Jump to content

Лига шампиона

Јарослав

Recommended Posts

Па мора некад да се погреши. Амаури, Касерес, Огбона, Ђовинко су промашаји који су коштали, али то је то. Мада је Амаури прву сезону био машина, не знам шта се са њим после десило.

A buraz, Diego je najvise kostao kao promasaj. Pa onda Felipe Melo. Imali su momente, ali su u globalu ocajni bili. Za Djovinka je Juventus kriv, mogli su ga imati za dzabe jer je bio jebeno njihov igrac, ovako su popusili kurac. Kaseres u prvom mandatu jeste bio promasaj, ali u od kako se vratio sasvim je korektan kada igra. Ogbona jeste promasaj, za te pare se ocekuje mnogo vise. Amauri je prvu sezonu jebao keve, posle toga pukao. Igrao u Parmi i Fiorentini posle, nije ni bio toliko los.

Који је курац са њим био, јебао је кеву у првој сезони. За Красића ми је јасно, ем га је сјебала концепција, ем је прочитан јер има укупно једну финту.

Дијега сам заборавио, али мени је Мело био одличан. Знао је кретенски да добије црвени, али једно време је одлично играо. Није брат Огбона лош, да је плаћен дупло мање то би било сасвим коректно. Он је одличан играч, да је мало мањи месар и да је мало нормалнији гарант би и сад био у Јувентусу.

Krasica je sjebao Konte...nije mu se uklapao jer je nazad kanta teska. A i to sto kazes ima jednu fintu, nije on Roben pa da mu to vecno prolazi.

Sta ja znam, bio je Melo dobar, ali bas to sto kazes je uticalo na njega previse. Kada je onog lika iz Parme sibnuo u glavu nogom, pa ja bi mu za to dao dozivotnu zabranu igranja fudbalom. Kreten. A i previse se druzio sa bratom Adrijanom, to je ta veza iz favela. Budaletina. A steta, mogao je biti sjajan.

A i nije, sasvim pristojno igraju, ali ljudi realno je da su Katalonski siptari trenutno najbolji na svetu. Nadam se da ce braca Italijani uvaliti neku frljoku i onda iskusno cuvati do penala, ili tako nesto. Nema leba da ce im uvaliti dva a ne primiti nijedan, no nada umire poslednja, jel.

• Downvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...