Мајор Гашпар Posted April 21, 2017 Report Posted April 21, 2017 Jel stvarno misliš da juve može da izbaci barsu? E, мој Даркић.
darkonet Posted April 21, 2017 Report Posted April 21, 2017 jbg Majore, ne funkcionise tu nesto kako treba, nazalost ako Barsa za 180 da 0 Juventusu onda nema sta ni da trazi ove sezone ali i dalje ono sto igra Juventus je meni golo govno, ne volim takav fudbal
Hail Metal Posted April 22, 2017 Report Posted April 22, 2017 Finale Real-Juve, i penali. Jedan Hrvat će zabit, jedan neće, jezičak na vagi se dvoumi na koju će stranu.... 1
darkonet Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Mesi i Ronaldo su u top3 igraca ikad... trece mesto dele Pele i Maradona
lemmy sixx Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 jbg Majore, ne funkcionise tu nesto kako treba, nazalost ako Barsa za 180 da 0 Juventusu onda nema sta ni da trazi ove sezone ali i dalje ono sto igra Juventus je meni golo govno, ne volim takav fudbal Kakav strucnjak jebo te bog.
lemmy sixx Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Нека је добио, није ни требало да игра нити да буде ту. Лемију сам већ понудио новце и Видала за Манџукића. За миран Дом. Vidal? To je ovaj sto je zabio jedini uredan gol za Bajern u dvomecu? Drugi najlepsi koji je zabio Bajern je onaj Ramosa. Prihvatam ponudu oberucke. Jos vam i posaljemo Pjacu na rehabilitaciju, za dz naravno.
darkonet Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 uuuu lemi sad ako neko ne voli kako igra juventus odmah ne zna nista, ne serendaj jebe mi se za juventus i zabarska govna
lemmy sixx Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Ne, nije problem to sto ne volis, vec sto kazes da je to golo govno. E zato si neznalica klasicna i imas veze sa fudbalom ko Smorok i Fejd sa zenstvenoscu.
darkonet Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 ok, ovde si u pravu, glupo s moje strane da ono sto igra bilo koji klub i njegovu taktiku nazivam golo govno...to sto se meni ne svidja je drugi par cipela jednostavno ne mogu da volim najveca govna koja je seria a ikad videla...niko tako dobro ne namesta kao oni posle njih nazalost dolazi Milan, pa Roma i Fiorentina bilo je tu sexy fudbala 96, 97 i 98. godine ali to je to nemoj samo da mi kazes da si zaboravio onu blamazu protiv rahmetli Perudje u poslednjem kolu
obsessed by cruelty Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 monako zaigra koliko ih juve pusti, drze sve pod kontrolom.. dani alves otac
lemmy sixx Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Brat Kjelo i Bonuci bogocevi, Bufon otac bogoceva. Da brani jos 20 godina rec ne bih rekao. Ustasini svaka cast, trci i ima ga svugde, ali svejedno neka se tornja u bajern. Vidala nazad dovla moj. Debeli Pipita uleti mu kita, Alves Dani uveli mu po strani. Kaze Lalovic pre koju godinu LEMI NEZNALICE OD TOG TVOG BONUCIJA BICE KARA...eno ga sada lalovic pise tekstove o polufinalima sa 5 ekipa. I da, alal vera Alvesu, ovu polusezonu igra ko u najboljim danima ali svejedno jedan je Lihstajner. 3
Мајор Гашпар Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 Kaze Lalovic pre koju godinu LEMI NEZNALICE OD TOG TVOG BONUCIJA BICE KARA...eno ga sada lalovic pise tekstove o polufinalima sa 5 ekipa. Сваке недеље напише нешто о Смедереву. Не знам шта се дешава са њим, неке чудне ствари...
Hail Metal Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 (edited) Pacijent je pisao kako je neki tamo Pargo bolji od Spanulisa, čovek je promašio profesiju,....a mogao je da piše o nekom tamo horoskopu, a mogao je i da bude majstor, ali to nije lepo,.... ma turim vas... Edited May 4, 2017 by Hail Metal 1
vudun Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 наставници, интелектуалци! стара дама ће освојити ово. онако како доликује и приличи чичи. каталонски нарогушени пацов >>>> португалска шехерезада из 1001 мадридске ноћи.
vudun Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Franjo Šoštarić > Mesi+Ronaldo а др стјепан бобек ?
Recommended Posts