Jump to content

Recommended Posts

Posted

Red je bio da fudbalska karma dodje po svoje. Nije da sam neki ljubitelj ovog jos goreg instant tima od Celzija, ali ljudi su zasluzili da prodju dalje, realno.

Posted

Prolazio Celsi dosta puta na ovai nacin... Izbore produzetak, pa prolazak u poslednjim minutima...

Grant mora da se vrati i povede neku Dorindu sa sobom, da mu ponisti baksuzluk i proklectvo penal lutrie

Posted

Pravda je pobedila. Ibra dobio crveni, a Kosta za isto nije. I jos ni drugi zuti za ono guranje. Zasluzen prolaz arapa. Ovo je plraz Murinja, obio mu se u glavu njegov glupavi fudbal.

Posted

Јебига, не можеш вечито као пичка играти и пролазити. Кад је увео Зуму одмах сам се сетио Ранијерија и Хута против Монака.

• Downvote 1
Posted

Murinjo pička, nije ni zaslužio Čelsi da prođe, ono nema veze sa crvenim kartonom Ibrahimovića.

Elem, kao što rekoh i ranije titulu će uzeti Barselona, Bajern ili Real, mada bih najviše voleo da gledam finale Real-Barsa.

Posted (edited)

nikako, to bi bio festival padanja, kukanja i ciganisanja

bolje Bajern - Barselona/Real

Edited by Underkuruz
Posted

Koliko je bilo epskih velikana, meceva, bas ce tekma dva ciganska tima, koliko god dobri bili da bude najveci mec IKADA?! Da se jednom i ja sa Kuruzom slozim, taj festival ciganisanja nam ne treba u finalu jedne LS. To sto su to nesumnjivo dva najatraktivnija i, uz Bajern, najjaca tima preostala u LS, ne znaci da bi bio najbolji mec ikada. A i da ne pricamo da Atletiko, ukoliko prodje Svabe, uvek moze i jednima i drugima da pomrsi konce. Realno, ostali su autsajderi, ali i sa autsajderima se nikada ne zna.

Posted

Ko je to rekao? Izjava je da bi to bilo najbolje finale u celokupnoj istoriji fudbala, sto ne znaci samo da su velikani, nego da su najbolji klubovi svih vremena? Ili samo ja to tako shvatam?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...