kuruz Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 jesam kurac zovem ljude u pola noći, cimam se, zvao sam ga sledeći put kad je trebalo da se radi on nas proziva zato što se sprdamo sa At the Gates klasičan milogorski izdajnik moš misliti, At he Gates 3 3
Demon Seed Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 (edited) Ne voli kad neko udari na kult Ma sto ti je, uzivo bi te izljubio ka' najrodjenijeg Edited September 16, 2013 by Demon Seed
BLAGOJE Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Dao bi tri puta vise za kartu,a kukas za 15 eura ? Ti si bre jedan teski neradnik. bas zato sto ide iz licno mog dzepa a ne maminog i tatinog bas i pazim kome i koliko dajem pare. dajte ljudi ne zajebavajte se,ne radi se o 15e,ni o tome da se ljudi preseravaju i izvoljevaju,prosto logicno je da se malo ozbiljnije pristupi i marketingu i promociji narocito kad puknes prvi put,dok god bude svaka svirka organizovana na "lako cemo" i imenima bendova normalno je da ce em da se otkazuju,em da ce ljudi da budu nepovjerljivi.nema to ni veze sto je becej,ima veze da nema jedna stvar koju mozes da nazoves ozbiljnom u svoj ovoj prici sem sto dolaze malo veca imena. 2 1
HeLLsarma Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 Pa i meni ide iz mog jebenog dzepa. Jel rekose ljudi,vracaju se pare ako se otkaze, U cemu je problem ?
lemmy sixx Posted September 17, 2013 Report Posted September 17, 2013 U tome sto je cicija dokona guzicarska. 3 2
BLAGOJE Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Pa i meni ide iz mog jebenog dzepa. Jel rekose ljudi,vracaju se pare ako se otkaze, U cemu je problem ? koliko sam vidio na zvanicnom fejsu,jos nisu vratili pare od prvog.a da dajem nekom pare da bi mu mozda uspjelo da organizuje cert meni zvuci avetno i veoma neozbiljno. 1 1
Demon Seed Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 (edited) Ne dirajte Frubija, covek zamalo doveo Primordial. Edited September 18, 2013 by Demon Seed 2 1
Lord Iffy Boatrace Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 U tome sto je cicija dokona guzicarska. ma ne ide im se .Decembar mesec,zabit u Vojvodini pa ih mrzi da se cimaju .
Jevrosima Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 zna li neko koliki je kapacitet tog sportskog centra,koliko karata je pusteno u prodaju ?
BLAGOJE Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 zapala me nezahvalna duznost http://www.darktranquillity.com/site/events/ NOTE - Serious and professional requests only. da ne serem previse,onaj poster je izdavaca,a oni su azurni u picku materinu,i ne preklapaju se datumi,tako da ima nade,ali majku mu do sad bi sto puta potvrdio bend.
chess Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 pa koliko ja vidim turneja im se zavrsava u rodnom gradu 10 decembra, na koju foru ce oni doci do Beceja 4 dana kasnije da sviraju festival nemam pojma, onda organizator mora da im sredi avionsku kartu pa prevoz do beceja... ne znam 1
oʞɾoƃ Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 ma trebalo bi da dođe 3000 ljudi da se isplati dovoditi tolike ljude avionom + opremu, da ne pričam što sigurno nisu u fazonu da se vrate kućama 10. decembra i onda tri dana kasnije da lete za Srbiju
WoS Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Tanko je to, videcemo. Nesto mi to sad deluje nerealno
BLAGOJE Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 a na sajtu zadnja svirka ove godine je prvog novembra u suomi finland perkeleu,nema nista do januara sledece godine,na fb-u zadnja je u holandiji desetog novembra: https://www.facebook.com/dtofficial/app_123966167614127 i sajt i fb se slazu dje su koncerti doduse,ispade ovaj plakat najtacniji na kraju.umije li ko da gata u solju?
Mita Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 (edited) Nema Madjarske na listi, sto mi daje neku vrstu optimizma. Tj nema u opste istocne Evrope. Edited September 24, 2013 by Mita
BLAGOJE Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 sto rece borko na fejsu: dolazi Mikael kući 10. decembra i kaže ženi "e ja svratio na dva dana, idemo u Bečej da sviramo na festivalu" 1
petruccci Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 (edited) evo zvanicnog odgovora organizatora ,na pitanje zasto DT nije objavio datum jos uvek: Hej, Svi bendovi sa lineup-a su potvrdili nastup, inače mi sigurno ne bi objavljivali! Datum objavljivanja obeju strana je određen u pravnom aktu, odnosno ugovoru, sačinjenom između promotera i menadžmenta benda. Ovo nije seoska svirka, seoskih bendova, svaki detalj se reguliše pravnim putem. Bar toliko bi trebao da znaš, te iz tog razloga, mislim da nema razloga za postovima tipa "toliko o tome" i sl. Dakle, svi bendovi će objaviti onoga datuma, koji je predviđen ugovorom, što će se desiti uskoro! Konkretno, DT uskoro treba da objave još desetak novih potvrđenih datuma, tako da flajer koji su postavili ne znači ništa, jer će uskoro biti dopunjen. Keep it metal! \m/ Edited September 25, 2013 by petruccci 1
Mita Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Kao sto sam rekao "Konkretno, DT uskoro treba da objave još desetak novih potvrđenih datuma, tako da flajer koji su postavili ne znači ništa, jer će uskoro biti dopunjen."
oʞɾoƃ Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 ostajem pri tome da ima nula logike da se vrate u Geteborg i održe tamo svirku 10. decembra da bi par dana kasnije krenuli na turneju po istočnoj Evropi
MegaDave90 Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 Evo sad su na fejsbuku objavili da 2. novembra sviraju u Estoniji. Tako da ce se ova lista prosiriti, videcemo.
Demon Seed Posted September 26, 2013 Report Posted September 26, 2013 (edited) 'Ajde Dejve sad pogledaj na mapi koliko je Estonija udaljena od Helsinkija, gde sviraju 1. novembra. Edited September 26, 2013 by Demon Seed
Recommended Posts