lemmy sixx Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 Apsolutno sve istina.Bejl nema tehniku,da nije toliko brz i jak bio bi na nivou Malbase.Ronaldo ocajan.Di Marija odigrao kao zver.Serhio Ramos najbolji fudbaler u galaksiji.Atletiko usralo,a na kraju se videlo za koje domete je ta ekipa kada se treba zaista potegnuti.
BLAGOJE Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 a kristijano je igrao?gledao sam neki mnogo los strim,nisam ga primjetio
kuruz Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 Atletiko i nije imao neke šanse Real jeste, ali je Bejl bio očajan svaki put kad se igra finale LŠ, glavna diskusija je razmatranje finala PFC - CZ u, recimo, Atini ili Istanbulu, tj. priča o tome sta bi ostalo od grada u kojem bi se igralo to finale
Salvation Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 Rekao sam ortaku pre meca, ili ce biti 1-0 za atletiko ili ce ih razbiti real. Bolje da sam uplatio dva tiketa, da makar zaradim kad vec ne mogu da slavim. Real zasluzeno pobedio, nema sta, ali malo je falilo.. junacki se drzao Atletiko ali bilo je jasno da ce puci ako se ide u produzetak, videlo se da jedva stoje na terenu. Utisak veceri je zal sto Colo nije isamarao pickicu, to bi mi popravilo vece definitivno.
lemmy sixx Posted May 24, 2014 Report Posted May 24, 2014 Ronaldo je ispao debil jos u polufinalu kada je pokazao 15...bitnije mu da sjebe Mesija nego da Real uzme titulu...kompleksas. Bejl je ostrvsko smece. SAMO SERHIO RAMOS!!! 1 1
SkullKrusheR Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 al' ga šilji lemi na onu ljomberčinu noćas. di marija igrač utakmice, bez dileme. a ronaldo bolje da se sakrio nego što se onako kurčio posle sramotno loše odigrane partije. nigde ga nije bilo, kao i skoro svaki put kad je teško. 2
Vic Rattlehead Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Koliko je Di Marija bolji igrač od Ronalda, da čovjek ne povjeruje.
Sreta Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Ko jos normalan menja igraca u 10. min.? Sta si ga koji kurac i stavljao... Kurtonsko finale. Jebes sve ovo bez Zvezde! Pa Vlada Stosic je za sve ove pederikose igracina.
Hail Metal Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Koliko mi je drago sto je popusio ona oranguntančina Simeone, najveće govno u sadašnjem fudbalu, ja ne znam gde ide civilizacija kad je on nekom gotivan, šabančina najobičnija. Real pokidao i gospodin Anćeloti, Bejl pokazao klasu, praktično on je doneo titulu Realu, jeste promašivao neke šanse, koje je i sam sebi stvorio, ali za razliku od Ronalda barem je bio u šansama, Ronaldo do penala nije ni pipnuo mlooptu. Kod Atletika ne znam ko je bio dobar, ne prepoznajem te anonimuse, 70M vredi tim, pih sat na Alonsovoj ruci vredi više. 4 2
kuruz Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 pročitah malopre da je 1966. godine Austrija pobedila na Evroviziji, Atletiko osvojio špansku ligu, Real Kup šampiona, a Engleska prvenstvo sveta Engleska osvaja!
Vic Rattlehead Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Više vjerujem da će Ronaldo da bude dobar kad je najpotrebnije, da će dati neki odlučujući gol za Portugal nego da će Engleska osvojiti. Veći je favorit Obala Slonovače. 1
Srlandand Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Ovi se borili dok su imali snage, Real u produzecima pokazao klasu, a Ronaldo ispao kurton pravi na kraju. Di Marija po meni najbolji, uz Ramosa koji je tu kad je tesko, iako je toliko nervozan bio u prvom poluvremenu da sam mislio da ce popiti crveni u jednom trenutku. Engleska nikad nista nece osvojiti u medjunarodnom fudbalu, da se ne lazemo.
Vic Rattlehead Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Filipe Luis je najbolji defanzivni bek na svijetu.
Џејсон Њустед Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Sta serete ovde, ajde na Android temu, treba mi pomoc.....
sale 3sm Larry Flynt Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 prvo zameni avatar, znas vec u koji...
Џејсон Њустед Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Cekam Lemija, to mi on odradjuje, pa ti sada vidi koji je to noob level? Pro, kad ni to ne znam . . .
Salvation Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Bejl je pokazao da apsolutno nista u zivotu ne zna sem da se zaleti ko blesav i skoci. Promasio je sanse koje je stvorio tako sto se zatrcao ko blesav pored premorenih igraca koji igraju u rotaciji od 15 ljudi celu sezonu, a na kraju je uspeo da da gol glavom u skoku pored coveka za 4 glave nizeg sa 2 metra.. fascinantno, nema sta. Jedini ko je zaista pokazao klasu u Realu nocas je bio Serhio, da im nije njega pusili bi kolektivno karu. 1
Salvation Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Dobro, i Di Maria je odigrao do jaja mec, slazem se, ali lec fejs it, da Modric nije nabacio i Ramos nije uvalio gol, pobedio bi Atletiko, sve dalje u produzetku je manje bitno, posto je bilo jasno da ovi jedva stoje na nogama. 1
kuruz Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 taj Modrić je sjajan igrač, nama takav fali u reprezentaciji godinama sve imamo, ali tu poziciju nikako valjda će se Tadić pokazati 1
Recommended Posts