Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Rekoh ja da ce Bate da kida bodove u grupi...doduse, ne svoiom igrom, nego bravuroznim postavljanjem (prezivece samo) Scensnog...koe prevare igrau i igrale su u tom Arsenalu, nie Skalu lako

Kako bih polupao facu Smitu i Krameru...da vise pretrci onai satirani pedercic Kampl, od ovog vainog reprezentativca Nemacke...nek se picka tornja u Menhengladbah, protiv svog kluba e zatezao i igrao na krv i noz kace odlucivalo prosle godine ko ce biti treci, a sace setka po terenu...gnjida

Edited by KazimKazim
Posted

Pa, dobro...dolaze na scenu mladzi, brzi igraci, vihorna krila...ni neki tamo Kristal Palasi i Svonsii nisu vise tolika burania...Aiu, Montero, Bakari Sako, cak i ebeni Janik Bolasi, nisu za potcenjivanje...sklone loptu, sprint i udri...nisam gleao mec sa Portom, ali osecai za filing mi kae da e cuvao brata nairodjenieg Brahimia, koi bi komotno u Premieru bio medju naiboljim krilima/ataking midfilderima...mora da e imao muke vaskolike sa njim, nie mu ga lako

Posted
  On 9/30/2015 at 8:44 PM, Salvation said:

Koliko krs odigrala Sevilja, bas razocaravajuce. Ali odlican je Juve, svejedno, bas mi drago, onaj mali midzet novi ubija kako igra decko.

Odlican je Juve u LS, neka zaigraju tako i u prvenstvu. Neuporedivo su bolji kada igraju Morata i Dibala, nema tu mesta za ustasu. Kedira me iznenadio, odlicno je odigrao.

Posted

Ima jos da se igra, rano je za prognoze. Ako Juve nastavi ovako i uigraju se do kraja, ima sanse da stigne prednost. Realno imaju ubedljivo jacu ekipu od bilo kog italijanskog kluba.

Juventusu od prosle sezone najvise fali Tevez. U utakmicama koje sam ja gledao ove sezone (doduse nisam mnogo ni gledao), zavrsnica je najveci problem. Tako je i juce bilo, napadali su ko ose, stvarali sanse, a zavrsnica tanka.

Posted (edited)

ja mislim da Roma nije imala jači tim još od 2001. i zadnje titule, ali džaba izgleda sve. A Juventus je slabiji nego prošle sezone.

Edited by Vic Rattlehead
Posted

Ma gde slabiji...ima mnogo vise kvaliteta i duzu klupu nego prethodne sezone. Istina, izgubili su sa Vidalom i Tevezom mnogo (sa Pirlom realno nisu izgubili mnogo, jeste on majstor u momentima bio i dalje, jebiga fudbalski genijalci ne gube to, ali objektivno prethodne dve sezone je bio los, pogotovo proslu sezonu gde je bio ocajan) ali doveli su mnogo vise. Problem u Juventusu trenutno je sto nisu jos uvek uigrani, pa oni su 5-6 igraca doveli u poslednjih nedelju dana prelaznog roka. Ja Juventus pratim 20 godina, i na pamtim kada su doveli toliko igraca i toliko love spucali. A realno, doveli su sve kvalitet do kvaliteta. Jedino mi ovaj Ernanes kara banana, to je najveci problem, sto nisu nasli adekvatnog kreativca.

Sto se Rome tice, mozda je i istina ovo sto kazes, ali to vise govori o timovima pre ovoga.

• 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...