darkonet Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Zvezda je donela kapital od pola gola iz Razgrada, ali su igrači Ludogoreca i dalje optimisti. Do te mere da su ražestili kolumnistu vodećeg bugarskog portala „Tema sporta“, koji im je je skrenuo pažnju da ih u Beogradu čeka nešto sasvim drugačije od onog što su do sada videli. Čak se našalio rečima da je će na najvećem srpskom stadionu osetiti paralelan univerzum. „Velika je razlika između plata igrača Ludogoreca i Crvene zvezde. Velika je razlika i u klasi... Orlovi imaju više para i bolju organizaciju...Ali u jednoj stvari ih Ludogorec ne može nadmašiti.To je klub koji ima mesto u večnosti! To je klub koji privlači milione. To je nešto što Ludogorec ne može da kupi ili izgradi ili stvori. To je magija i harizma Zvezde kao kluba. Strast, emocija i neopisiva ljubav. To je Zvezda“, navodi se u tekstu i sad treba da slusam neke Tag Hoye, Kuruze, Andjuse i picke materine kad pricaju ko je ko zna se ko je ko, mi smo mi a oni su oni 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Ti si budala. Naš fudbal je danas sprdnja. Ne vredi ni po lule duvana. Od prošlosti se ne živi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 neosvojiva tvrđava osim za Javor 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Zvezda je donela kapital od pola gola iz Razgrada, ali su igrači Ludogoreca i dalje optimisti. Do te mere da su ražestili kolumnistu vodećeg bugarskog portala „Tema sporta“, koji im je je skrenuo pažnju da ih u Beogradu čeka nešto sasvim drugačije od onog što su do sada videli. Čak se našalio rečima da je će na najvećem srpskom stadionu osetiti paralelan univerzum. „Velika je razlika između plata igrača Ludogoreca i Crvene zvezde. Velika je razlika i u klasi... Orlovi imaju više para i bolju organizaciju...Ali u jednoj stvari ih Ludogorec ne može nadmašiti.To je klub koji ima mesto u večnosti! To je klub koji privlači milione. To je nešto što Ludogorec ne može da kupi ili izgradi ili stvori. To je magija i harizma Zvezde kao kluba. Strast, emocija i neopisiva ljubav. To je Zvezda“, navodi se u tekstu i sad treba da slusam neke Tag Hoye, Kuruze, Andjuse i picke materine kad pricaju ko je ko zna se ko je ko, mi smo mi a oni su oni Samo nastavi da slušaš eminentne bugarske kolumniste. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Samo nastavi da slušaš eminentne bugarske kolumniste. Ili njih, ili Šabana Bajramovića koji je opevao vanzemaljsko poreklo Refika Šabanadžovića i Binića Dragiše. Ciganski Hypocrisy. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Ne mogu da verujem da se covek i dalje lozi na nekog tamo Tag Hoyu, umesto da ga lepo ignorise, zvanicno ili nezvanicno, svejedno. A naravno da nam je fudbal totalno sranje, ali razumem coveka, zato se i lozi, sta je drugo ostalo nego zivljenje od stare slave? To je generalno nas nacionalni sport, od smrti Dusana naovamo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Salveisne, ti li si? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 31, 2016 Author Report Share Posted July 31, 2016 baš htedoh da napišem salvejšn za siromašne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 brt Pajdolon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Sw uizela lazni zbog mene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Ne znam ko vam je taj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Sw uizela lazni zbog mene... Не би она издала Партизан зарад интимизације. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 pukni zoro na početku sa o roma babo babo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 bolesnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 (edited) Kuruzu suza krenula Edited August 2, 2016 by Маузер 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Шта ће човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 jeste, evo od radosti upravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Dosta je bilo fudbala za veceras Ovi su nas saterali u misju rupu, jebo utakmicu i ovu zvezdinu igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 U K L E T K L U B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Ja ugasio posle onog presmesnog prvog gola, vratio taman da vidim presmesni drugi, i tad digao ruke. Sad citam Kanga je gurnuo nekog lika u poluvremenu i dobio direkt crveni.. fenomenalno. Realno, ovde je potrebna neka Terza-level intervencija da se izvuku, ali nema nista od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 pukni zoro na početku sa o roma babo babo Ta pjesma je spjevana za vrijeme bitke na Kajmakčalanu, gdje smo se tukli sa Bugarima, dakle ima logike, iako su je glupi film i glupi wannabe "Moja kafanica" lažni boemi obesmislili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Kongo ovim sebi potpisao rešenje o vraćanju u prihvatni centar Preševo Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Ta pjesma je spjevana za vrijeme bitke na Kajmakčalanu, gdje smo se tukli sa Bugarima, dakle ima logike, iako su je glupi film i glupi wannabe "Moja kafanica" lažni boemi obesmislili. :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 A jebi ga, ne može biti svako Sajsi MC Mišo Tumbas avangarda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidolon Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 (edited) https://www.youtube....h?v=Zwi9TLjsEXM Kao sto bi rekao moj pradeda, Bugarinu ne veruj ni kad se na raznju pece. Ali naravno glupi crnac lozana pada na foru. Ove Bugare mora neko jednog dana zestoko iskarati, ako nam se fudbal ne ugasi pre toga. Edited August 2, 2016 by Eidolon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts