Мајор Гашпар Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Други велики ударац за Коканиђу данас.
Мајор Гашпар Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Једина нада да се утисак поправи је гостовање нна ЈеНеА.
Demon Seed Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Jebi United. JER KOMPLEKSI SUU NEIZLEČIVI
Vic Rattlehead Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Nikakvi kompleksi, natežem da Italijani prešišaju Engleze po bodovima.
Demon Seed Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 (edited) A United posebno ne podnosiš, eto tako bez nekog posebnog razloga iz prošlosti Edited December 8, 2015 by Demon Seed
kuruz Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 PL ne liči ni na šta, gledao sam u poslednje vreme utakmice posle dosta vremena ne zna se ko je lošiji od ovih velikih sve neki cigani sa kretenskim frizurama, nema više zlih, odvratnih Engleza koji kolju igra se neki fudbal koji liči na srednjoškolske turnire, lopte lete na sve strane, nema akcija, nema više ni dugih lopti, nema ničega odvratna liga
Demon Seed Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 (edited) Ne znam za prešišavanje u poenima, ali je PL u takvom raspadu da je ekipa sa ofrlje odbranom prva na tabeli, mada ja volim i da osvoje, i treba... Ovakav United muka da se gleda, De Gea - Goran Gagić Brando stajl: ja ne umem da ga primim, ovi napred numeju da ga daju... Arsenal ume da bude lep za gledanje ali pretpostavljam da već svi počinju da sumnjaju da će ikad realizacija malo da im poraste, sve nešto uz kurac. Ako Lester posustanu i ne poboljšaju odbranu, Siti osvaja ove sezone najverovatnije, oni su nekako najpouzdaniji, kad su u punom sastavu. Samo ja budala ih stavih na onako lep tiket kad su bez Kompanya, Yaya Tourea i Aguera... Svi se nešto koprcaju, al' zato kako igraju pacovčići cigančići iz Barselone, ono je pesma... Evo Kuruz upade sa sličnim zaključkom... Toga što ti pričaš nema odavno u PL xD Ali eto ti, Vardy je zli, odvratni Englez koji kolje Edited December 8, 2015 by Demon Seed 1
Мајор Гашпар Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Одавно сам ја то говорио, мој Коксе. Флипер. Гомила неталентованих анонимуса. Лалане, Шоуви, Кејнови.
kuruz Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 moguće, slabo sam pratio od kako je PL prešla na SBB Italijani su sad poslastica za gledanje, mada ni tamo nekog kvaliteta nema
Demon Seed Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Ja ne mogu baš da zamislim tog Kejna kao heroja reprezentacije kako su odmah krenuli da ga zamišljaju prošle sezone, da l' je stvarno totalni tupadžija, ili ja ogrešio dušu zbog one kontra vilice, evo ne znam Problem što ne postoji liga koja je neizvesna jer svi obiluju kvalitetom, nego su neizvesne samo lige gde niko od vodećih timova nije na vrhunskom nivou. A u ostatku imaš Barselonu i Bajern koji pišaju po svojim ligama, pa onda pišaju u LŠ i po ovima koji vode neizvesnu bitku u svojoj ligi, i to je otprilike to.
kuruz Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 tako je tržište je preplavljeno nekim igračima nikakvog kvaliteta, a svi su skupi ne znam čemu to sve vodi, ali fudbal je užasan 2
Мајор Гашпар Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Они су увек вадили те своје мајсторе нафталинце. Пример - Мекманаман, Кирон Дајер, Милнер, Џенас, Ленон, Даунинг, Бери, Бент, Џонсон, Керол... Све надувени играчићи, плаћени као 3 Зидана, а јебени просек.
kuruz Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 ne mislim samo na Engleze gledaj na šta liče postave Milana, Juventusa, Intera, Barselone, Reala... sve sama ciganija koja košta boga oca inače, kakav je sada tvoj stav o Gvardioli i Bajernu?
Demon Seed Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 Pazi Sasuolo 6. na tabeli, imaju i oni Lestere i Votforde za trku Ma koštaju kurac, inflacija je to, ne vrede te pare isto koliko su vredele pre 20 godina A Barselonina ciganija fercera trenutno kao švajcarski sat, jebiga...
Мајор Гашпар Posted December 8, 2015 Report Posted December 8, 2015 inače, kakav je sada tvoj stav o Gvardioli i Bajernu? Исти као и раније. Гвардиола губи утакмице по истом шаблону и то се никад неће променити. Коки, види овај флеш. Пипи дуга чарапа. https://twitter.com/ThatAwayDay/status/674347538384822272
Hail Metal Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Pa ovaj UČK United nikad neće sustići Liverpul po evropskim titulama, nikad !!!!!! 1 1
kuruz Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=12&dd=09&nav_id=1072426 kako me preseče ovaj naslov, uništi mi jutro
lemmy sixx Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Fudbal je u teskom kurcu, igraju ga samo Barsa i Bajern, bukvlno svi ostali su kara banana izgnjecena. Ova sezona je tesko smece. Juventus je kesa najobicnija, uspeli su da budu drugi u grupi u kojoj su dva puta pobedili ekipu koja je na kraju bila prva. To samo mogu italijani.
kuruz Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 zgranuo sam se kad sam juče video da je Smoling kapiten Mančestera
lemmy sixx Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Pa da igra bez obe noge Runi tu mora biti kapiten uvek. Nema vama leba sa ovim idiotom na klupi.
lemmy sixx Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Aha...pa onda ima logike jebiga, Smoling je tu vec godinama. Svejedno, nema leba sa holandskim manijakom.
Маузер Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Svi igraju sranje ali je Atletiko totalno drukciji od drugih! Vreme je za tripletu.
Demon Seed Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Smalling ne samo što je tu neko vreme, nego jedan od retkih koji vredi kurca u ekipi, radi čovek svoj posao xD 1
Recommended Posts