Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Vaši se izveštaji očito ne slažu, Major kaže BELO, a Kazim crno, da li ti Kazime hoćeš crnim da me obeshrabriš, a ti Majore BELIM da me ohrabriš?

Екипа је велика, али скупљена с коца и конопца. Хтели би снагу да надокнаде бројем. То и нису Делије и газије него левенте. :)

Ne bih rekao, cestiti doktore, da su levati...a ni da su birani sa koca i konopca...beloruska voiska e pazljivo birana, dobro uvezbana, dobro naoruzana i o'licno placena

Ednim krilom se oslanjau na Volodka, a drugim na Gordeicuka

Edited by KazimKazim
  • Upvote 6
Posted

Stedite snagu i ne navlacite mrznju. Ako hocete da raskomadate Bate, oslanjajte se iskljucivo na Srbe. To ce Srbi uciniti bolje od vas.

• Upvote 4
Posted

Не дрхтим ја зато Даркане...не хвата мене језа од њине литургије. Језа ме хвата од ове летње зиме. Осећаш ли да јутрос месечина мирише на липов и багремов мед?

• Upvote 3
Posted

Koliko me smorilo ovo.. Sevilja ih potpuno rasturila posle 4-2, izgubili se ljudi, raspala im se igra skroz, ali jbg, kad je tesko - midzet. I jos onaj govnar Pedro koji je u uzoj konkurenciji za najvecu cigancuru od galerije Barsinih cigancura da ga uvali.. koliko se smorio onaj jadan gosha, dva gola je primio posle dojajnih odbrana i nemanja nikoga u odbrani da ocisti loptu.. bedak. Realno, Barsa mora mnogo bolje u odbrani, a Sevilji svaka cast, lepo je bilo veceras biti njihov navijac i pored ovako pederskog poraza na kraju.

• Downvote 1
Posted

Један од најнебитнијих трофеја икад, чак је Звезда пустила она Фергусонова допингована говна да узму. Само Тојота куп.

• Downvote 1
Posted

A jebes ti to, svaki trofej je bitan, Barsa je sa ovim pretekla Real i Milan po broju internacionalnih titula, npr. iako Real ima boga oca vise LS. Ne deluje mi da im je bilo nebitno :D

• Downvote 1
Posted

Sto su dopingovani aj i nema veze, nego sto govna nisu smela na revans, usrao se Ferguson, lepo je prognozirao 0:5, zato i nisu smeli da nam izadju na crtu. Steta za sezonu 92' i Segedin i Sofiju, bili smo 20min u finalu ali nas celavi Lombardo I Mancini zajebase...cekali bi Barsa i Kuman dugo na prvu Ligu sampiona

Posted

Vidi što se Memfis razviori kad ga vrneš nazad u njegov red veličine :haha:

Nadam se da će to da mu pomogne da se razigra u PL :)

Haha, ala sam pogodio trenutak, sigurno da će sledećih 5 postova da bude o Memfisu...

Posted (edited)

Kao sto rekoh - ovi se vazda provlace sa utakmicama 0-2 gola, tesko da bi dali vise od 3 komada i da smo dobili jos edan crveni...ali zato ce tesko i da ga prime

Valjda cemo im ednom stati na put, kou picku materinu, uvek se sugavo i na mala vrata ubace u LS

Edited by KazimKazim
Posted (edited)

Realno ,katastrofalan tim ovaj BATE, ili makar u katastrofalnoj formi. Da niste dobili mozda i prestrogo crveni pitanje da li bi ga ikada uvalili. Imate sanse, samo bez srljanja u revansu, ako primite gol, to je to.

Edited by Salvation
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...