u svim takmichenjima, em igraju prelepo za oko. vecheras svi osim rosickog blistaju, valjalo bi da vilshir udje umesto njega u nastavku.

Posted

Čekaj bre malo, sezona je tek počela. Javi se ponovo u februaru. Ali svejedno Arsenal osvaja LŠ, a Liverpul Premier. Mančester ispada u drugu ligu, Abramovič šalje Murinja u Sibir, a međunardni sud pravde u Hagu osuđuje Tačija i Barselonu na po 35 godina robije

Posted

Koja je ovo ciganerija, jebem ti zivot. Ogavni su, kad su dali go doslo mi da ne gledam vise nista. A i onaj Baloteli nije bolji, samo simulira i provocira, i naravno Milan se na kraju izvlaci.

• Upvote 1
Posted

em shto od prvog kola imaju sve pobede u svim takmichenjima,

poraz od Vile sam sanjao?

A i onaj Baloteli nije bolji, samo simulira i provocira, i naravno Milan se na kraju izvlaci.

10043772413_b75720bd88_o.gif

• Upvote 2
Posted (edited)

poraz od Vile sam sanjao?

zato kazem od prvog kola, a ne od pochetka sezone, misleci nakon prvog kola. a i to bi dobili da nije bilo nepostojeceg penala i nepostojeceg crvenog kartona.

Edited by SkullKrusheR
Posted

Mega smesno i jadno, ne znam da li mi je gori Gejmar ili Cmario, ali svakako su se obojica uklopili u ciketanske klubove sjajno. Nista bez Spanaca koji simuliraju i Italijana koji prolaze na pederske penale u nadoknadi vremena, pa makar ako su i jedan i drugi naturalizovani. PS Arsenal sabija od kako se Remzi posteno oporavio a Turcin dosao.. ako ovako nastave mozda konacno jedne godine nesto znacajnije urade.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...