Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tesko sranje, Atletiko sve vise ziheraski i bunkeraski igra, jbt, ovaj Colo ako stvarno ode u Celzi oni ce igrati jos gore nego pod Murinjom, ako je to moguce. Smor. Volim Atletiko vazda, ali smorili su boga oca vise, malo muda nije na odmet.

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sta se drugo moglo ocekivati od nasega Djeke...edina dobra stvar za njih e sto su pokupili Perotia...olican igrac

On i Bonaventura otkrovenja sezone u Kalcu (Dibala van konkurencie)

Posted

Real osvaja, to je valjda svima jasno, mada sugava Roma svakako ne spada u najboljih trideset evropskih klubova, tako da bi je i slabiji timovi razbili.

• Upvote 1
Posted

ahhahaah Andjuse ne sprdaj se, kako Real da osvoji pored Barse, a Roma je 91' proglasena za najbolji evropski klub a kojom magijom to jedino Uefa mafiosi znaju

• Downvote 1
Posted

imao sam ranije listu najboljih evropskih klubova u sezoni 1990/91 gde je Roma na prvom mestu ispred Zvezde, videcu da je pronadjem pa da okacim

evo nadjoh prvih 10

1991

1.Roma (Italy) 347,5

2.Crvena zvezda (Yugoslavia) 344,5

3.Olympique Marseille (France) 299,5

4.Sampdoria (Italy) 287,5

5.Manchester United (England) 283,0

6.Barcelona (Spain) 278,5

7.Torino (Italy) 272,5

8.Werder Bremen (Germany) 261,0

9.Atlético Madrid (Spain) 255,5

10.Tottenham Hotspur (England) 254,5

inace 1991. god Jugoslavija je bila cetvrta drzava po koeficijentu a Zvezda bila cetvrti klub pa rankingu, iza Intera, Junajteda i Rome

UEFA mafiosi, klubovi koji su igrali Kup kupova i Kup Uefa ispred evropskog prvaka, puuu

Posted (edited)

ciganski TV History opet

elem, gledao sam i jučerašnju

Čelsi preslab, lagano su ga izbacili Zlatan i drugari

jak je PSŽ, kapiram da bi ravnopravno mogli da igraju protiv Reala

Edited by Underkuruz
Posted

Lemi kukas bez potrebe, ovde ionako slabo ko komentarise sport, zato ovaj forum i nije medju prvih 5

PSG iskusno skroz, ako im ne padnu Barsa, Bajern i Real eto ih u polufinalu a tamo je sve moguce

moje misljenje je da odlicno izgledaju u sredini i napadu dok je odbrana sklona greskama iz kojih i primaju golove

Benfika fino prodje, bas mi je drago, jedan od mojih omiljenih klubova

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...